Empties Vol VII


Εχουν περάσει και πάλι αρκετοί μήνες από το τελευταίο post με empties,οπότε όπως βλέπετε έχουν μαζευτεί αρκετές άδειες συσκευασίες από αγαπημένα και όχι τόσο αγαπημένα προιόντα!Για πάμε να τα δούμε!


Πολλά προιόντα για το σώμα σε αυτά τα empties!Αρχικά τελείωσα 2 αφρόλουτρα (οκ της Fress Line είναι μινιατούρα).Λάτρεψα το I love...Raspberry&Blackberry!!!Μυρίζει υπέροχα,σαν πίτα με βατόμουρα!!!Και λατρεύω οτιδήποτε έχει σχέση με φρούτα του δάσους!Ενα ακόμη αφρόλουτρο που τελείωσα είναι το Mojito από Fresh Line,σε δείγμα.Είναι τόσο δροσερό και φρέσκο!Πραγματικά με ξυπνάει!
Δυστυχώς τελείωσε το λατρεμένο Seche Vite μου!Πρέπει να αγοράσω καινούριο!Είναι με βεβαιότητα ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ποτέ!Στεγνώνει αμέσως ,διατηρεί το μανικιούρ άψογο τουλάχιστον 5-6 ημέρες και γυαλίζει πάρα πολύ!!
Δύο προιόντα από την Dove...πολύ καλή η κρέμα χεριών και με φοβερό άρωμα!Ιδανική και για τον χειμώνα που σκάνε τα χερια μου και χρειάζομαι μεγαλύτερη ενυδάτωση!Στα συν η βαθειά,ζεστή,γλυκιά μυρωδιά της!Το αποσμητικό είναι σε στυλ stick και δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει στην Ελλάδα...μου το είχαν φέρει από το εξωτερικό.Νομίζω το προτιμώ σε σχέση με το roll-on καθώς δεν περιμένεις να στεγνώσει για να ντυθείς!Αν το βρω θα το αγοράσω ξανά σίγουρα!
Ακόμα ένα αποσμητικό που χρησιμοποιώ συχνά (ειδικά τον χειμώνα) είναι το Neutro Roberts Extra Delicate...με το ροζ καπάκι!Το άρωμά του είναι υπέροχο!Αρωμα πούδρας και καθαριότητας!
Πόσο στεναχωριέμαι όταν φτάνουν στο τέλος τους αγαπημένα προιόντα?Οπως για παράδειγμα το body scrub Moringa από τα Body Shop!Η σειρά Moringa είναι από τις αγαπημένες μου!Λατρεύωωωω την μυρωδιά του,σε ταξιδεύει σε Ασιατικούς προορισμούς!Εχω βασικά ολόκληρη την σειρά...body scrub,body butter,body shorbet και body mist!
Το Αpivita Intimate Daily είναι ένα προιόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και δεν το αλλάζω!Μυρίζει όμορφα και είναι αρκετά απαλό,ακόμα και για καθημερινή χρήση!

 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δείτε σε δικό μου post με empties πολλέεες συσκευασίες με μωρομάντηλα Septona (το ξέρω,καθόλου ενδιαφέρον),καθώς και σαπουνάκια Papoutsanis!Συνήθως προτιμώ αυτά με άρωμα λεβάντα,αν και γενικά μου αρέσουν όλα!Και φυσικά ακόμα μία συσκευασία από τους αγαπημένους μου δίσκους ντεμακιγιάζ Pom Pon extra soft!Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ μόνο αυτούς!Είναι οι καλύτεροι...είναι απαλοί,δεν γρατζουνάνε και δεν μαδάνε!


To Bioderma Sebium το χρησιμοποιώ πάραα πολλά χρόνια και υπάρχει ένα μπουκάλι σε κάθε ανάρτηση με άδειες συσκευασίες!Μόλις φτάνει στο τέλος του μία συσκευασία,αμέσως ανοίγω άλλη!Το ίδιο ισχύει πλέον και για το Apivita Cleansing Foam με ελιά και λεβάντα!Είναι η δεύτερη συσκευασία που αδειάζω και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία!Πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό προιόν καθώς με απαλλάσει από την βαρετή διαδικασία του ντεμακιγιάζ!Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ στο ντουζ μου,ακόμα κι αν έχω βαφτεί,αφού αφαιρεί πανεύκολα τα πάντα!Σπάνια πλέον χρησιμοποιώ κάποιο ειδικό προιόν για ντεμακιγιάζ,όπως λαδάκι ή νεράκι!
Αυτό τον μήνα τελείωσε και η ενυδατική μου,Κορρές Ανθη Αμυγδαλιάς.Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.Παρόλο που απευθύνεται σε μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες, δεν ταίριαξε με την επιδερμίδα μου και δεν κάλυψε τις ανάγκες μου.Δεν μου έβγαζε λιπαρότητα,αλλά δεν ήταν όσο ενυδατική και θρεπτική θα ήθελα.Πιστεύω ότι θα ταιριάξει σε αρκετά λιπαρές επιδερμίδες!
Είναι η πρώτη φορά νομίζω που συμπεριλαμβάνω σε ανάρτηση με empties μια οδοντόκρεμα!Ο λόγος που σας δείχνω την Oral-B 3D White Brilliance είναι γιατί πρόκειται για μια εξαιρετική λευκαντική οδοντόκρεμα!Μπορώ να πω ότι με 2 σωληνάρια είδα αρκετή διαφορά,έκανε τα δόντια μου λευκότερα!Επίσης είχε πολύ ωραία γεύση,δροσερή αλλά χωρίς να σε καίει!

Τους τελευταίους μήνες έχω κολλήσει με τα σαμπουάν Fructis της Garnier!Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα και έχω καταλήξει ότι μου ταιριάζουν περισσότερο το Θρέψη και Επανόρθωση (πορτοκαλί) και το Grow Strong (τυρκουάζ).Νομίζω προτιμώ λίγο παραπάνω το πορτοκαλί καθώς αφήνει τα μαλλιά μου τόσο απαλά και ευκολοχτένιστα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσω conditioner ή μάσκα!
Για το Batiste τί να πώ??Βολικό,χρήσιμο,εξαιρετικό προιόν!Δεν το χρησιμοποιώ συχνά,αλλά όταν το χρειαστώ ξέρω ότι θα με βγάλει ασπροπρόσωπη...χωρίς ασπρίλα στα μαλλιά μου!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα??Συμφωνείτε μαζί μου??

7 comments:

  1. Cats and Polka DotsJuly 31, 2016 at 9:49 PM

    Από Seche Vite είναι πολύ καλή και η αντίστοιχη βάση! Το καθαριστικό από bioderma το είχα δοκιμάσει σε δείγμα αλλά δεν μου ταίριαξε.

    ReplyDelete
  2. Α, τι ωραια! πολλα κοινα αγαπημενα!
    Tο batiste δεν το εχω δοκιμασει ακομα...
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλα, κουκλα μου!

    ReplyDelete
  3. Gogo-Jenny OurBeautyWonderlandAugust 1, 2016 at 12:39 PM

    Σπάνια βλέπουμε ένα empties post γεμάτο με τόσα αγαπημένα μας προϊόντα! Ταιριάζουν πολύ τα γούστα μας αγαπημένη! xoxo

    ReplyDelete
  4. Αλήθεια κορίτσια???? :D Ξέρω ότι σίγουρα χρησιμοποιείτε το Apivita και το Batiste...τι άλλο??

    ReplyDelete
  5. Δεν την έχω δοκιμάσει!!Οταν παραγγείλω το Seche,θα πάρω και την αντίστοιχη βάση γτ έχω ξεμείνει και από βάση!χαχα!Αλήθεια???Τι δεν σου άρεσε?Το χρησιμοποιώ 6-7 χρόνια!!(τα τελευταια 2 χρόνια αλλαξε μυρωδιά και σύσταση,έγινε λίγο πιο αραιό)

    ReplyDelete
  6. Ακόμα ε??Δοκίμασέ το τον χειμώνα!Μόνο χειμώνα το χρησιμοποιώ!Θα σου αρέσει!
    ΦΙλάκιααααα κοριτσάκι!!Καλό καλοκαίρι!!
    Αχ τυχερούλα με την Σύρο σου!! :)

    ReplyDelete
  7. Cats and Polka DotsAugust 3, 2016 at 3:45 PM

    Δεν μου ρύθμισε την λιπαρότητα ούτε βοήθησε με σπυράκια :(

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥