Collective Haul! ♥ (iherb,ebay,mac,body shop etc)

Hellooooo ladies!!!!!
Εχω πάρα πολύ καιρό να κάνω post,αλλά λόγω δουλειάς και καλοκαιριού...δεν ήμουν σχεδόν ποτέ σπίτι!!
Σήμερα θα σας δείξω μερικές αγορές που έκανα τους τελευταίους μήνες!Μπορεί να φαίνονται αρκετούτσικα αλλά είναι όλες μου οι αγορές από τον Μάιο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα!  
 Αλλη μία παραγγελία από το πολυαγαπημένο μου Iherb!! ♥
Ξέρετε πόσο πολύ το αγαπώ και ήδη ετοιμάζω νέα παραγγελία! (έχετε κάτι να μου προτείνεται??)
Παρήγγειλα λοιπόν:
Eden Organic Wild Berry Mix,τα οποία μου άρεσαν πάρααα πολύ και σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά!Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω!
Alba Botanica Hawaiian Body Oil (Kukui Nut) Μμμ,μυρίζει τέλειααα και είναι πολύ ενυδατικό!
Real Techniques Blush Brush Επρεπε και αυτό να το κάνω δικό μου!
 Nu-pore Moisturizing gloves..ήταν στα trials!

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό KQQ437 ή απλά πατώντας στην παραπάνω εικόνα(ή πατώντας απευθείας τα παραπάνω links των προιόντων),θα έχετε $10 σε αγορές σας άνω των $40 και $5 για μικρότερης αξίας αγορές! Ισχύει για την πρώτη σας αγορά από το Iherb!Και στις μετέπειτα όμως παραγγελίες βγαίνεις κερδισμένη! Μόλις παραγγείλεις, θα σου δωθεί δικός σου κωδικός, τον οποίο μπορείς να δώσεις στους γνωστούς/φίλους σου να χρησιμοποιήσουν και να λάβουν την ίδια έκπτωση. Όσο περισσότερο παραγγέλνουν οι φίλοι σου από το iherb τόσο αυξάνεται η έκπτωση για σένα στις επόμενες αγορές.


Πολύ χάρηκα αυτή την αγορά μου!!
Ηθελα εδώ και πολύ καιρό να αγοράσω το φουξιομωβ βερνίκι heart trick 248 από Erre Due...και χρειαζόμουν και ένα κουφετί βερνίκι!κατέληξα στο Supreme 10 από την Seventeen ύστερα από τις δικές σας προτάσεις! ;)
Το μολυβάκι luxury waterproof eyeliner pencil eye 29 το είχα δει το τελευταίο διάστημα σε αρκετά blogs και μου άρεσε πάρα πολύ σαν χρώμα!Εκτός όμως από το απίστευτό του χρώμα,με εντυπωσίασε η υφή του και η διάρκειά του!

Mac,Mac,Mac ♥
Μετά από περίπου 2 μηνών αναμονής,επιτέλους τα Mac έβαλαν 25% έκπτωση!
Ετσι αγόρασα το κραγιόν που ποθούσα για πολύ καιρό!Δεν είναι άλλο από το Lady Danger! ♥
Αγόρασα επίσης το Candy Yum Yum για να το δωρίσω σε μια φίλη μου!

Moringaaaaaa!!yeah!!!
Το δεύτερο αγαπημένο μου άρωμα από τα Body Shop μετά την καρύδα of course!
Το λατρεύω και αγοράζω συνέχεια το body butter!Αυτή την φορά προτίμησα να δοκιμάσω το Shorbet αλλά και το body mist!

Αχχ...2 υπέροχα καλλυντικά!!!!!!!
Το ρουζάκι από την Clinique αυτό με το που είδα τις promo φωτογραφίες ήξερα ότι θα γίνει δικό μου!
Αρχικά πήγαινα για το peach,αλλά τελικά αγόρασα το ginger pop αφού μου φάνηκε πολύ πιο ιδιαίτερο!Το λατρεύω!!
Δεν θα μπορούσα να μην αγοράσω έστω ένα κραγιονάκι από την καινούργια συλλογή από Estee,Envy !Επέλεξα το χρώμα Dominant,ένα τέλειο σκούρο φούξια!Σίγουρα θα αγοράσω κι άλλα χρώματα...έχω ήδη 3-4 στην λίστα μου!

Κάποια βασικά,καθημερινά προιόντα που χρειαζόμουν...συν αυτό το μοναδικό ρουζ από Essence!Είναι το πρώτο προιόν που αγοράζω από Essence και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη!Το φοράω κάθε μέρα πό όταν το αγόρασα! ;)

Ebay
Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει αρκετές αγορές από το ebay και έχω ακόμα πάρα πολλά στην watchlist!Αν ψάξεις,βρίσκεις πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια!
Για βερνίκια σχεδόν πάνταψάχνω στο ebay γιατί οι τιμές είναι πολύυ καλές!Βέβαια η αναμονή είναι μεγάλη,αλλά θεωρώ ότι αξίζει να περιμένεις λιγάκι παραπάνω αν έχεις κέρδος στην τσέπη σου!Επίσης,θεωρώ κοροιδία να πληρώσω σε ελληνικά sites και μανικιουράδικα ένα βερνίκι Essie 12€ και το seche vite στα 15-16€ ενώ μπορώ να τα αγοράσω στην μισή τιμή! (το seche vite στο 1/3 της τιμής)!Πρόσφατα αγόρασα το Seche Vite γιατί είχα ένα ατυχηματάκι και έσπασε αυτό που είχα και το βερνίκι Buttler Please από Essie,το οποίο ήθελα εδώ και καιρό!

Μόλις είδα αυτό το φορεματάκι το ερωτεύθηκα!Το print του αλλά και τα χρώματα μου φάνηκαν τόσοοο ενδιαφέροντα!Φοβόμουν βέβαια μήπως μου βγει στενό,φαρδύ,διάφανο κλπ αλλά το τόλμησα καθώς κόστιζε λιγότερο από 7€!Τελικά είναι υπέροχο και από κοντά και νομίζω ότι μου πηγαίνει πολύ!Υγ...έκανα μια πολύ μικρή μετατροπή,καθώς ήταν λίγοο φαρδύ στο τελείωμα.

 Είχα δει αυτό το κιμονό αρχικά στο site του Zara και το αγάπησα!! ♥
Λίγες μέρες αργότερα επισκέφθηκα 2 καταστήματα Zara και δυστυχώς δεν το βρήκα.Βέβαια μου βγήκε σε καλό...Ψάχνοντας μια μέρα στο Sheinside δεν πίστευα στα μάτια μου!Ακριβώς το ίδιο κιμονό 15€ κάτω! (το zara κόστιζε 35€ και στο sheinside περίπου 25!).Αποφάσισα να το αγοράσω,αλλά για καλή μου τύχη σκέφθηκα να το ψάξω και στο ebay,καθώς τα περισσότερα sites τύπου Sheinside προμηθεύονται τα ρούχα τους από ebay!Ιδιο ύφασμα,ίδια κρόσσια,ολόιδιο print!!Το βρήκα λοιπόν στην απίστευτη τιμή των 11€!Εννοείται δεν το άφησα!! :P

 Στην αναζήτησή μου για statement necklaces έπεσε το ματι μου στο συγκεκριμένο.Οχι άδικα,καθώς είναι πολύ εντυπωσιακό!Δεν το έχω φορέσει ακόμα γιατί είναι αρκετά μεγάλο,βαρύ και εντυπωσιακό!Σε κάποια βραδυνή μου εξόρμηση όμως,θα το τιμήσω σίγουρα!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ηθελα φέτος να αγοράσω ένα ζευγάρι σαγιονάρες Ipanema ή Havaianas..Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς,κατέληξα σε αυτές τις πολύ όμορφες rose gold Ipanema!!Στα 15€ από το Μοναστηράκι!

Αγόρασα και ένα απλό αλλά πολύ χαριτωμένο σορτσάκι από τα Admiral!Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι το πολύ γλυκό mint χρώμα του σε συνδυασμό με το φλούο κοραλί κορδονάκι,αλλά και το πολύ απαλό ύφασμα!Εννοαίται και η αρκετά χαμηλή τιμή του!

Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκα για πρώτη φορά το McArthur Glen!Οι εντυπώσεις μου είναι μοιρασμένες.Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία από μάρκες που διέθετε το εκπτωτικό χωριό!Αυτό που μου άρεσε είναι ο χώρος,που είναι εξωτερικός και όχι πάλι κάποιο μεγάλο κλειστό mall καθώς και οι ευκαιρείες που μπορείς να βρεις...αν ψάξεις πολύ!
Εγώ ήμουν πολύ τυχερή,καθώς βρήκα αυτό το υπέροχο Just Cavalli μαγιό σε πολύ πολύ χαμηλή τιμή!Στο 1/3 της αρχικής και λιγότερο!Δεν είδα όμως δυστυχώς κάτι άλλο να με ενθουσιάσει!

Πώς σας φάνηκαν οι αγορές μου??Εσείς εκμεταλλευτήκατε τις εκπτώσεις??

30 comments:

  1. Με γεια σου ;)
    Τα Moringa προϊόντα δεν μυρίζουν τέλεια?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
      Αχ ναι!Είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά από TBS μετά το coconut!!!!

      Delete
  2. Πολυ ομορφες αγορες! Θελω καιρο να κανω παραγγελια απο i-herb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν!!
      Αααα λατρεύω το iherb!Είμαι εθισμένη!
      Ετοιμάζω ρώεα νέα παραγγελία!
      Πάντως αν αποφασίσεις να παραγγείλεις,μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό μου (KQQ437) για να έχεις 10$ για αγορές άνω των 40$ και 5$ για αγορές χαμηλότερης αξίας!! :)

      Delete
  3. Τι σύμπτωση πήρα και εγώ τα ίδια ERRE DUE προϊόντα σε άλλα χρώματα!
    Με γεια σου κοπέλα μου, να τα χαρείς!!! είναι όλα ένα και ένα!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χααχαχ ναι!!Τα είδα!
      Τέλειο και το δικό σου φούξια μανο!!
      Τα ήθελα ΟΛΑ!!!!!!!!

      Delete
  4. Και βλέπω την κοινοποίηση στο facebook αλλά δεν μου εμφάνιζε τίποτα στα πρόσφατα posts ο blogger γιατί μάλλον για κάποιο λόγο είχε αποφασίσει ότι έπρεπε να κάνω unfollow το blog σου (γνωστός και αψυχολόγητος πια blogger). :/
    Τέλος πάντων, στο θέμα μας! Όλα είναι υπέροχα! Αλλά λάτρεψα το φόρεμα, το κιμονό και το κολιέ! Απίστευτα! :) Να τα χαρείς όλα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα την ζωή κόλαση μας κάνει ο blogger!!Συχνά πάντως έχει θέματα!!
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!Αχ αυτό το φόρεμα είναι εκπληκτικό και πάμφθηνο!!!Και τα 3 που ανέφερες είναι από ebay!Εχει τέλεια πραγματάκια!
      Φιλάκια!!!!!!!!

      Delete
  5. καλημερα κοπελιτσα μου!
    τι ομορφες αγορες! τι ωραια παρουσιαση!
    να τα χαρεις ολα ευχομαι!
    φιλακια πολλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέραααα και σε εσένα!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!
      Φιλάκια!

      Delete
  6. Με γειάααα!!! Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!! Παίρνω μια ανάσα και ξεκινάω :-)
    Το Real Techniques Blush Brush είναι αυτό τα αγαπημένα μου τόσο για την εφαρμογή ρουζ, όσο και του bronzer! Η σειρά μολυβιών της Erre Due luxury waterproof eyeliner pencil μου αρέσει τόσο πολύ και το χρώμα που επέλεξες είναι ότι πρέπει για την εποχή! Υπερ-λατρεύω τη Moringa των TBS, όσο για τα νέα sorbets τα βρίσκω εκπληκτικά για καλοκαίρι! Για τα νέα κραγιόν της Estee lauder τι να πω; Είναι εκπληκτικά και σε αξιολάτρευτες αποχρώσεις!! Υ.Γ. Έχουμε τις ίδιες Ipanema!!! Καλοφόρετα όλα κούκλα <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχαχαχ είναι και αρκετά!!
      Γενικά όλα τα πινέλα που έχω από Real Techniques μου αρέσουν πάρα πολύ!!Θέλω να παρω κι άλλααα!Είδες την limited edition που θα βγει για Χριστούγεννα??Χιχι!!
      Κι εγώ λατρεύω moringa!!Morniga kai coconut!!!
      Φιλάκιαααα πολλά!!Σε ευχαριστώ!!!!!!!!

      Delete
  7. Βίκυ τίναξες την μπάνκα στον αέρα!!!υπεροχότατες επιλογές!!!
    να τα χαρείς όλα ομορφούλα μου και θα σου κάνω και μια ευχή που λένε οι πιο παλιοί!!
    αυτά παλιά κι άλλα καινούρια!!!
    πολλά φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χιχιχιχ ε όχι!!!
      Αυτά που αγόρασα ήταν γενικά πολύ οικονομικά!!Ειδικά οι αγορές από ebay!!
      Και σε διάστημα 3-4 μηνών!
      Αχ τι ωραία ευχή!!!Ανταποδίδω!!!!
      Φιλάκια!

      Delete
  8. Με γεια με γεια!!! Το blush brush από Real techniques, το έχω βολευτεί όσο κανένα άλλο!! Από Essence να δοκιμάσεις κι άλλα προϊόντα, αξίζουν!! Για το Moringa δεν έχω λόγια το λατρεύω. Εγώ έχω το άρωμα και όχι το body mist. Θεώρησα πως το mist δε θα κρατάει πολύ, περιμένω λοιπόν την άποψή σου!!! Όσο για τα βερνίκια δεν έχω λόγια!! Διάλεξες τις αγαπημένες μου αποχρώσεις!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!!!
      Μα είναι τόσοο αφράτο αυτό το πινέλο!!Τέλειο!!!!
      Αχχ γενικά λατρεύω την σειρά Moringa!Και λουλουδάτη αλλά και δροσερή!
      Το mist η αλήθεια είναι κρατάει κάνα δίωρο!Θέλει ανανέωση,αλλά για τώρα καλοκαίρι δεν με ενοχλεί!
      Ισως την άνοιξη αγοράσω το άρωμα!!!
      Φιλάκιαααααααα!

      Delete
  9. Τι ωραία πράγματα που πήρες!! Κι εγώ τι να πρωτοσχολιάσω το πινέλο από real techniques που θέλω τόσο να δοκιμάσω? τα υπέροχα κραγιόν της mac? τα δροσισιτικά και μυρωδάτα sorbet τoυ tbs? το πανέμορφο φόρεμα και το μαγιό? ουφ θέλω να πάω για ψώνια τώρα!! Να τα χαρείς όλα κοπέλα μου!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aχχ είναι τέλειο το πινέλο!!Οπως βασικά και όλα τα Real Techniques Πινέλα που έχω!!!
      Τι να πρωτοπει κανεις όντως για τα κραγιόν mac!!Μεγάλη λατρεία!!!!!!!!
      Σε ευχαριστώωωω πολύ πολύ!!!!!!!!!!!

      Delete
  10. Με γεια, με γεια όλα!!!!
    Τα ρούχα και ειδικά το φόρεμα υπέροχα. Το ίδιο και το φούξια μανώ!!!
    Κι εγώ εχτές έκανα shopping therapy και πήρα αρκετά ρουχαλάκια τόσο καλοκαιρίνα όσο και 2-3 κομμάτια φθινοπωρινά :D
    Να 'σαι καλά να τα χαρείς όλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώωωωωω πολύ!!!!!
      Αχχχ ανυπομονώ να το φορέσω αυτό το φόρεμα!! ;)
      Μεγειά σου κι εσένα λοιπόν!!Να τα χαρείς!!!!!!!!! :*

      Delete
  11. Φανταστικά τα πραγματάκια όλα! Το fashion κομμάτι του haul βέβαια με ξετρέλανε! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Ημουν σίγουρη ότι θα σου αρέσει το fashion κομμάτι!! :P
      Φιλάκια!!!!!!!!!

      Delete
  12. Το κιμονό είναι πανέμορφο!! Αλλά σκέφτομαι ότι αν το παραγγείλω τώρα, μέχρι να το λάβω σχεδόν θα έχει τελειώσει το καλοκαίρι :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aχχ αυτό είναι το θέμα με το ebay!Οτι μέχρι να το παραλάβεις,μπορεί να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!!χαχα!Και σου φεύγει και λίγο η χαρά όσο το περιμένεις!!

      Delete
  13. Ενταξη όλα είναι πραγματικά υπέροχα να τα χαρείς :) σκεφτομαι και εγώ να πάρω βερνίκια από το ebay .. Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
      Ααα εγώ παίρνω συχνά!!Αν θες σου προτείνω 2-3 πωλητές!!
      Φιλάκια!!!!!

      Delete
  14. Μου αρεσαν ολα παρα πολυ, να τα χαρεις Βικυ μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!! :)

      Delete
  15. Hi Vicky!!! How many lovely items you got, love everything! The make up stuff is fantastic,Im just drooling over the MAC lipsticks! And I have the same Essence blush, my fav of the moment!:) The bikini is too cute, Im sure it goes perfectly on you! Many hugs and kisses, hope ur are enjoying the summerime! Mwah!:***<3

    ReplyDelete
  16. Γειααα ! Τέλειαααα όλα !! εγώ δεν πρόλαβα να ωφεληθώ των εκπτώσεων και προσφορών :( συνέχισε έτσι !

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥