Cherrybox!!!!!!!!!!!!! (Vol II) ♥

Γειααααααααα σας κορίτσια μου!!!!!!!

Συγγνώμη για την απουσία μου τις τελευταίες μέρες..αλλά έλειπα εκδρομούλα!!Θα κάνω και αντίστοιχο post! ;)

P.s..Δεν θα δημοσιεύσω αγαπημένα Μαιου γιατί έχω αργήσει υπερβολικά πολύ!!!αχαχχα!!
Θα κάνω ένα μεγάλοοοοοοο ποστ τέλη Ιούνη!!!!Και empties! ;)

Ηρθε λοιπόν η στιγμή για το δεύτερο Cherrybox!!Yeeahhhhh!!
Είδα ότι πολλές από εσάς είστε απογοητευμένες...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο,αφού ειδικά τα κουτάκια σας ήταν καλύτερα από τα δικά μου!!χιχι!!
Μάλλον δεν έχετε πλήρως αντιληφθεί την έννοια του συνδρομητικού αυτού κουτιού!
Σκοπός προφανώς του κουτιού είναι να δοκιμάσουμε νέα προιόντα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι δυσεύρετα στην ελληνική αγορά ή σχετικά άγνωστα ή και πολύ ακριβά σε full size!
Υγ..δεν υπονοώ κάποια συγκεκριμένη κοπέλα γιατί ούτως ή άλλως δεν θυμάμαι σε ποιες άρεσε το κουτάκι και σε ποιες όχι!!Πάντως είδα ότι υπήρχαν αρκετά παράπονα.
Καταλαβαίνω όμως αυτήν την απογοήτευση,γιατί είχαν δημιουργηθεί πολύ μεγάλες προσδοκίες από το πρώτο κουτί!



Εγώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένη..αλλά σαφώς όχι ενθουσιασμένη όπως με του Μαίου που ήταν φανταστικό!!!!!!!!!



Babor-Βερνίκι Νυχιών Metallic Mauve
 "Βερνίκι νυχιών που στεγνώνει απίστευτα γρήγορα και εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη και ανθεκτικότητα,αλλά και μοναδική λάμψη."
11€
Δεν το έχω δοκιμάσει αρκετές μέρες ώστε να μπορώ να σας πω αν ισχύει η περιγραφή!Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μ'αρέσει πολύ το χρώμα..Είναι ένα υπέροχο ασημο-μωβ-μπρονζε!Μ'αρέσει πολύ!Σε λίγες μέρες θα το δείτε σίγουρα σε NOTD!




Bioplasis Αφρόλουτρο Peeling
"Ιδανικό αφρόλουτρο καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με πλούσια αντιοξειδωτικά βιολογικά συστατικά.Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα  λεία και απαλή!"
250ml/8,37€

Μυρίζει τέλειαααααα!!Το χρησιμοποίησα ήδη μία φορά και μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου προιόν στο κουτάκι Ιουνίου!Εκτός από την τέλεια μυρωδιά μαστίχας,αυτό που μου αρέσει στο προιόν είναι η πρακτικότητά του!Αφρόλουτρο και Peeling μαζί!!Γρήγορο και αποτελεσματικό! Είναι full size!



Kyana-Evo Zen Hair Spray (Lac Power)
"Υπέροχο spray μαλλιών με φίλτρο προστασίας UV για σταθερό,αλλά και ελαστικό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα.Απομακρύνεται με ένα απαλό βούρτσισμα"
100ml/4,85€ & 500ml/10€

Αυτό είναι ένα από τα προιόντα που με απογοήτευσαν...δυστυχώς δεν φοράω ΠΟΤΕ λακ!!Μάλλον θα την δώσω στην αδερφή μου..Τουλάχιστον να μην πάει χαμένη. Δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για μία καλή λακ..και δεν θα μπορέσω να κάνω και review γιατί απλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε λακ!


Lothantique-Reve d'anges
"Ενα αγγελικό,ονειρικό,γαλλικό άρωμα από την Amelie et Melanie.Ερχεται για να αρωματίσει τα βράδυα του καλοκαιριού σου με βανίλια..."
100ml/27,63€

Χμμμ,δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαστηκα με το αρωματάκι.Οχι λόγω ελλειπών ml..αλλά λόγω μυρωδιάς.Μυρίζει σχεδόν όπως η Angel του Thierry Mugler,που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα!



Red Water-Αφρίζον τζελ καθαρισμού με πράσινο τσάι
"Ηπιος αλλά ταυτόχρονα βαθύς καθημερινός καθαρισμός που βελτιώνει την μικροκυκλοφορία,καταπολεμά τη λιπαρότητα και προστατεύει από τους βλαβερούς ατμοσφαιρικούς παράγοντες."
200ml/12,25€

Με το που άνοιοξα το κουτάκι μου,είδα αυτό το μικρό μπουκαλάκι με το πράσινο χαρακτηριστικό υγρό.Αρχικά "ξενέρωσα" γιατί νόμιζα ότι ήταν το αφρόλουτρο που μου είχαν στείλει και στο προηγούμενο κουτί!Θα πρέπει να κάνουν κάτι με τις συσκευασίες τους!Είναι δυνατόν να είναι και τα 2 πανομοιότυπα???Αν δεν μου το έλεγε μια φίλη (thanks elen!) δεν θα το έπαιρνα είδηση!!αχαχ!!


Laura Mercier-Face Polish
"Κρεμώδες scrub με μικροκόκκους που καθαρίζει και κάνει απολέπιση στο δέρμα,απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντάς το λείο και λαμπερό."
100g/36,90€

Εδώ τι να πώ???Πραγματικά αυτό δεν μετράει σαν προιόν (ελπίζω) γιατί είναι τόσοοοο λίγη η ποσότητα που αμφιβάλω αν φτάνει για πάνω από μία εφαρμογή!Απογοητεύθηκα..είδα ότι άλλα κορίτσια (παρόλο που παραπονιούνται) έλαβαν gloss ή mascara ή ρουζ!!Δυστυχώς δεν ήμουν από τις τυχερές!Πάντως με τόσοοο μικρή ποσότητα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για ένα προιόν,ώστε να το αγοράσεις!


Το περιεχόμενο του κουτιού κοστίζει 29€!Καθόλου κακά για μια συνδρομή των 10€!

Εμεινα αρκετά ικανοποιημένη όπως προείπα από το κουτάκι μου και σίγουρα θα συνεχίσω να το αγοράζω!!Ισως όχι άμεσα βέβαια!Ηδη έχω παραγγείλει το νέο κουτάκι Glowbox Ιουνίου..οπότε δυστυχώς θα πρέπει να απέχω λίγο από το άθλημα,γιατί δεν θα μου μείνει ευρώ!! :P

Εσείς λάβατε το Cherrybox σας????Μείνατε ικανοποιημένες???


Xoxo

49 comments:

  1. Ειχαμε το ίδιο κουτακι κ μου αρεσε κ εμενα!Συμφωνω μαζι σου οτι δεν καταλαβαινω προς τι ολες αυτες οι αντιδρασεις.... Φιλάκια
    Μαιρη
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. δε πρόλαβες να δεις τα σχόλια που σβηστηκαν μάλλον, γι αυτο δε καταλαβαίνεις!

      Delete
    2. Ακριβώς!!τι περίμεναν να εχει μέσα???χαχαχα!!
      φιλάκιααααααααα!!

      Delete
  2. To κουτάκι μου ήταν ολόιδιο. Το βερνίκι το φοράω στα νύχια μου από την Πέμπτη που παρέλαβα το κουτάκι μου και μόλις σήμερα χάλασε. Να σημειώσω ότι δεν είχα περάσει topcoat. Not bad ε; Η λακ είναι απαίσια. Κρέπαρα τα μαλλιά μου και ψέκασα λίγο και τα κοκάλωσε. Χάλια!!! Το δείγμα της Laura Mercier το χρησιμοποίησα ήδη 2 φορές. A little goes a long way. Είναι αρκετά ωραίο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αααα εσύ πρόλαβες και τα δοκίμασες!!μπράβοοοοο!!!!!!!!!
      αν σου έχει κρατήσει τόσο μια χαρά!Λίγο που το δοκιμασα ίσα ισα να δω το χρώμα,μ'αρέσει!!!!! :D :D

      Delete
  3. Εγώ πήρα του Μαίου,ενθουσιάστηκα και ξετρελάθηκα...Και με αυτά που βλεπω του Ιουνίου έχω απογοητευτεί εντελώς...μα να σβήνουν τα σχόλια;Απιστευτο μου φαίνεται!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά αυτό με τα σχόλια δεν το περίμενα!!Αλλά δεν είδα και το σχόλιο πριν το σβήνουν!τόσο προσβλητικό ή αρνητικό ήταν πια???
      Του Μαίου ήταν τέλειο!!!

      Delete
    2. δεν ηταν ενα! ηταν πολλα!

      Delete
    3. Νομίζω τελικά είδα κάποια σχόλια..τα οποία πλέον δεν υπάρχουν!Φαντάζομαι αυτά εννοείτε!

      Delete
    4. Τι να πω,εγώ πάντως δε θα έδινα 10 ευρώ για να πάρω αφρόλουτρα,λακ και φακελάκια...Πήρα το Glowbox και μου άρεσε πολύ περισσότερο.Σε σχέση τιμής και ποσότητας προιόντων έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Άσε που το Glowbox το πήρα μέσα σε 2 εργάσιμες,ενώ το Cherrybox το περίμενα 1 μήνα!

      Τώρα όσον αφορά το Cherrybox ,μπορεί να του δώσω άλλη μία ευκαιρία μόνο αν ανοίξει το wall τους στο facebook και ζητήσουν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους και τη λογοκρισία.Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έκαναν με τα σχόλια,με τα φακελάκια,με τις bloggers...

      Delete
  4. Απογοητευτικό και το δικό σου... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχχαχαχα!!νομίζω κιόλας περισσότερο από το δικό σου!!ειχες τουλάχιστον ενα glosss!!:D :D

      Delete
  5. Ομορφα πραγματακια περιειχε το κουτακι!
    Το βερνικι νυχιων ωραιο χρωμα εχει,θα περιμενω να το δω και φορεμενο! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα το φορέσω σίγουρα τις επόμενες μέρες!!
      φιλάκιαααααα!! :)

      Delete
  6. Και μενα αυτο που ενοχλησε ηταν η συμπεριφορα τους, λες και εχουμε λογοκρισια τι να πω. Εγω ανυπομονω να δω review για το glowbox το βρισκω πολυ πιο ενδιαφερων μεχρι στιγμης (λογω εταιρειων), και να δω πιο να παρω και εγω επισης το beauty box εχει τελειο κουτακι.

    PS: εισαι η πρωτη μου αναγνωστρια ευχαριστω πολυ ^_^, σνιφ συγκινηθηκα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Axaxaxaxxa το είδα!!Καλή επιτυχία στο blog σου κοριτσάκι!!! :D
      beautytestbox κατα την γνωμη μου δεν αξίζει 10ε!!Ανυπομονώ κι εγώ να δω το glowbox!!

      Delete
  7. Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά δεν το έχω πάρει χιχι

    Βασικά θέλω να δω τι παίζει με το Glowbox και μπορεί να διαλέξω εκείνο τελικά, άσε που οι μάρκες που έχει τις προτιμάω περισσότερο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To έχω παραγγείλει Μάχη μου..Θα έρθει σε λίγες μέρες!!Για να δούμε!!χιχιχιιχ

      Delete
    2. Μόλις το λάβεις ξέρεις τι να κάνεις τότε! χιχι

      Delete
  8. Ok... Ερωτεύθηκα νομίζω το μανό!!!
    Με την πρώτη ματιά!!!
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι όντως πολύ όμορφο!!!!Θα το φορέσω τις επόμενες μέρες να σας το δείξω!! :P
      φιλάκια,καληνύχταααααα!!

      Delete
  9. Μ' αρέσει που βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων! ;)
    Πάντως, δεν ξετρελάθηκα με το κουτάκι σου, οφείλω να ομολογήσω!
    Ενημέρωσε μας αν κάτι σου άρεσε πολύ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Προσπαθώ!!Γιατί γενικά πρόκειται για μια πολύ καλή προσπάθεια!!Και συγκριτικα με άλλα εσωτερικού αλλά και εξωτερικού (εχω δει τραγικά κουτάκια εξωτερικού).
      Γι αυτό θα κάνω αποχή για μερικούς μήνες..μέχρι να δω κάτι καινούργιο!

      Delete
  10. Πολύ ωραίο το post σου Βίκυ μου...Να σου πω την αλήθεια, δεν είχα σκοπό να το θίξω το θέμα, αλλά μια που το αναφέρεις θέλω να πω κι εγώ την γνώμη μου...Κατ'αρχάς δεν έχω διάθεση να δημιουργήσω καποιο θέμα, ούτε κατηγορώ κανέναν...Στενοχωρήθηκα πολύ με το κλίμα που δημιουργήθηκε εναντίον της εταιρίας...Μέχρι ένα σημείο συμφωνούσα, αλλά το πράγμα κατέληξε να γίνει άδικο. Αυτά τα συνδρομητικά κουτιά, αποτελούν μία νέα προσπάθεια...Εγώ τουλάχιστον ως καταναλώτρια, θα έδειχνα μεγαλύτερη κατανόηση. Τα αρνητικά σχόλια καλό είναι να ακούγονται, ωστε οι εταιρίες να βελτιώνονται, αλλά ας μην καταλήγουμε στην προσωπική επίθεση. Εγώ το cherrybox δεν το έχω αγοράσει αλλά από όσα blogs το έχω δει, τόσο του Μαϊου, όσο και του Ιουνίου, μου φάνηκαν πολύ όμορφα...Ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως κοστίζουν 10 ευρώ, τιμή που υπερκαλύπτουν τα προϊόντα που περιέχονται στο κουτί. Είναι λογικό να μην μας αρέσουν κάθε φορά όλα τα προϊόντα...Άλλωστε αυτό δεν είναι και το νόημα; Να τα αξιολογούμε, να συλλέγουμε πόντους κλπ;;; Πολύ στενοχωρήθηκα, γιατί ουσιαστικά δημιουργήθηκε ένα "ανεπανόρθωτο" πλήγμα, σε μία νέα εταιρία, χωρίς να της δώσουμε το χρόνο που της αξίζει...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου, πραγματικα ολο αυτο το αρνητικο κλιμα ειναι αρκετα υπερβολικο. Ειχα παραγγειλει το κουτακι του Μαιου, ναι ηταν εξαιρετικο, αλλα δεν εμεινα σε καμια περιπτωση δυσαρεστημενη απο το κουτι του Ιουνιου. Και ειδικα οι κοπελες που λαβανε καποιο καλλυντικο απο laura mercier δε θα επρεπε να παραπονιουνται γιατι ειναι εξαιρετικη και πανακριβη μαρκα :)

      Πολυ ωραιο το ποστ σου Βικυ μου!

      Delete
    2. Συμφωνώ απόλυτα και με τις δύο!!Πραγματικά ένιωσα πολύ άσχημα για την εταιρεία!Εννοείται δεν έπρεπε να σβήσει κανένα σχόλιο..αλλά νιώθω ότι άδικα κατηγορήθηκε..και μάλιστα πολύ!!!Χωρίς καν να προλάβουν να δουν-εξετάσουν τα προιόντα οι περισσότερες!
      Αν είχα την εταιρεία,θα έκλαιγα!! :D :D

      Delete
  11. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το συγκεκριμένο κουτάκι γιατί δε με ενθουσίασαν οι εταιρίες του.. Αλλά από τα δικά σας δε μου φάνηκε αδιάφορο!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά και του Μαίου και του Ιουνίου!Βέβαια θα αργήσω να ξαναπαραγγείλω!! ;)

      Delete
  12. Και εγώ δεν ενθουσιάστηκα με το κουτάκι Ιουνίου αλλά τα προϊόντα είναι καλά ας είναι λίγη ποσότητα. Το θέμα είναι ότι η συμπεριφορά της εταιρείας είναι αγενής προς όσες κοπέλες λένε το παράπονο τους μάλλον τη γνώμη τους. Κλείνοντας αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως ο πελάτης πάντα έχει δίκιο, δυστυχώς ή ευτυχώς!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ στο ότι η εταιρεία δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να σβήσει σχόλιο!Αλλά..τα πεισσότερα σχόλια ήταν άδικα και πολύυυ αρνητικά χωρίς λόγο!Ολες έλεγαν το πόσο απογοητευμένες ήταν...ειδικά κορίτσια με πολύ καλύτερα κουτιά απο το δικό μου,όπου έλαβαν και Laura Mercier καλλυντικά!

      Delete
  13. Egw ikanopoiimeni emeina se genikes grammes!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ..αρκετά!!Θα παραγγείλω πάλι βέβαια από Σεπτέμβρη γιατί..με αυτά τα κουτάκια χαλάς πολύ εύκολα λεφτά!!χιχιχι!!

      Delete
  14. egw den exw parei akoma kapoio apo ayta ta koutakia, omos genika me bash th timh toys blepw oti kikloforoyn polu polu oraia pragmata mesa kai to koutaki sou emena mia xara mou fanhke an skfteis pos ontos to nohma tou koutiou einai polu sygkekrimeno, h dokimh. Apo ekei kai pera ontos isos to prwto eixe dimiourgisei polu megales prosdokies gi'ayto kai ta parapona twra.
    filakia kouklitsa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οντως...η αξία του περιεχομένου ξεπερνάει κατά πολύ το ποσό που δίνουμε για τα κουτάκια!!Εννοώ βέβαια το cherrybox kai glowbox!
      φιλακιααααααα!!Αν το τολμήσεις,στείλε μου εντυπώσεις!!!!!!

      Delete
  15. Γειά σας και από εμένα.Και εγώ μόλις παρήγγειλα το Glowbox.Ελπίζω να έκανα καλά καθως θα μου κοστισει 21 ευρώ με αντικαταβολή και μεταφορικα (δυσπρόσιτη περιοχή)Εχω ωστοσο μια παρόρμηση να παραγγείλω και cherrybox.Αραγε θα είναι το κουτι του Ιουλίου πλέον?Γιατι με ολα αυτα που διαβάζω δεν ψηνομαι και πολύ για το κουτι του Ιουνη.Επίσης ξέρει καποια από εσας τι γίνεται με το beautytestbox?Εχει εξαντληθει?Δεν σου αφήνει την δυνατότητα παραγγελίας στο site τους....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaa μεγειά σου!!Εννοείται θα περιμένουμε εντυπάωσεις μόλις σου έρθει!!Εμένα ελπίζω να είναι αύριο στην πόρτα μου!!παντως 21 ε...ειναι πολύ!!Αν πλήρωνες χωρίς αντικαταβολή θα ήταν καλύτερα!!
      Δεν σκοπεύω σύντομα να παραγγείλω cherrybox!ισως σε 2-3 μήνες!!!
      To beautytestbox..κατα την γνώμη μου είναι χάλιααααααααα!

      Delete
  16. Τη λακ την έλαβα τον προηγούμενο μήνα και είναι πραγματικά εκπληκτική (ούτε εγώ είμαι fan των προϊόντων styling).
    Τα παράπονα έγιναν για τα δείγματα. Οι υπεύθυνοι του cherrybox είχαν πει ότι δεν θα βάζουν δείγματα στο κουτί αλλά travel size και full size προϊόντα! Οπότε υπάρχει κάθε λόγος να παραπονιούνται οι κοπέλες. Όταν δε ξεκίνησαν και οι διαγραφές σχολίων και έκλεισαν τον τοίχο τους στο facebook για να σχολιάζουμε οι αντιδράσεις είναι λογικό να μεγαλώσουν και να γίνουν και υπερβολικές (πολύ λάθος χειρισμός από τους υπεύθυνους)! Δηλαδή δεν ήταν θέμα προσδοκιών αλλά οι υπεύθυνοι είχαν δεσμευτεί για κάποια πράγματα τα οποία ξέχασαν προφανώς και στη συνέχεια αντιμετώπισαν απαράδεκτα τις αντιδράσεις που προέκυψαν. Επίσης γνωρίζω ότι η συμπεριφορά τους σε κοπέλες που δεν ήταν bloggers ήταν του τύπου "Πες μας και ευχαριστώ που σου τα στείλαμε"! Τέλος πάντων, εγώ το πήρα μόνο Μάιο για δοκιμή και δεν το μετανιώνω καθόλου!
    Πάντως η αλήθεια είναι ότι τώρα γλυκοκοιτάζω το glowbox! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μακάρι να είχα διαβάσει το σχόλιο σου πριν πατήσω παραγγελία...Ξενέρωσα ..Ελπίζω το κουτί του Ιούλη να είναι καλύτερο και να είναι και χωρίς δειγματάκια.Παντως τέτοια συμπεριφορα λογοκρισιας θεωρω οτι είναι αντιεπαγγελματική και όπως και να εχει bloggers ή μη φαντάζομαι θα χάθηκαν πολλές πελάτισσες.

      Delete
    2. Ααα...άρα υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω την λακ..ή μάλλον η αδερφή μου!!
      Καποιες blogger..εκαναν παράπονα θεωρώ αδικαιολόγητα!!Οκ,ήταν δείγματα..αλλά το υπόλοιπο του κουτιού ήταν αρκετά ικανοποιητικό!
      Αχχχχχχχ...αυτο το τελευταίο το διάβασα πριν λίγο και έφριξα!!Τι θα πει δηλαδή ότι δεν είναι bloggers???Εγώ δεν νιώθω blogger..και δεν νιώθω ότι είμαι διαφορετική ή ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο!Μόνοι τους δυστυχώς έβγαλαν τα μάτια τους!
      το παρήγγειλα το glowbox..θα σας πω εντυπώσεις αύριο!!!!!!!!

      Delete
  17. opws kai na to deis to 2o koytaki toy cherry box se merikoys htane xalia !!
    apla oi kopeles prepei na to doyn kai na desmetoyn to epomeno na nai kalytero ! oxi na svhsoyn ola ta arnhtika sxolia ,,, etsi kanoyn oi strouthokmiloi lol:((
    to beauty test box htane teleio me 4 full size proionnta k 1 vraxiolaki
    to glowbox poy phra shmera yperoxooo !!
    anti aytoy to cherry box den eixe oyte 1 fuul size proion ... to mono poy aksize htane to kyana sprei se mini size !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καταρχάς σε καμια περίπτωση όπως είπα πολλές φορές δεν δικαιολογώ την εταιρία!Ισα ισα που είπα οτι δεν θα ξαναγοράσω για αρκετούς μήνες!!Και ούτε ενθουσιάστηκα!αλλά για 10ε ήταν πολύ καλό το κουτί...το περιεχόμενο κοστίζει 29ε!!
      Ολα τα κουτάκια είχαν full size..αποκλείεται να μην είχε το δικό σου!!!
      Αντε να ερθει και το glowbox..αν και πάλι ούτε εκεί θα ξέρουμε αν θα έιναι καλό το κουτάκι του δεύτερου μήνα! ;)

      Delete
    2. to diko sou ti exei mesa???exeis photo???

      Delete
  18. έχουμε το ίδιο κουτάκι!!! να πω την αλήθεια δεν ξετρελάθηκα αλλά έκανα εξάμηνη συνδρομή!!!!!! το προηγούμενο cherrybox ήταν αρκετά δελεαστικό και παρασύρθηκα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6μηνη ε???Ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα!!!!!!!!
      Εγώ έκανα με τον μήνα και τις 2 φορές...οπότε για Ιούλιο-Αύγουστο δεν θα ενδώσω!!Από Σεπτέμβρη θα δείξει!!
      Ανάλογα με τα δικά σας κουτακια!!

      Delete
  19. Πολλά κουτιά τελευταία και λέω να δοκιμάσω!
    http://catswalldrobe.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να παραγγείλεις!!!
      Αύριο θα ποστάρω και για το glowbox!!!!
      Φιλάκιααααααα!!

      Delete
  20. Δοκίμασα κι εγώ την λακ και μπορώ να πω οτι μου άρεσε αρκετά! Κράτησε το χτένισμά μου στη θέση του χωρίς να φαίνεται οτι έχω βάλει, σε αντίθεση με άλλη πολύ γνωστής μάρκας που έχω δοκιμάσει, που μου κοκάλωνε τα μαλλιά και κολλούσαν οι τούφες μεταξύ τους!! :P
    Επίσης ενώ αντιπαθώ τα αρώματα που μυρίζουν βανίλια,καρύδα,καραμέλα κ.λπ. το Reve d'anges μου αρέσει αλλά έχει πολύ μικρή διάρκεια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AAAaaaaaa τι καλά!!!!!!!!! :D :D
      Το δειγματάκι όντως κούτσικο!Γι αυτό δεν παράγγειλα ξανά το cherrybox!Θέλω να δω τι θα έχει τους επόμενουσ μήνες πρώτα!! :)
      Φιλάκιααααααααα!!

      Delete
  21. Κούτσικο και δεν έχει διάρκεια ως άρωμα βασικά :P Εξατμίζεται πολύ

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥