Review| L'oreal Στιγμιαίο Θαύμα


Στιγμιαίο Θαύμα???Χμμμ,δεν θα το έλεγα!
Απλά ένα καλό προιόν με αρκετά πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα!

 Αγόρασα το συγκεκριμένο πριν ένα μήνα περίπου επειδή ήταν σε προσφορά και είχα ακούσει και καλές κριτικές!Ήθελα κιόλας να δοκιμάσω νέα προιόντα γιατί είχα κολλήσει με την πολυαγαπημένη μου μάσκα Gliss στο ροζ βαζάκι!



Αρχικά να σας πω ότι το μαλλί μου είναι μακρύ...αρκετά μακρύ.Έχω λεπτή τρίχα αλλά πολύ μαλλί!
Είναι πολύυυ λιπαρα,μέρα παρά μέρα λούζομαι!Οπότε καταλαβαίνεται ότι λαδώνουν γρήγορα,"πέφτουν" και χάνουν τον όγκο τους.Επειδή είναι λεπτά και πολλά μπερδεύονται και εύκολα!Επίσης καμιά φορά φριζάρουν..Όχι πολύ συχνά ευτυχώς!
Το καλό όμως με τα μαλλιά μου είναι ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (από μικρή είχα καλής ποιότητας μαλλιά)..δεν έχουν ψαλίδα και σπασμένες άκρες!Δεν τα βάφω,δεν τα ισιώνω και δεν τα ταλαιπωρώ με το πιστολάκι!Οπότε δεν είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα και δεν χρειάζονται εξειδικευμένα προιόντα!(δεν θέλω να φανεί αυτό ψωνίστικο αλλά είναι η αλήθεια)

 Τι υπόσχεται:
  1. Αναδόμηση κάθε κυττάρου της τρίχας σε βάθος.Από την πρώτη εφαρμογή,η πλούσια σύνθεση με ΠΡΟ-ΚΕΡΑΤΙΝΗ για επανασύσταση της δομής και CERAMIDE για επανασύσταση της επιφάνειας, διεισδύει άμεσα στην τρίχα και την αναδομεί σε βάθος.
  2. Αμεση μεταμόρφωση της υφής. Νιώστε στην στιγμή τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται κάτω από τα δάχτυλά σας : η επιφάνειά τους είναι απόλυτα λεία,το άγγιγμα τους είναι απίστευτα απαλό,σαν να ξαναγεννιούνται.
Αποτελέσματα :  
  1. Επανασύσταση της δομής
  2. Αντοχή
  3. Ζωντάνια
  4. Μεταξένιο άγγιγμα
  5. Λάμψη υγείας
  
  Η άποψή μου:
  1. Επανασύσταση της δομής: Δεν μπορω να γνωρίζω εάν όντως εισχωρεί στην τρίχα και καλυτερεύει την δομή της!Δεν έχω δει κάποια τρομερή διαφορά στην ποιότητα της τρίχας μου.Σε κάποια κοπέλα που τα μαλλιά της είναι ταλαιπωρημένα ίσως η διαφορά φανεί.
  2. Αντοχή: Η αλήθεια είναι ότι όντως νιώθω τα μαλλιά μου πιο δυνατά και πιο "βαριά"...δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ,τα νιώθω βαριά και ίσια αλλά χωρίς να λαδώνουν!Κάτι που για εμένα ήταν πολύ ευχάριστη εκπληξη,αφού τα μαλλιά μου λαδώνουν και "πέφτουν" πανεύκολα.
  3. Ζωντάνια : Ζωντάνια??Χμμμ ναι..τα νιώθω όπως είπα αρκετά υγιή,βαρυά και φρέσκα!
  4. Μεταξένιο άγγιγμα : Εδώ θα τα χαλάσουμε λίγο...Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα όσον αφορά την απαλότητα που δίνει στα μαλλιά μου αυτό το προιόν!Τις μισές φορές τα κάνει πολύ απαλά,ειδικά την ώρα που το εφαρμόζω τα νιώθω απίστευτα βαριά και μεταξένια (δεν χρειάζεται να το αφήσετε στα μαλλιά,το ξεβγάζετε αμέσως).Τις υπόλοιπες δεν μπορώ να τα ξεμπερδέψω με τίποτα.Περνάω τα δαχτυλά μου ανάμεσα από τα μαλλιά μου και τα νιώθω μπερδεμένα :( Είναι γενικά μεγάλο θέμα γιατί ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα με άλλο μαλακτικό-μάσκα.Επίσης δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το προιόν.Μάσκα δεν είναι..conditioner δεν είναι..είναι κάτι ενδιάμεσο μάλλον!
  5. Λάμψη Υγείας : Τα μαλλιά μου ήδη είναι λαμπερά οπότε δεν ξέρω αν μου προσέφερε κάτι επιπλέον.Σίγουρα όμως διατήρησε αυτή την λάμψη.

Αν θα το ξαναγόραζα???Χμμμ Μόνο σε κάποια αντίστοιχη προσφορά.


Εσείς το έχετε δοκιμάσει?Ποιές είναι οι εντυπώσεις σας??


Χοχο

Rate : B

25 comments:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με τις κρέμες δυσκολεύομαι να βρω κάτι και να πω ότι μου αρέσει!
    Ωραίο post!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μην το δοκιμάσεις!!Τσάμπα τα λεφτά σου...υπάρχουν καλύτερα προιόντα!!
      καληνύχτα!!!!

      Delete
  2. Πολύ ωραίο post! Στη L'Oreal έχω πετύχει και πολύ ωραία προϊόντα, αλλά και μερικά που δε μου άρεσαν καθόλου. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε νομίζω να το πάρω. Προτιμώ τη ροζ σειρά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!Το ίδιο κι εγώ..το συγκεκριμένο είναι στα μεσαία..ούτε κακό,ούτε κάτι εξαιρετικό!

      Delete
  3. δεν το εχω δοκιμασει αλλα ισως το επαιρνα για να μου επαναφερει τις ταλαιπωρημενες ακρες μου.. αν εχεις τοσο λιπαρα μαλλια και δεν στα βαρυνε τοτε θα ειναι και για μενα αρκετα καλο γιατι εχω και εγω πολυ λιπαρο μαλλι και λεπτη τριχα! φιλακια πολλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά σίγουρα θα δεις βελτίωση!Μην περιμένεις όμως θαύματα!!φιλάκιαααααα!

      Delete
  4. Το έχω δοκιμάσει....Δεν μου έκανε κάτι ιδιαίτερο στα μαλλιά μου...και τα δικά μου είναι αρκετά εξασθενημένα...προτιμώ ένα αντίστοιχο από την garnier :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς!!Δεν είναι χάλια αλλά δεν έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο στα μαλλιά μου!!

      Delete
  5. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά εντάξει απ'οτι κατάλαβα απο αυτα που είπες ψηλοαξίζει αλλα δε θα τρελαθουμε κι ολας. Ισως να το δοκίμαζα για να εχω άποψη ... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι...ούτε κρυο,ούτε ζέστη!!Νομίζω υπάρχουν αρκετά καλύτερα προιόντα με τα ίδια χρήματα!! :D

      Delete
  6. Πρώτα απ'όλα,φτου να μη σε ματιάσω!Μακάρι το μαλλί σου να είναι πάντα υγιές-είναι μεγάααλο παίδεμα το ταλαιπωρημένο μαλλί..Δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά γενικώς προϊόντα που υποτίθεται ότι τα αφήνεις κάτι δευτερόλεπτα στο μαλλί και τα "ανασταίνουν" δεν τα πολυ-εμπιστεύομαι!Κομμώτρια μου έχει πει ότι για να κάνει δουλειά στο θέμα αναδόμησης μια μάσκα,οποιαδήποτε,πρέπει να την αφήσεις τουλάχιστον 20' στο μαλλί. :/ Gliss ροζ είπες,ε;Θα την τσεκάρω! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχαχαχχα!!Σε ευχαριστώ!!!!Ειναι υγιές δεν μπορώ να πω..αν δεν ήταν και τόσο λιπαρά θα ήταν τέλεια!!Εχεις δικιο???Τι να σου κάνουν ακόμα και μερικά λεπτα???εγω συνήθως τα αφήνω ενα 5λεπτο αλλά και πάλι λίγο είναι!!
      Ναι ναι η ροζ gliss..Προσοχή όμως,μην παρασυρθείς και πάρεις και το σαμπουάν!Είναι ελλεεινο!!! :D

      Delete
    2. Γενικά ό,τι έχω δοκιμάσει από Gliss ήταν όντως εθιστικά καλό!Οκ,ευχαριστώω! :D

      Delete
  7. amazing products :)

    I have also a Give Away on my blog with a
    50$ Gift Card for clothes shopping on Hot Miami Styles!
    3 winners!!!:)

    xoxo

    www.fashionrailways.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τελεια!!ελαβα μέρος στον διαγωνισμό σου!
      Αν δεν έχεις λάβει στον δικό μου,κάντο!!!!!! :)

      Delete
  8. Θα συμφωνησω,απολυτα με το review σου-μονο με καμια σουπερ εκπτωση.θα το ξαναπαιρνα,περσυ το ειχα δοκιμασει τετοια εποχη...!Και για μενα τα gliss ειναι πολυ καλα προιοντα,τωρα που μου τα θυμισες,πρεπει να ξαναπαρω,καποιο απο τα σαμπουαν τους....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειδικά η μάσκα στο ροζ βαζάκι!!η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν κάτσει τα σαμπουάν της gliss παρά μόνο οι μάσκες!! :D

      Delete
  9. δεν το έχω δοκιμάσει αλλα έκανες πολυ καλο review ευχαριστούμε .

    ReplyDelete
  10. Πολύ καλό το review σου, απο ότι καταλαβαίνω θα πρότεινες λιγότερο αυτό το προιόν και περισσότερο τη μάσκα gliss που χρησιμοποιείς! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 100%...Δεν κλαίω και τα λεφτά μου γιατί ήταν 1+1 δώρο..αλλά δεν νομίζω να την ξαναέπαιρνα και πόσο μάλλον στην αρχικη τιμή του!Την ροζ gliss την αγαπώ!

      Delete
  11. Πω, πω, τι μου θύμισες!!! Το είχα πάρει πριν καιρό, και το τελείωσα με το ζόρι! Δεν θυμάμαι να σου πω λεπτομέρειες, αλλά αυτό που μου έχει μείνει, είναι ότι είχε μπει στην black list μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που δεν το αγάπησε!γιατι ειδα και καλές κριτικές!! :D

      Delete
  12. αααχ δεν το έχω δοκιμάσει... θα το ήθελα όμως! κ με κάποια προσφορά ακόμα καλύτερα =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάλλον δεν διάβασες το review!!!Καλύτερα να χαλάσεις τα λεφτά σου κάπου αλλού!δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο!

      Delete

Thank you for visiting my blog!!! ♥