Beauty Test Box - Fruits&Fleurs | Unboxing


Είναι δεδομένο ότι κάθε φορά που ανοίγω ένα συνδρομητικό κουτάκι Beauty Test Box ενθουσιάζομαι!Ισως είναι το άγνωστο περιεχόμενο,ίσως οι μεγάλες προσδοκίες που μου έχουν δημιουργηθεί από τα προηγούμενα κουτάκια,ίσως απλά το ίδιο το κόκκινο κουτάκι!

Αυτό τον μήνα λοιπόν,το Beauty Test Box μας παρουσιάζει προιόντα της ελληνικής εταιρείας Fruits&Fleurs!Μιας εταιρείας με βιολογικά,αγνά συστατικά(όπως τσάι του βουνού,αλόη,φασκόμηλο,πράσινο τσάι, αμυγδαλέλαιο και φυσικά βιολογικό λάδι ελιάς)δερματολογικά ελεγμένα προιόντα χωρίς Parabens,Mineral Oil,Propylene Glycol,Colorants και Ethanolamines.Τα περισσότερα δε,είναι και vegan!

Fruits & Fleurs olive Body Milk Mountain Herbs 200ml (16,12€)

Γαλάκτωμα σώματος με τσάι του βουνού και πράσινο τσάι που δρουν κατά των ελευθέρων ριζών. Η προηγμένη του σύνθεση με έλαιο αργκάν, τρέφει την επιδερμίδα και την βοηθά να διατηρήσει την φυσική της υγρασία. Το φασκόμηλο και το δίκταμο δρουν με τις αντισηπτικές και αποσμητικές τους ιδιότητες. Ο συνδυασμός της αλόης, του βουτύρου καριτέ και του βιολογικού λαδιού ελιάς ενυδατώνει σε βάθος, τρέφει την επιδερμίδα, ενισχύει την ελαστικότητα της και την αφήνει απαλή χωρίς ανεπιθύμητη λιπαρότητα.


ΧΩΡΙΣ PARABENS, MINERAL OIL, PROPYLENE GLYCOL, ETHANOLAMINES, COLORANTS

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος που απορροφάται άμεσα!Σπάνια μου αρέσει κάποιο body milk (συνήθως προτιμώ πιο παχιές υφές),αλλά αυτό πραγματικά αξίζει...όχι μόνο για το πως αφήνει το δέρμα μου αλλά και για τα πολύ αγνά υλικά του!Το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι η μυρωδιά του,λίγο ανδρική για εμένα αλλά ξέρω σίγουρα ότι πολλές θα την λατρέψουν!
Fruits & Fleurs olive Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser 170ml (14,57€)

Ήπιο καθαριστικό gel προσώπου για καθημερινή χρήση με αντισηπτικές ιδιότητες. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αφαιρεί το μακιγιάζ, τους καθημερινούς ρύπους και το περιττό σμήγμα αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει λόγω των ήπιων καθαριστικών παραγόντων, ενώ παράλληλα δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα λόγω των ενυδατικών συστατικών του. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες. Κατάλληλο και για άτομα με ακμή. Αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, υγιή και απαλή χαρίζοντας ματ όψη. Ιδανικό για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες.
ΧΩΡΙΣ PARABENS, MINERAL OIL, PROPYLENE GLYCOL, ETHANOLAMINES, COLORANTS


Πρόλαβα και το δοκίμασα μόνο 3-4 φορές,αλλά μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!Οντως προσφέρει βαθύ καθαρισμό αφήνωντας το δέρμα απαλλαγμένο από το σμήγμα και την λιπαρότητα,χωρίς όμως να το ξηραίνει ή να αφήνει ένα "φιλμ γλίτσας" όπως .Δεν το δοκίμασα με μακιγιάζ οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...ακόμα!

Fruits & Fleurs olive Hand & Nail Cream Gel 75ml (8,87€)
Ενυδατική κρέμα χεριών με μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται αμέσως. Η πλούσια σύνθεση της ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να φράζει τους πόρους ενώ αποτρέπει την απώλεια της φυσικής υγρασίας καταπολεμώντας παράλληλα τις ελεύθερες ρίζες, εμποδίζοντας την φωτογήρανση. Απαλύνει από μικρά σημάδια, κοψίματα & πληγές. Επαναφέρει τα ξηρά χέρια στην αρχική τους κατάσταση & ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επίσης θρέφει, αναδομεί & προστατεύει τα νύχια. Αφήνει άμεσα μία αίσθηση απαλότητας στα χέρια σας.
ΧΩΡΙΣ PARABENS, MINERAL OIL, PROPYLENE GLYCOL, ETHANOLAMINES, COLOR

Κρέμα-gel με πολύ ελαφριά και λεπτόρευστη υφή,ενυδατική,απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει λιπαρότητα και έχει πολύ γλυκό άρωμα!Σας να λέμε...ιδανική για την τσάντα μας!


Fruits & Fleurs olive - Lip Balm 25spf (4,71€)
Επουλωτικό και ενυδατικό lip balm με αντηλιακό δείκτη 25spf. Ιδανικό για σκασμένα χείλια. Προστατεύει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών και από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Mε έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες προστασίας, 25spf, που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε χειμερινά αλλά και σε καλοκαιρινά σπορ όπως επίσης και για την παραλία. Ιδανικό για ευαίσθητα χείλη λόγω της απαλής του σύνθεσης του χωρίς χρώμα και parabens. Λόγω της ματ όψης του μπορεί να φορεθεί κάτω από το κραγιόν ή το lip gloss. Ιδανικό και για άντρες, αφήνει ματ όψη στα χείλια.

ΧΩΡΙΣ PARABENS, COLORANTS

Fruits & Fleurs olive Phytoactive Aqua Care Face Cream 50ml(27,28€)
Κρέμα ημέρας βαθιάς ενυδάτωσης που ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρεί την υγρασίας της, εμποδίζοντας την καθημερινή απώλεια νερού. Επιβραδύνει τα σημάδια φθοράς του χρόνου, ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και συμβάλλει στην διατήρηση υγιών ιστών. Η δράση των ενεργών συστατικών της ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές, θρεπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της ομαλοποιούν την εμφάνιση της επιδερμίδας αυξάνοντας την ελαστικότητα της και αφήνοντας την λαμπερή, λεία και σφριγηλή. Ιδανική για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.
ΧΩΡΙΣ PARABENS,PROPYLENE GLYCOL,COLORANTS,ETHANOLAMINES,MINERAL OIL,PHTHALATES,POLYCYCLIC MUSKS,SLES,ALES


*Για την ενυδατική προσώπου αλλά και το ενυδατικό χειλιών θα αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση,καθώς δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω επαρκώς!

Σίγουρα το κουτάκι αξίζει...και με το παραπάνω!Με μόλις 20€ έχετε όλα τα βασικά προιόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά: ενυδατική κρέμα προσώπου, γαλάκτωμα σώματος, ενυδατικό χειλιών, κρέμα χεριών και καθαριστικό προσώπου!Και προσέχτε...η πραγματική συνολική αξία των προιόντων αυτών είναι 71.55€.Not bad..not bad at all!


1 comment:

  1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderlandOctober 22, 2016 at 8:44 PM

    Πολύ όμορφο post, κορίτσι. Ομολογούμε πως την εταιρεία δεν την γνωρίζαμε, αλλά τώρα σίγουρα θα την τσεκάρουμε. xoxo

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥