Review | Satinique Limited Edition Hair Oil Serum


Το SATINIQUE™ Limited Edition Hair Oil Serum χρησιμοποιεί τη δύναμη του ENERJUVE™ για να ενυδατώσει σε βάθος και να 'ξεδιψάσει' τα ξηρά μαλλιά!Ειδικά το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα που το βαρύ κλίμα απαιτεί extra ενυδάτωση!
Ειδικά σχεδιασμένο με ένα εξαιρετικό μείγμα από θρεπτικά, πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία έλαια από Αργκαν, αβοκάντο και kukui που προσφέρουν στα μαλλιά σας λάμψη,ενυδάτωση και μεταξένια υφή!
Εφαρμόζοντάς τον ορό στις άκρες,σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά , θα μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία τα απαλά και μεταξένια μαλλιά σας ώστε να συνεχίσετε με το styling. Λειαίνει τα μαλλιά, ενισχύοντας την απαλότητα και τη λάμψη των αφυδατωμένων μαλλιών.




Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή!Απλά εφαρμόστε τον ορό σε νωπά ή βρεγμένα μαλλιά πριν από το styling και δώστε ένα ατημέλητο ύφος στα μαλλιά σας!Τα μαλλιά σας γίνονται ευκολοχτένιστα,μεταξένια και πλούσια!!
Το αποτέλεσμα, ακόμα και με μία μόνο εφαρμογή, διαρκεί ώρες!Α...και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών! ♥





Ingredients
FRAGRANCE/PARFUM, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, TOCOPHEROL, BHT, ASCORBYL PALMITATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL








2 comments:

  1. Να το δοκιμάσω δλδ ε? Ενδιαφέρον φαίνεται!!

    ReplyDelete
  2. Ναι εννοείται!!Είναι πολύ καλό!! :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥