Review | NIVEA Sensitive!

Hellooooooo ladies!!!

 Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου...Οχι δεν θα σας τραγουδήσω,θα σας μιλήσω για την νέα σειρά που λάνσαρε η Nivea πριν λίγους μήνες και απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες!

Πολλοί συγχέουν την ευαίσθητη επιδερμίδα με την ξηρή.Μέγιστο λάθος!Ευαίσθητη επιδερμίδα δεν είναι ένας ακόμη τύπος επιδερμίδας,αλλά μία κατάσταση που μπορεί να εκδηλωθεί και σε μικτή και λιπαρή επιδερμίδα .Οι καθημερινές καιρικές συνθήκες(αέρας,κρύο,βροχή,υγρασία) και το άγχος μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς...αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζονται ή προλαμβάνονται!

Για αυτό φρόντισε η αγαπημένη Nivea με την σειρά Nivea Sensitive!


Ευτυχώς η επιδερμίδα του προσώπου μου δεν είναι ευαίσθητη και δεν ταλαιπωρούμαι συχνά από ερεθισμούς και κοκκινίλες.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το δέρμα μου είναι πάντα τέλειο!

Ως γνωστόν,η επιδερμίδα μας γίνεται πιο ευαίσθητη κατά τους χειμερινούς μήνες.Εμένα πάλι λαμβάνει μέρος μια ανωμαλία.Το δέρμα μου γίνεται ιδιαίτερα ευαίσθητο την άνοιξη,καθώς ταλαιπωρούμαι από διάφορες αλλεργίες!Δοκίμασα λοιπόν την σειρά Nivea Sensitive κυρίως τους ανοξιάτικους μήνες και τώρα είμαι έτοιμη να σας μιλήσω για αυτήν!

Το πρωτοποριακό Nivea Micellar Νερό Καθαρισμού NIVEA Sensitive 3 σε 1, απομακρύνει το μακιγιάζ του προσώπου, ακόμα και γύρω από τα μάτια, ενώ ενυδατώνει με μία κίνηση.Αποτελεί μια αρκετά οικονομική λύση,καθώς συχνά το βρίσκω με προσφορά 1+1!Θα μπορούσα άνετα να το συγκρίνω με αντίστοιχα πιο ακριβά νεράκια καθαρισμού όσον αφορά στην λειτουργία και αποτελεσματικότητά του ως ντεμακιγιάζ προσώπου!Ισως να μην το προτιμώ όσο άλλα νεράκια ως τονωτική λοσιόν.
Μπορώ να πω ότι κάνει ό,τι υπόσχεται...δηλαδή μειώνει τα 3 βασικά σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας που είναι οι κοκκινίλες,το τράβηγμα και η ξηρότητα!
Επίσης,δεν τσούζει τα μάτια,αφαιρεί πολύ εύκολα το καθημερινό μακιγιαζ παρόλο που είναι αρκετά ήπιο,δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα(περιέχει έλαιο grape seed ) και δεν περιέχει άρωμα,χρωστικές και parabens-όπως και όλη η σειρά άλλωστε!

Η ήπια σύνθεση της NIVEA Sensitive Κρέμα Ημέρας, με ουδέτερο pΗ, καταπραΰνει και ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα και ταυτόχρονα συμβάλει στην ενίσχυσή της απέναντι στους παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό. Περιέχει το πολύτιμο εκχύλισμα liquorise που μειώνει ορατά τις κοκκινίλες,έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντιοξειδωτική δράση που βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες.Παρέχει εντατική ενυδάτωση που απαλλάσει από την αίσθηση τραβήγματος της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση του ήλιου αφου περιέχει SPF15.
Γενικά,δεν ταλαιπωρούμαι από κοκκινίλες παρά μόνο ελάχιστες ημέρες του χρόνου.Μπορώ να πω ότι όχι μόνο τις μείωσε ορατά,αλλά καταπολέμησε και την εκνευριστική φαγούρα και το τράβηγμα που νιώθω τους ανοιξιάτικους μήνες!
Πρόκειται για μία αρκετά λιπαρή ενυδατική ημέρας,οπότε την φοράω συνήθως βράδυ (αμέσως μετά το ντεμακιγιάζ) και όταν νιώθω ότι το δέρμα μου χρειάζεται λίγη παραπάνω ενυδάτωση.Θεωρώ ότι είναι μια άριστη επιλογή για ευαίσθητες και ειδικά για ξηρές επιδερμίδες!

Τα γαλακτώματα δεν είναι η μέθοδος ντεμακιγιάζ που επιλέγω τα τελευταία χρόνια!Παρόλα αυτά έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο.Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού NIVEA Sensitive με μια απολαυστική, κρεμώδη σύνθεση, αφαιρεί το μακιγιάζ τόσο από το πρόσωπο όσο και από τα μάτια χωρίς να τα ερεθίζει. Καθαρίζει και φροντίζει απαλά την επιδερμίδα μου,χωρίς να το νιώθω βαρύ και λιπαρό.Περιέχει Dexpanthenol, Ελαιο Grape Seed και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά εγκεκριμένο,όπως φυσικά όλα τα προιόντα της σειράς Sensitive.


Εχετε δοκιμάσει την σειρά Sensitive??Ποιο είναι το αγαπημένο σας προιόν από την Nivea?

15 comments:

  1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderlandAugust 30, 2015 at 3:11 PM

    Πολύ όμορφο post! Και η δική μου τρελοεπιδερμίδα γίνεται πιο ευαίσθητη την άνοιξη και το καλοκαίρι απ'ότι το χειμώνα. Από τη σειρά εκτίμησα πραγματικά το νεράκι, κάνει πολύ καλή δουλειά και γενικά το γεγονός ότι όλη η σειρά είναι άοσμη. xxx

    ReplyDelete
  2. Νivea... σταθερη αξια. απο πολλα χρονια πριν με την κλασσικη κρεμα στο μπλε μεταλλικο κουτακι! θα δοκιμασω και τις προτάσεις σου!

    ReplyDelete
  3. Μπορεί να πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι αλλά μου έλειψε το να διαβαζω αγαπημένα blog!!!! =) Το post πραγματικά υπέροχο! και γω έχω δοκιμάσει την σειρά και την ευχαριστήθηκα! ειναι πραγματικά μία σταθερή αξία. Πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένα προϊόν Nivea στο σπίτι!

    ReplyDelete
  4. Ούτε εγώ επιλέγω κατά βάση γαλακτώματα αλλά πρέπει να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα, σωστά? :)

    ReplyDelete
  5. Δίκιο έχεις!!!Τελικά αποδείχτηκε ένα πολύ αξιόλογο προιόν!

    ReplyDelete
  6. Αχχχχχχ τι γλυκιά!!!!!Κι εμένα μου έλειψε και να διαβάζω αλλά και να γράφω!Αντε να μπούμε σιγά σιγά σε πρόγραμμα ε?? :)
    Πάντα!Ειδικά η κλασσική κρέμα στην μπλε τσίγκινη συσκευασία!! :)

    ReplyDelete
  7. Κλασσική αξία!Νομίζω ότι βρίσκεται σε όλα τα σπίτια!!Εγώ αυτή την στιγμή έχω 1 μικρή και 1 μεγάλη!χαχα!!
    Δοκίμασε το νεράκι!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Αντε!Νόμιζα ότι ήταν μόνο το δικό μου ανώμαλο!!χαχα!!!
    Το νεράκι είναι πολύυυ καλό!!Η κρεμούλα μου έπεσε λίγο βαριά για αυτό την χρησιμοποιώ μόνο βράδυ!!!Φιλάκια girls!

    ReplyDelete
  9. Vicky μου, τί όμορφη παρουσίαση!

    Η Nivea νομίζω πως είναι σταθερή αξία! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά, αλλά για μια ακόμη φορά μου κέντρισες το ενδιαφέρον!

    Φιλί γλυκό, κορίτσι μου!

    ReplyDelete
  10. Πολύ όμορφο το post σου! Αγαπάω την nivea, είναι σταθερή αξία :)
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Micellar νεράκι.

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  11. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider
    adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Angela
    angelabrooks741 gmail.com

    ReplyDelete
  12. H Nivea είναι διαχρονική αγάπη! Πάντα θα έχουμε ένα προιόν Nivea στη συλλογή μας! Πολύ ωραία η παρουσίαση σου! Χάρηκα πολύ που βρήκα το blog σου!

    Marylooo
    από:http://marylooo.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  13. Όπως τα περιγράφεις φαίνονται πολύ ωραία προϊόντα! Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά αλλά σίγουρα θα τα αναζητήσω!
    Βίκυ μου σ΄έχω συμπεριλάβει σ΄ ένα tag εδώ http://www.anastasiasbeautysecrets.eu/2016/02/tag-2015-was.html#more , θα χαιρόμουν πολύ να έβλεπα και τις δικές σου απαντήσεις!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ReplyDelete
  14. Δεν ξέρω αν το δοκίμασες ήδη...Αν όχι δώστου μια ευκαιρεία!Είναι αρκετά καλό!Α,κυκλοφορεί πολύ συχνά σε προσφορά 1+1!!

    ReplyDelete
  15. Σε ευχαριστώ πάρααα πολύ Ιωάννα μου!!
    Πολύυυ καθυστερημένη η απάντησή μου..είχα παραμελίσει λίγο το blogaki μου αλλά επανήλθα!!Ερχομαι και από το δικό σου!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥