Crash Test #1 : Hand Creams!

Hellooooooooo ladies!!!

Τρελαίνομαι για συγκρίσεις προιόντων...όταν είμαι στο "ψάξιμο" να αγοράσω κάτι καινούργιο διαβάζω ότιιιιι κριτική υπάρχει!Σε blogs,forums,περιοδικά...Παντού...βέβαια οι περισσότερες είναι ψεύτικες(γεγονός απίστευτα εκνευριστικό).
Εχει τύχει πολλές φορές να μετανιώσω για αγορά που πραγματοποίησα και πολύ περισσότερο επειδή εμπιστεύτηκα τον τάδε ή τον δείνα!
Εκτιμώ απίστευτα τις ειλικρινείς κριτικές προιόντων (παρόλο που μπορεί να μην αρέσουν στις εταιρείες) γι αυτό λοιπόν να γνωρίζετε ότι είμαι απόλυτα και 100% ειλικρινής σε ότι γράφω.

Ξεκινάω λοιπόν μια νέα στήλη όπου θα λέγεται Crash Test και όπως λέει και ο τίτλος θα τεστάρει συγκριτικά προιόντα ίδιας κατηγορίας από διάφορες εταιρείες!

Ξεκινάμε με Hand Creams!!!!!!
Η περιποίηση των χεριών μου είναι πάρα πολύ σημαντική για εμένα!Δεν παραλείπω πριν κοιμηθώ να απλώσω κάποια υπερ-ενυδατική κρεμούλα!Εχω πάντα μία (2-3) στο κομοδίνο μου και άλλη μία σίγουρα μέσα στην τσάντα μου!Δεν πάει πουθενάαα χωρίς κρέμα χεριών!!
Τα χέρια μου είναι πολύ ξηρά οπότε χρειάζομαι (τις περισσότερες στιγμές) κάτι πολύ ενυδατικό και ειδικό για πολύ ξηρές επιδερμίδες!Δεν με πειράζει το να καθυστερήσει λίγο να απορροφηθεί,αρκεί να μην αφήσει λιπαρότητα!
Σε αυτό το crash test λοιπόν θα κρίνω κατά πόσο με ικανοποιεί η κάθε κρέμα χεριών αλλά και κατά πόσο ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της!

Dove Intensive Nourishment Deep Care Complex
Αναφέρει ότι περιέχει θρεπτικό έλαιο με την ονομασία Deep Care Complex..βέβαια δεν λέει τι ακριβώς είναι αυτό!! :D :D
Κοιτάζοντας τα συστατικά κατάλαβα ότι περιέχει έλαιο ηλίανθου(ηλιέλαιο ?? ),το οποίο με ένα γρήγορο googlaρισμα βλέπω ότι χρησιμοποιείται περισσότερο στην μαγειρική (προφανώς) αλλά επειδή διαθέτει μαλακτικές ιδιότητες χρησιμοποιείται και στην κοσμετολογία!
Αναφέρει ότι είναι κατάλληλη για ξηρά χέρια...θα συμφωνήσω!!Αλλά όχι για ιδιαίτερα ξηρά/σκασμένα χέρια!
Εχει λεπτόρευστη υφή(οπότε η εφαρμογή της είναι εύκολη και καθόλου απαιτητική),διακριτικό άρωμα,απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει λιπαρότητα!

75ml  ~2,5€

Rate : A-

Dove Purely Pampering Deep Care Complex
Η σύστασή της είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την παραπάνω Dove!To μόνο διαφορετικό συστατικό είναι το shea butter(βούτυρο καριτέ)!!Το αποτέλεσμα είναι επίσης αντίστοιχο με την Intensive Nourishment...αλλά έχει πολύ ωραιότερη χαλαρωτική μυρωδιά βανίλλιας!
75ml ~ 2,5€ 

Rate : A-



Garnie Cocoon Κρέμα χεριών Εντατικής Θρέψης
 Μία από τις all time fave!!Την αγαπώ!!!!!!!!
Και δυστυχώς έχει καταργηθεί (όπως πολλάαα προιόντα που αγαπώ...πφφ).

Είναι αρκετά πιο παχύρευστη από τις προηγούμενες!Περιέχει μικροέλαια φρούτων (έλαιο βερύκοκου,ελαιόλαδο) και αλλαντονίνη.Υπόσχεται άμεση ανακούφιση και προστασία μεγάλης διάρκειας..και ναι τα καταφέρνει!!Την χρησιμοποιώ όταν τα χερια μου είναι πολύ αφυδατωμένα/ξηρά και αμέσως μπορώ να δω το αποτέλεσμα!Τα χέρια μου γίνονται βελούδινα!Στα συν το ότι μυρίζει φανταστικά!!!!!!!!!!
ΑΝ την βρείτε πουθενά,αρπάξτε την,και πείτε και σε εμένα!! :P
100ml ?

Rate : A+

 Nivea Smooth Με Ελαιο Macadamia
 Από τις αγαπημένες μου και ίσως πιο πολυχρησιμοποιημένες κρέμες χεριών(μαζί με την garnier).Από ότι βλέπω τώρα,τα συστατικά της δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,ειδικά αν την συγκρίνω με την l'occitane πχ...αλλά για κάποιο λόγο κάνει πολύ καλή δουλειά στα χέρια μου!Περιέχει macadamia oil σε μικρό ποσοστό βέβαια,δεν είναι ούτε πολύ ρευστή αλλά ούτε και πολυ παχιά,απορροφάται σε 2-3λεπτά και δεν αφήνει λιπαρότητα!Επίσης είναι πολύυυ οικονομική!!
100ml ~4€

Rate : A-

Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream
Από τα τελευταία μου αποκτήματα!Mου αρέσει πάραα πολύ η μεταλική συσκευασία του και το καπάκι του(παρόλο που είναι αρκετά δύσκολο στον χειρισμό)!Μου βγάζει κάτι παλιακό,vintage...
Περιέχει εκχύλισμα αψιθιάς(αψέντι) και υπόσχεται ενυδάτωση,αναζωογόνηση των χεριών και φρεσκάδα!Αναφέρει ότι conceals odour..δηλαδή ότι καλύπτει δυσάρεστες μυρωδιές,όπως σκόρδο,ψαρίλα κλπ.
Είναι η πιο λεπτόρευστη που έχω στην συλλογή μου,απορροφάται αμέσως,δεν αφήνει λιπαρότητα!Μέχρι εδώ όλα καλά..αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.Δεν μπορώ με τίποταααα την μυρωδιά της!Είναι τόσοο μα τόσο έντονη!Εχει έντονη herbal μυρωδιά...δεν ξέρω,μου θυμίζει θερμαντική κρέμα ποδιών. :(
Tο χειρότερο όμως είναι ότι μετά την χρήση νιώθω τα χέρια μου ακόμα πιο ξηρά και αφυδατωμένα. 
30ml 4,5€

Rate :B-
 
L'occitane Shea Butter Hand Cream
Η πιο παχύρευστη κρέμα χεριών από αυτές που έχω αλλά και όσες άλλες έχω δοκιμάσει!Μ'αρέσουν τρομερά οι παχιές υφές και είναι ιδανικές για πολύ ξηρά και σκασμένα χέρια!Περιέχει shea butter (βούτυρο καριτέ) σε ποσοστό 20%!!Ενώ όλες οι υπόλοιπες κρέμες χεριών έχουν σαν δεύτερο συστατικό -μετά το νερό- την γλυκερίνη και μετά όλα τα βούτυρα/λάδια..η συγκεκριμένη έχει σαν δεύτερο συστατικό το shea butter!!Από ότι βλέπω στα συστατικά περιέχει και almond oil,coconut oil αλλά και μέλι.Mε το που την απλώνω νιώθω άμεσα την ενυδάτωση,η οποία κρατάει για ώρες!
Παρόλο που είναι τόσο παχύρευστη και ενυδατική,απορροφάται σχετικά γρήγορα(όχι βέβαια όσο οι λεπτόρευστες) αλλά αφήνει λίγη λαδίλα,την οποία βέβαια μπορώ να αντέξω..την απλώνω συνήθως πριν κοιμηθώ,οπότε δεν με ενοχλεί!
Eχω μόνο ένα δειγματάκι 10ml αλλά μόλις μου τελειώσει θα αγοράσω σίγουα full size!!
 

Rate : A

Soap&Glory Hand Food 
Αχχχ έρωτας!!!!Μα δεν είναι τόσο όμορφη και χαριτωμένη η συσκευασία της???
Εμένα πάντως μου φτιάχνει την διάθεση...μαζί με το άρωμά της που είναι θεικό!Μου θυμίζει έντονα την Miss Cherie Dior και την Chanel Mademoiselle ♥ 
Περιέχει shea butter,macadamia oil και marshmallows(στα συστατικά αναφέρεται και το almond oil)!!!!!! :P
Δεν είναι όμως μόνο η μυρωδιά και η συσκευασία της που με έχουν ξετρελάνει!Είναι μια αρκετά ενυδατική κρεμούλα,που απορροφάται επίσης άμεσα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!Το άρωμά της διαρκεί για ώρες και είναι ότι πρέπει για την τσάντα μου (ακόμα και στο μικρό νεσεσερ μου χωράει) αφού είναι μόλις 50ml (travel size).
50ml ~3€ (ετσι αναφέρεται στο site)

Rate : A


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω??Ποιά είναι η αγαπημένη σας κρέμα χεριών?

52 comments:

  1. πολυ ωραια αναρτηση κ οι επιλογες σου!! η αδερφη μου εχει θεμα με τα χερια κ χρειαζεται πολυ την κρεμα
    μου αρεσει πολυ της apivita κ η neutrogena απο τις αγαπημενες μου
    φιλιααα .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Της apivita δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα..μου έδωσες ιδέα!!
      Δυστυχώς η neutrogena δεν μου αρέσει..για κάποιο λόγο μου δημιουργεί φαγούρα!
      Φιλάκιααα!!!

      Delete
  2. Πραγματικά ταυτίστηκα μαζί σου .Χρησιμοποιώ συνέχεια κρέμες χεριών έχω παντού και από μια , κομοδίνο ,μπάνιο και πάντα μαζί στην τσάντα μου .Εκτός από τις 2 τελευταίες όλες τις υπόλοιπες τις έχω δοκιμάσει !! Η αγαπημένη μου αυτό το διάστημα είναι η Cerra di cupra (πολύ ενυδατική,με ήπια μυρωδιά )!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι!!!!!! :)
      Ααα ξέχασα το μπανιο!!Κι εγώ έχω εκεί!!!
      Εχω δοκιμάσει και την cera di cupra και μου αρέσει πολύ!Μου έχει τελειώσει όμως! :(

      Delete
  3. Εδώ πάλι είμαστε στα εντελώς αντίθετα! Δεν μπορώ ούτε τη παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας στα χέρια μου και η μόνη κρέμα που ανέχομαι είναι αυτή των Body Shop (δεν έχω βέβαια πρόβλημα ξηρότητας οπότε είμαι ok)! Η μυρωδιά της μου αρέσει τρελά και ακόμα πιο πολύ που μένει για ώρα. Κάπου σε ξένα site διάβασα ότι είναι κατάλληλη για μετά από προετοιμασία φαγητού (σκόρδα, ψάρια κλπ) οπότε κατανοητό το τόσο έντονο. Πάντως το καταλαβαίνω απόλυτα ότι για ενυδάτωση δεν είναι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχχα κοίτα να δεις!!!!!!
      Δεν μου άρεσε καθόλου!!ξήραινε τα χερια..την μυρωδιά θα μπορούσα να την αντέξω αν ενυδάτωνε όπως θέλω τα χέρια μου!
      Αφού τα χέρια σου δεν είναι ξηρά...τότε όντως οι περισσότερες θα σου πέφτουν βαριές!Εμένα διψάει το δέρμα μου και απορροφώνται αμέσως!!
      Ναιιιι το λέει και επάνω!! Concelaes odour!Και μου είχε φανεί περίεργο!

      Delete
  4. Είναι τόσο ξηρά κι εμένα τα χέρια μου αλλά είμαι πολύ περίεργη με τις κρέμες χεριών! Όλο και δοκιμάζω καινούριες για να επιστρέψω στην κλασσική Nivea! Την Soap&Glory την είχα στο παρελθόν και μου άρεσε πολύ, ειδικά η μυρωδιά της όπως λες κι εσύ και με την πρώτη ευκαιρία θα την ξαναπάρω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την nivea την κλασσική στο μπλε μεταλικό λες ε??
      Εχεις δίκιο!!Τον χειμώνα την χρησιμοποιώ αρκετά!!Ξέχασα να την συμπεριλάβω!! :(
      Και έχει και αυτή υπέροχη κλασσική μυρωδιά!!

      Delete
  5. Γενικά δεν έχω πρόβλημα ξηρότητας στα χέρια οπότε και δεν χρησιμοποιώ κάποια κρέμα εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη.
    Πρόπερσυ πάντως που τα χέρια μου είχαν σκάσει σε σημείο που μάτωναν-λόγω τζακιού- με βοήθησε πάρα πολύ η Frezyderm Dermofilia. Είναι βέβαια λιγότερο οικονομική από αυτές που αναφέρεις, αλλά πραγματικά με έσωσε (να σκεφτείς πως καμία άλλη κρέμα κρέμα δεν μού έκανε-ούτε ενυδατική κρέμα ματιών που τούς έβαζα).
    Αφού επανήλθε το δέρμα με την κρέμα, προληπτικά μετά, άπλωνα μέλι και το άφηνα για κανένα 20λεπτο :)
    Την καλησπέρα μου & καλό Σαββατοκύριακο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχχχ τυχερή είσαι!!!!!!!!!!
      Εγώ βάζω 2-3 φορές την ημέρα κρέμα!!!!!!! :)
      Ευχαριστώ για την πρόταση!δεν έχω χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη!! :)
      Καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  6. Κ εγω τη βρίσκω πολυ έντονη τη μυρωδιά της tbs κ λατρευω την hand food! Τέλεια συλλογή βλέπω! Θέλω να δοκιμάσω κ τις καινούριες της Apivita! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα είναι τόσοοο έντονη!!!!Χάλια...
      Κι εγώ θέλω να τις δοκιμάσω!!!!!!!
      Εχουν μπει στην λίστα μου!! :) :)

      Delete
  7. Η Hand Food είναι η αγαπημένη μου, τη λατρεύω!!!

    ReplyDelete
  8. Χμμμ οπότε να ξέρω ποια να αγοράσω :) Ευχαριστούμε για το ενημερωτικό ποστ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Χαίρομαι που βοήθησα!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!

      Delete
  9. ευχαριστουμε για τις πληροφοριες φιλη μου!
    καλο βρδυ να εχεις!
    φιλακια!

    ReplyDelete
  10. υπεροχο και πολύ ενημερωτικό το review σου!!!έχω αυτήν από τα soap and glory και μόνο για την μυρωδιά της θέλω να την έχω συνέχεια μαζί μου!γι αυτό την δίνω και στο giveaway που έχω στο blog( pelisbeautyblog).
    φιλια πολλαααα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!
      Αχχχ αυτη η soap&glory!!!Εμένα μου τελειώνει τώρα και πρέπει να την παραγγείλω!!
      Εχω λάβει μέρος! ;)
      Φιλάκιααααααα!!

      Delete
  11. Περιμένω και τα υπολοιπα Crash test!! Πολυ ωραιιια ιδεααα αυτα τα ποστ! Απο τις κρεμουλες εχω δοκιμασει αυτη της garnier και δεν τρελαθηκα! Αγαπημένη μου είναι η κρεμα χεριων με βανιλια της fresh line και η la petit marseilleis με βουτυρο καριτέ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ερχονται και τα υπόλοιπα!!Ετοιμάζονται!! ;)
      Χμμμ δεν έχω δοκιμάσει καμμία από τις 2!!σε ευχαριστώ για τις προτάσεις!!!!!!

      Delete
  12. Hi Vickyyyyyyy!!!! Among these I tried only the Dove and Nivea ones, which I find pretty good and use them so often! Id love to try also the Garnier one, it sounds so great and inspires me!:) Have a wonderful weekend my dearest, many hugs! Mwaaaaaaah!:** <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helloooooo darling!!!!!!
      The Garnier one is amazinggggg!Here is discontinued....but if you find it in Italy,grab it!!!
      Have a nice weekend!!!!Mwwaaah!!!! ;)

      Delete
  13. Δεν έχω τόσο ξηρά χέρια οπότε βολεύομαι με την nivea, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω την Soap&Glory έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτήν την εταιρία! φιλιάααααα....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχχχ μυρίζει απίστευτα!!!!Θα σου αρέσει!
      Φιλάκιαααααααα!

      Delete
  14. ααααχ ποσο τελειο ποστ! η μαμά μου έχει εμμονή με τις κρέμες χεριών! έχουμε δοκιμάσει λοιπον αρκετές αλλά καμιά απο αυτες που εχεις δοκιμάσει εσυ. ώρα να δώσω σε μερικές μια ευκαιρια! ευχαριστούμε πολυ!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα!!!!!!!
      Κι εγώ έχω εμμονή όπως καταλαβαίνεις!!
      Φιλάκιαααααα!!

      Delete
  15. Έχω δοκιμάσει κάποιες και προτιμώ αυτές από Soap and Glory και Dove :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπέροχη η Soap&Glory!!Μου τελειώνει και πρέπει να την παραγγείλω! ;)

      Delete
  16. xairomai poli p grafeis tin apopsi sou dixws n prepei n baleis ligi saltsa ;) egw distixws ksexnaw kai otan to thimamai sinithws bariema n balw krema st xeria...th tixi n balw mia fora to mina k auto gt th niwsw oti t xeria m xriazontai ligo kremoula..gnk omws bazw krema swmatos meta t mpanio k nmz oti t xeria m boleuontai m auti..:P :P

    xoxo Stephania
    http://colorfulblast.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι σάλτσες είναι περιττές!!! ;) Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      1 φορά τον μήνα??????WOW!!!!Εγώ βάζω 2-3 φορές την ημέρα!!χαχαχ έχω ψύχωση!!!

      Delete
  17. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω τη Soap&Glory!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρέπει πρέπει!!Μυρίζει καταπληκτικά!!!!!!!!

      Delete
  18. Πολύ όμορφη ανάρτηση!
    Εγώ γενικά μόνο το Χειμώνα χρησιμοποιώ κρέμα χεριών και αυτό για τη μυρωδιά γιατί τα χέρια μου δεν είναι ξηρά. Τώρα χρησιμοποιώ μία της Fresh Line με ελιά για την οποία έχω κάνει και review!
    Φιλάκιαααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ είσαι από τις τυχερές δηλαδή!!!
      Εγώ παίζει να βάζω και 2-3 φορές την ημέρα!!χιχι!
      Σε ευχαριστώ για την πρόταση...δεν έχω δοκιμάσει κρέμα χεριών από Fresh Line! ;)

      Delete
  19. Οκ! Τώρα θέλουμε την hand food! :P Πού θα τη βρούμε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σας κορίτσια!!!!!!χιιχι
      Μόνο από τα boots ή από ebay! ;)

      Delete
  20. η l'occitane ειναι κι εμένα αγαπημένη μου!

    ReplyDelete
  21. οι ψευτικες κριτικες νομιζω κανουν μπαμ Βικυ μου..και γω την εχω πατησει πολλες φορε..μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα...δεν εχω δοκιμασει καμια απο αυτες τις κρεμες..γενικα δεν πολυ χρησιμοποιω κρεμα χεριων.ολο ξεχναω..πηρα την soap and glory προσφατα αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα..πολυ ωραιο το ποστ σου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kαμμιά φορά δυστυχώς δεν κάνουν!
      και εάν 10/10 bloggers λένε ότι είναι super..wow κλπ,τότε επηρεάζεσαι!!
      Καλέ δεν την δοκίμασες ακόμα??????
      Μυρίζει άψογα!!!!!!!

      Delete
  22. Πολυ ωραια αναρτηση Βικυ μου, πολυ θα ηθελα να δοκιμασω αυτη της garnier κριμα που δεν βγαινει...και την hand food εννοειται!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!!!
      Ναι δυστυχώς :(
      Αχχ υπέροχη η hand food!!!!

      Delete
  23. Αχ, έχω κάνει κι εγώ τέτοια ανάρτηση στην αντίστοιχη μου στήλη! :-)
    Αγαπώ αλλά κ βαριεμαι τις κρέμες χεριών.. τις χρειάζομαι, έχω αλλάξει πολλές, αλλά μένω με λιγες τη φορά, διότι πλασαρω οσες δε μου κανουν σε φίλες/αδερφές κλπ.. Αγαπημένη χρόνια τώρα η Neutrogena, αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμασω τη hand food!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αααα θα πάω να την τσεκάρω..αν δεν την έχω δει ήδη!!!
      Δυστυχώς η neutrogena μου προκαλεί φαγούρα! :(
      Να την δοκιμάσεις...μυρίζει καταπληκτικά!!!!!!!!

      Delete
  24. Μου αρέσει πολύ αυτή σου η νέα στήλη!
    Δεν έχω δοκιμάσει καμία από αυτές!Θα ήθελα να δοκιμάσω την Hand Food μιας και δεν είσαι η μόνη που λέει τόσο καλά λόγια! Με βάζετε στον πειρασμό όλες!χαχαχα
    Επίσης από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να μυρίσω αυτή των body shop! Αν συνέφερε οικονομικά πιο πολύ θα την αγόραζα για να δω αν όντως παίρνει τις μυρωδιές από τα χέρια γιατί εγώ έχω θέμα! Κρεμμύδι πλέον δεν κόβω! Μετά μου μυρίζουν τα χέρια μου 2 μέρες! Ακόμα κι αν είναι ιδέα μου δεν το αντέχω!
    Έχω κάνει κι εγώ αντίστοιχο post με κρεμούλες χεριών...αν θες δες το μήπως πάρεις και καμιά άλλη ιδέα!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2014/02/1.html
    Πολύ ωραίο το πρώτο crash test!Περιμένω και το δεύτερο!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!!
      Μυρίζει καταπληκτικά η hand food..αλλά είναι και πολύ αποτελεσματική!!
      αχχαχα αλήθεια??εγώ δεν έχω θεμα!Με 2-3 πλυσίματα φεύγουν οι μυρωδιες...και ούτως ή άλλως τα περισσότερα φαγητά,χρειάζονται κρεμμύδια :(
      Ευσικά θα το δω!!!!!!!!!

      Delete
  25. Nomizw apo tis sugkekrimenes padws i dove einai i pio apli kai wraia. Wraio blog btw <3

    http://nadiaisdeadsimon.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ!!!!!!!!!!!Είναι πολύ καλές και οι 2!!!!!!!

      Delete
  26. <3 ψηφίζω dove δαγκωτό! <3
    πολύ ωραίο και αναλυτικό το post σου!
    φιλάκιαα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χιχι ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
      Φιλάκια!!

      Delete

Thank you for visiting my blog!!! ♥