Brand Focus : Dalon (Biokal Cosmetics)!

Helloooooo ladies!!!!!!!

Πριν από αρκετούς μήνες,συγκεκριμένα τον Νοέμβριο,επικοινώνησε μαζί μου η εταιρεία Dalon-Biokal Cosmetics ώστε να μου στείλει προιόντα της να τα δοκιμάσω και να σας πω την γνώμη μου!  :)
Η αφορμή ήταν ο εκθειασμός μου σε άλλα blogs κάποιων αγαπημένων προιόντων Dalon αλλά και η αυστηρή/αρνητική κριτική άλλων!Θα καταλάβετε στην συνέχεια σε ποια αναφέρομαι!
Με μεγάλη μου χαρά φυσικά δέχθηκα,και έλαβα ένα τεράστιο (δεν περίμενα τόσααα πολλά)πακέτο με πολλά και υπέροχα προιόντα! 

  • Η εταιρεία biokal cosmetics ιδρύθηκε το 1998, από τον κύριο Νικόλαο Σεραφείμ, συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών. Σήμερα με το δίκτυο πωλητών της καλύπτει όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο.Τα προϊόντα τους βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, σε καταστήματα σούπερ μάρκετ, αποθήκες καλλυντικών και φαρμακείων, και υπεραγορές. Ταυτόχρονα με τα brands dalon και dainty, η εταιρεία μας παράγει private label προϊόντα για ορισμένες απο τις σημαντικότερες αλυσιδες λιανικής πώλησης.Χρησιμοποιώντας πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες και με συνεχή ανανέωση και προσθήκη νέων συστατικών φροντίζουν να παρέχουν στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας.
  • Σκοπός όλων στην biokal cosmetics είναι να παράγουν ποιοτικά καλλυντικά σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ και του C.P.N.P..Οι πρώτες ύλες της εταιρείας είναι αποκλειστικά ευρωπαικής προέλευσης, απο τους γνωστότερους οίκους, ενώ όλα τους τα προίόντα έχουν περάσει τους απαραίτητους ελέγχους, όπως challenge test και patch test.Στην biokal cosmetics είμαστε υπερήφανοι για τα 100% ελληνικά καλλυντικά που σας παρέχουμε.
Ξεβαφτικό νυχιών /ξεβαφτικό νυχιών με γλυκερίνη
"Ξεβαφτικό νυχιών με γλυκερίνη. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση του και την υψήλή περιεκτικότητα σε ασετόν, απομακρύνει εύκολα το χρώμα απο τα νύχια ενώ παράλληλα περιποιείται τα νύχια και τα χέρια.
Συσκευασία 120 ml, 250 ml, 1000 ml, 4000 ml."
Το αγαπημένο μου ξεβαφτικό νυχιών όλων των εποχών!Εχω δοκιμάσει πάρα πολλά αλλά εδώ και χρόνια αγοράζω μόνο το συγκεκριμένο!Οσες φορές έτυχε να δοκιμάσω άλλο (από φίλες μου,σε διακοπές κλπ) απογοητεύθηκα!Αφαιρεί αμέσως το βερνίκι χωρίς τρίψιμο,δεν μυρίζει πολύ έντονα και έχει πολύ πρακτικό καπάκι!Ανοίγει προς τα επάνω (δεν ξεβιδώνει) και έχει μια μικρή τρυπούλα ώστε να βγαίνει το ασετόν ελεγχόμενα και χωράει ακριβώς μια μπατονέτα.Με εκνευρίζουν τα ασετόν που έχουν τεράστιο άνοιγμα...Πιο πολύ μου αρέσει το ροζ με γλυκερίνη!Θέλω να δοκιμάσω και το γαλάζιο που δεν έχει ασετόν αλλά δεν το έχω βρει πουθενά!
Rate : A+ 

Βαζελίνη με άρωμα σοκολάτα/καρύδα
"Η αγνή βαζελίνη dalon είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, λάδι καλέντουλας, και εκχύλισμα χαμομηλιού. Είναι ιδανική για μωρά καθώς προστατεύει τα ευαίσθητα σημεία τους από ερεθισμούς, συγκάματα και ξηρότητα. Επίσης είναι κατάλληλη για εγκύους αφού προστατεύει το δέρμα τους απο τις ραγάδες και την χαλάρωση. Χρησιμοποιείται για σκασμένα χείλη, αγκώνες, φτέρνες, γόνατα ή για το ντεμακιγιάζ των ματιών. Σε επτά διαφορετικά αρώματα:
  • Παιδική
  • Παιδική με άρωμα
  • Καρύδα
  • Βανίλια
  • Σοκολάτα
  • Αμύγδαλο
  • Αντιηλιακή, με φίλτρα προστασίας UVA, UVB, για βαθύ μαύρισμα 
Σε συσκευασία 200 ml."
 Ελαβα από την εταιρεία βαζελίνη με άρωμα σοκολάτα και καρύδα!Και τα 2 μυρίζουν εκπληκτικά,αλλά όπως γνωρίζετε έχω αδυναμία στην καρύδα!:) Την χρησιμοποιώ περισσότερο στους αγκώνες,χέρια,φτέρνες,στα χείλη μου αλλά και στις παρονυχίδες!
Κοστίζει περίπου 3,50€.
Rate : A

 Baby Oil
"Ενυδατικό σώματος με χαμομήλι, καλέντουλα και βιταμίνη Ε. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει απο την ξηρότητα. Χωρίς parabens. Δερματολογικά ελεγμένο.
Συσκευασία 250 ml."
Αποτελεσματικό,ενυδατώνει το δέρμα αρκετά...αλλά δυστυχώς δεν μυρίζει τόσοο όμορφα όσο το κλασσικό Johnson's!Εάν μου τελειώσει και θελήσω να χρησιμοποιήσω λάδι...θα προτιμήσω το κλασσικό προαναφερθέν.
Rate :B


Κόκκινη άργιλος
"Κατάλληλη για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, η κόκκινη άργιλος οφείλει το χρώμα της στα οξείδια του σιδήρου. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας άμεσα λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα αποτοξινώνει και ανακουφίζει το δέρμα χάρη στην σύστασή της που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία. Θαυματουργός για δέρματα με ουλές, ραγάδες, κοκκινίλες από σπασμένα αγγεία.
Συσκευασία 200 gr."
Είχα ένα προβληματάκι με την συγκεκριμένη άργιλο.Ενώ μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμά της,μου προκάλεσε ερεθισμό!Οχι σπυράκια...απλά μόλις την αφαίρεσα το κούτελο μου ήταν κόκκινο.Το ίδιο πρόβλημα είχε και η αδερφή μου(κάναμε beaute μαζί στο σπίτι μου!).Δεν μας πόναγε,έτσουζε,έπιασε φαγούρα κλπ...απλά κοκκίνησε το πρόσωπό μας!Δεν ξέρω γιατί...και είναι και περίεργο γιατί εμένα το πρόσωπό μου δεν είναι καθόλου ευαίσθητο και ποτέ δεν έχω ερεθισμούς.Παρόλα αυτά,την επόμενη μέρα το δέρμα μας ήταν πολύ απαλό και φρέσκο!
Rate : Β

Λευκή άργιλος
"Η λευκή άργιλος είναι επίσης, γνωστή ως καολίνη. Πλούσια σε πυρίτιο και με λιγότερη περιεκτικότητα σε μέταλλα, είναι η ηπιότερη όλων των αργίλων. Έχει μέτρια απορροφητική ικανότητα, απομακρύνει τις τοξίνες, απολεπίζει ήπια χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια και μαλακώνει την επιδερμίδα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα στις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Συσκευασία 200 gr."
Δυστυχώς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!!Θα σας πω σύντομα εντυπώσεις!
Rate : -
Πράσινη άργιλος
"Η άργιλος, βασικό συστατικό των λασποθεραπεραπειών χάρη στην περιεκτικότητα της σε μεταλλικά στοιχεία, διαθέτει μοναδικές καλλυντικές ιδιότητες. προσφέροντας στην επιδερμίδα λάμψη και απαλότητα. Η πράσινη άργιλος είναι η πιο ευρέως γνωστή άργιλος, Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε μεταλλικά άλατα και είναι κατάλληλη για το λιπαρό και μεικτό δέρμα. Συνιστάται ιδιαιτέρως για τις επιδερμίδες με τάσεις ακμής, αφού ρυθμίζει αποτελεσματικά την έκκριση σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
Συσκευασία σκόνης 200 gr.
Συσκευασία πάστας 150 ml."
Εχω δοκιμάσει αρκετές αργίλους (κόκκινη,ροζ,πράσινη) και νομίζω ότι η πράσινη είναι αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα μου!Η συγκεκριμένη είναι από τις καλύτερες και την αγοράζω χρόνια!Αφήνει το δέρμα πολύ καθαρό,σφίγγει τους πόρους και αφαιρεί την λιπαρότητα.Από τα καλύτερα προιόντα της εταιρείας και αυτό που -μαζί με το ασετόν- βρίσκεται πάντα στο ραφάκι μου!
Rate : A



Victoria Silk Touch Lip Balm Coconut/Bubblegum 
 Τα παραπάνω lip balm είναι ο λόγος που η εταιρεία επικοινώνησε μαζί μου!Παντού ανέφερα το πόσο δυσαρεστημένη είμαι...δυστυχώς η άποψή μου δεν αλλάζει!Εχουν εκπληκτική μυρωδιά και τα δύο,εθιστική θα έλεγα!Αφήνουν τα χείλη γυαλιστερά και ζουμερά...αλλά δυστυχώς δεν ενυδατώνουν καθόλου.Στέκεται το προιόν στα χείλη και δεν απορροφάται.Ούτως ή άλλως τα συστατικά τους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο..δεν έχουν πχ shea butter ή κάποιο έλαιο!
Rate : Β-

Ενυδατικά χειλιών Sport's lipstick
"Τα dalon sport's lipstick χαρίζουν στα χείλη την φροντίδα και την προστασία που χρειάζονται στο κρύο, τον ήλιο, την θάλασσα και τον αέρα. Χάρη στο βούτηρο καριτέ, την βιταμίνη Ε και τα ειδικά περιποιητικά συστατικά που περιέχουν διατηρούν τα χείλη απαλά και τρυφερά χωρίς ρωγμές και σκασίματα. Οι τύποι φράουλα, σοκολάτα και βανίλια συγχρόνως βάφουν και δίνουν ένα υπέροχο χρώμα στα χείλη. Σε 6 διαφορετικούς τύπους:

  • Βανίλια
  • Κεράσι
  • Φράουλα
  • Σοκολάτα
  • Φυσικό
  • SPF25
Μου άρεσαν αρκετά περισσότερο από τα balms κι αυτό γιατί δίνουν την ενυδάτωση που χρειάζομαι!Δεν είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ποτέ,αλλά σίγουρα είναι καλύτερα από τα liposan που σιχαίνομαι!!Δείχνουν να είναι κάτι περισσότερο από απλή βαζελίνη.
Ολα,εκτός από το μπλε και το κίτρινο(βανίλλια),δίνουν χρώμα.Πολύυυυυ χρώμα!Το ροζ με γεύση φράουλα και το κόκκινο με γεύση κεράσι κάλιστα θα μπορούσαν να φορεθούν και σαν κραγιόν αφού το αποτέλεσμα είναι σχεδόν οπάκ!Αυτό βέβαια έχει και θετικά και αρνητικά.Είναι ότι πρέπει για πρωί,ώστε να δώσει λίγο φως στο πρόσωπο,αλλά εγώ θα τα προτιμούσα πιο sheer!
Rate : Β

Eσείς έχετε δοκιμάσει προιόντα Dalon-Biokal??Συμφωνείτε με την κριτική μου?? ;)

47 comments:

  1. H βαζελίνη καρύδα είναι η αγαπημένη μου! Και το ξεβαφτικό νυχιών είναι τέλειο! Θέλω να δοκιμάσω το lip balm με γεύση τσιχλόφουσκα και την λευκή άργιλο! Πολύ κατατοπιστικό ποστ κούκλα! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνούμε λοιπόν!!Είναι πολύ καλά προιόντα και τα 2!!
      Να τα δοκιμάσεις!!Η τσιχλόφουσκα είναι σαν να μυρίζεις big babol!! :D

      Delete
  2. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα Βίκυ!
    Όσον αφορά τα balms, δεν έχω προσωπική άποψη αλλά είχα αγοράσει ένα και το έκανα δωράκι στην κολλητή μου και της άρεσε :P
    Αργιλο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο πρόσωπό μου, αλλά θέλω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.
    Το ξεβαφτικό και η βαζελίνη είναι απλά καταπληκτικά προιόντα, δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο!
    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μου αρέσει να το φοράω που και που γιατί δίνει λάμψη στα χείλη και έχει και απίστευτες μυρωδιές...αλλά αν χρειάζομαι κατι ενυδατικό,δεν το επιλέγω!!
      Η πράσινη άργιλος είναι πολύ καλή...ειδικά αν το δέρμα σου είναι μεικτό-λιπαρό!!
      Φιλάκια!!!

      Delete
    2. Αχ ναι, χρησιμοποίησα μία φορά την πράσινη αλλά επειδή το δέρμα μου είναι κανονικό ένιωσα να με τραβάει διότι είναι για λιπαρές επιδερμίδες. Ευτυχώς το έβαλα σε ένα μικρό σημείο του προσώπου μου, και δεν μου αφυδάτωσε όλο το πρόσωπο!
      Σε έχω κάνει tag, δες στο http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2014/03/food-lovers-tag-in-greek.html

      Delete
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από την dalon! Θέλω εδώ και καιρό μια πράσινη άργυλο! θα την δοκιμάσω! τέλειο review!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι από τις καλύτερες..να την δοκιμάσεις!!
      Και πολύ οικονομική!! :)

      Delete
  4. Πολύ ενδιαφέρουσα και εκτενής κριτική! Η πράσινη άργιλος φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
      Είναι πολύ καλή...την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια!!

      Delete
  5. Εγώ μόνο την άργιλο πήρα το καλοκαίρι γιατί άκουγα τα καλύτερα και το μετάνιωσα. Απαίσια, πραγματικά, και δεν το λέω συχνά αυτό :P Οι περισσότεροι που έχω ρωτήσει, ή τη μισούν, ή τη λατρεύουν, οπότε μάλλον είναι θέμα γούστου, αλλά βρωμάει ρε παιδιά, σαν γλίτσα για το πρόσωπο είναι. Ήθελα να δοκιμάσω τα lip balms τους, ειδικά αυτό με τσιχλόφουσκα και μαλλί της γριάς που βγήκε τώρα, αν και το ότι δεν τα βρίσκεις ενυδατικά με προβληματίζει λίγο. Θα δούμε. Πολύ καλό review Βικάκι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήθεια??????
      Οντως μυρίζει κάπως αλλά αντέχεται!!
      Γενικά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες..αν και τώρα τελευταία έχω βρει νέα αγαπημένη!! :D :D
      Με ενημέρωσε μόλις σήμερα η εταιρεία,αφού είδαν το review,ότι θα βελτιώσουν την σύνθεση και θα προσθεσουν shea butter!Οπότε αν είναι περίμενε λίγο διάστημα!
      Πάντως δεν είναι χάλια...απλά όταν θέλω ενυδάτωση επιλέγω κάτι άλλο!

      Delete
    2. Για να δούμε, γιατί οι μυρωδιές που έχουν επιλέξει είναι πολύ καλές! Για τη μάσκα δεν το συζητώ, μάπα :P

      Delete
  6. Πολύ ωραίο ποστ!!
    'Εχω δοκιμάσει και γω τα λιπ μπαλμς στο βαζάκι αλλά μου αρέσουν πολύ σε άρωμα!!Σε ενυδάτωση δεν είναι όοοτι καλύτερο..
    Τώρα αυτό που είπες με την άργιλο,το έπαθα και γω με μιας άλλης εταιρείας πράσινη άργιλο,χύμα βασικά από τα χημικά!Απλά μου κοκκίνισε το πρόσωπο και δεν έπαθα τίποτε άλλο!Σιγά σιγά υποχώρησε,και όσο πιο συχνή χρήση της κάνω φέυγει όλο και πιο γρήγορα η κοκκινίλα,αλλά δεν με ανησύχησε πάντως..(αφού 'εφυγε και δεν με έτσουξε/φαγούρισε)ίσως να ήταν λόγω του βαθύ καθαρισμού που έκανε..
    Το ξεβαφτικό νυχιών θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!
    Φιλιάαα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς...από άρωμα απίστευτα αλλά στο θέμα ενυδάτωσης χάνουν λίγο!!
      Ααα αλήθεια??Πάντως παραξενεύτηκα γιατί με την πράσινη δεν είχα πο΄τε θέμα!!
      Ααα να το δοκιμάσεις..είναι το καλύτερο!!
      Φιλάκια!!!!

      Delete
  7. ωραια φαινονται!
    ευχαριστουμε για την παρουσιαση!
    φιλακια πολλα!
    καλημερα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xαίρομαι που σου άρεσε!!!!!
      Καλό απόγευμα!!!!!!!!

      Delete
  8. Δεν την γνώριζα την εταιρεία αλλά κρατώ στα υπόψην την πράσινη άργιλο και το ξεβαφτικό! Την καλημέρα μου :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτά τα 2 αξίζουν πραγματικά!!
      Οπως και η βαζελίνη!
      Φιλάκια!!!!!

      Delete
  9. η μασκα η πρασινη ειναι η αγαπη μενη μου.και το ξεβαφτικο επισης.εγω χρησιμοποιω καθημερινα το κιτρινο απο τα sports lipstick!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το κίτρινο το έχω δώσει στην αδερφή μου!!
      Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ αυτό με την σοκολάτα!! :D

      Delete
  10. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι από την εταιρεία, η κόκκινη άργιλος φαίνεται να μου ταιριάζει, μάλλον θα την δοκιμάσω - ελπίζω να μην με ερεθίσει. Θα συμφωνήσω απόλυτα για τα liposan, δεν τα μπορώ καθόλου!! Φιλιά ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και να κοκκινίσεις λιγάκι..την επόμενη μέρα θα είσαι μια χαρά!!!!! :D
      Ιου τα liposan!hahaha!
      Φιλάκια!!!!

      Delete
  11. Α, τί ωραία! Εγώ, δεν τα γνώριζα το προϊόντα τους, αλλά με αυτό το ποστ, ενημερώθηκα πλήρως!
    Και ζήλεψα ελαφρώς! (Οκ, ζήλεψα ΦΡΙΚΤΑΑΑΑΑ!!!)
    ;-) χαχα!
    Τέλειο review, κούκλα μου!
    Θα αναζητήσω οπωσδήποτε προϊόντα χειλιών και ξεβαφτικά νυχιών!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ααα χαίρομαι που σου άρεσε το review μου!!
      Οχι βρε μην ζηλεύεις!Τα προιόντα τους είναι οικονομικότατα!! :)
      Φιλάκια!!!!!!

      Delete
  12. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα πιο πάνω προιόντα αλλά θα το ήθελα πολύ..
    υπέροχο το ποστ σου και ενημερωτικό ...
    φιλακιαα χχχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε!!!
      Σου συνηστώ για αρχή την βαζελίνη και το ασετόν!!
      Φιλάκια!!!!!!!

      Delete
  13. Μου αρέσουν τόσο τα biokal ! Έχω ξεχωρίσει την πράσινη άργιλο, την υπεραγαπώ! Και σε πάστα και σε σκόνη !! Τέλειο το ποστ σου, όπως πάντα <3
    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε σκόνη δεν την έχω δοκιμάσει!!!με βολεύει πολύ πάντως σε πάστα!!
      Φιλάκιαααααααα και σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

      Delete
  14. Έχω δοκιμάσει το ασετόν το ροζ και το μπλε...καλά μου φάνηκαν αλλά μετά ένιωθα τα νύχια και τις παρωνυχίδες αρκετά ξηρές... Την επόμενη φορά που θα πάω στο σούπερ μάρκετ θα πάρω τη βαζελίνη να δω αν κάνει καλή δουλειά στις φτέρνες...ελπίζω να κάνει!
    Σε έκανα tag...
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2014/03/the-greek-tmi-tag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήθεια??????
      εγώ θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει!
      εσενα ποιο είναι το αγαπημένο σου????
      Φιλάκια!!!!!!!
      Ευχαριστώ για το tag!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    2. Της Beauty Line! Με έχει καταβολέψει! Μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι γαλάζιο και απ'έξω γράφει "Ασετόν" και πιο κάτω "Με λάδι". Και έκανε μόνο 1.50 Ε!

      Delete
  15. Πολύ ωραίο review!!Είχα δοκιμάσει και εγώ το lip balm που είναι στα βαζάκια αυτό που μυρίζει καρπούζι και ενώ η μυρωδιά του μου άρεσε πολύ όντως δεν ενυδατώνει καθόλου,επειδή δεν είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο προιόν ψιλοφοβήθηκα και δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο.Θέλω όμως από περιέργεια να δοκιμάσω τον πράσινο άργιλο.Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω όπως και την βαζελίνη!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!
      Ας ελπίσουμε ότι η νέα σύσταση της εταιρείας θα είναι καλύτερη!! :)
      H άργιλος,η βαζελίνη και το ασετόν είναι τοπ!!
      Φιλάκια!!!!

      Delete
  16. Δεν τα ηξερα, thanks για την ενημερωση!

    Καλό Σουκού κορίτσι :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xαίρομαι που τα γνώρισες μέσω εμού!
      Φιλάκιαααααααα!

      Delete
  17. Όλο μπροστά μου τη βλέπω την πράσινη αργίλο κ λέω να τη δοκιμάσω μου αρέσει κ εμένα που καθαρίζει αποτελεσματικά! Τώρα όμως που λες κ για τη dalon δεν το συζητώ! Θα τη δοκιμάσω σίγουρα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να την δοκιμάσεις!!Είναι από τις καλύτερες!!!!!! :)
      Και αρκετά οικονομική (σε σχέση πχ με την Apivita)

      Delete
  18. Πάρα πολύ ενδιαφέρον ποστ!!! Γενικά δεν έχω δοκιμάσει κάτι από την εταιρεία, δεν ξέρω, δεν μου έκανε κλικ.. αλλά έχω δει σε πολλά blogs την πράσινη άργιλο και ίσως τη δοκιμάσω κάποια στιγμή από περιέργεια! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ντίνα!!!!!!! :)
      Είναι πολύ καλή η πράσινη άργιλος..αλλά και η βαζελίνη και εννοείται το πολυαγαπημένο ασετόν!!!

      Delete
  19. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο την εταιρεια, αλλα εχω φτιαξει μια λιστα με το τι θελω για να παρω! Τελειο το review Βικυ μου ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χιχιχι δημιουργούμε ανάγκες!!
      Προτείνω βαζελίνη,άργιλο και ασετόν εννοείται!
      Ευχαριστώ κούκλα!!!!!!!

      Delete
  20. Τα lip balm της dalon μου αρέσουν αρκετά, τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει..

    xxx,
    Φρόσω
    Style Nirvana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εμένα δεν με τρέλανε!! :D :D
      Εχει γενικά όμως ποιοτικά και οικονομικά προιόντα η εταιρεία!!

      Delete
  21. Άργησα λίγο να δω αυτή την ανάρτηση,αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!Έχω αγοράσει το ροζ ασετόν αλλά ακόμα δεν έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ κ μετά από όσα διάβασα ανυπομονώ!Η πράσινη άργιλος μάλλον θα κερδίσει μια θέση στην περιποίησή μου,γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα από πολλές!Τέλος,έχω από χρόοοονια τα Dalon sports,τα χρησιμοποιώ ως κραγιόν κ έχουν παραπλανήσει τους πάντες!Όμως έχω να πω ότι δεν μου πρόσφεραν ποτέ την ελάχιστη ενυδάτωση,ακόμα κ όταν τα είχα πρωτοανοίξει.

    ReplyDelete
  22. Να σε ρωτήσω, τα Ενυδατικά χειλιών Sport's lipstick έχουν ψιλοματ τελείωμα;; Γιατί είμαι φαν των παλιών Liposan Rose και Liposan Cherry Kiss που ήταν ματ. Καμία σχέση με τα καινούρια fruity shine και τα baby lips που είναι λες και έχεις βάλει γκλος.. Ψάχνω κάτι με ψιλοματ τελείωμα..Έχω δει και κάποια της apivita και korres αλλά ούτε για εκείνα ξέρω..Μια βοήθεια;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οχι δυστυχω΄ς δεν είναι ματ...αλλά σίγουρα όχι τόσο glossy όσο τα baby lips!
      Πάντως να ξέρεις ότι το φράουλα και το κεράσι αφήνουν πάρααα πολύ χρώμα στα χείλη!
      Αν ψάχνεις για χρώμα,είναι τέλεια!Αν το θες διάφανο,επέλεξε το βανίλια καλύτερα!

      Αν θες τελείως ματ θα πρότινα το nuxe στο βαζάκι και το στικ από neutrogena!
      Αν ψωνίζεις από Iherb,δες και το Sierra Bees!

      Delete
  23. Καλησπέρα φίλη.εχω πάρει χωρίς να γνωρίζω τα της εταιρίας το τζελ Αλόης για το πρόσωπο το χρησιμοποιώ εδώ κ 3 ημέρες είναι από θεϊκό.έχει ενυδατωθει πολυ κ μαλακώσει το δέρμα μου καθώς και φαίνεται πιο καθαρό με πιο κλειστούς πόρους.Αυτά από μένα..φιλιά πολλά

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥