Hellooooooo ladies!!!!!!!!!!!
Ηρθε η ώρα για μία ακόμα συνταγή!
Ξέρετε ότι λατρεύω το μαγείρεμα,και ειδικά την ζαχαροπλαστική! :)
Επίσης έχω μεγάλη αδυναμία στα φρούτα του δάσους,αλλά δυστυχώς δεν τα βρίσκω εύκολα..και αν βρω θα είναι πανάκριβα και εννοείται κατεψυγμένα!
Μέχρι που είδα μια διαφήμιση από τα Lidl και είπα "εδώ είμαστε"!! :D :D
Εννοείται δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη!
Ingradients:Μέχρι που είδα μια διαφήμιση από τα Lidl και είπα "εδώ είμαστε"!! :D :D
Εννοείται δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη!
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
1 κούπα γάλα (250ml)
1/2 κούπα λάδι
1 αυγό
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (260 γραμμάρια)
3 κουταλιές baking powder
1/4 κουταλιού αλάτι
3/4 κούπα ζάχαρη (150γραμμάρια)
1/2 κούπα σταγόνες λευκής σοκολάτας (200γρ.)
1/2 κούπα σταγόνες σοκολάτας γάλακτος (200γρ.)
2 κούπες φρούτα του δάσους (400γρ) ανάμεικτα(φρέσκα ή κατεψυγμένα)
H συνταγή είναι πανεύκολη!!
Θα χρειαστέιτε 2 μπωλ.Στο ένα θα ρίξουμε όλα τα "υγρά" συσταστικά και στο άλλο όλα τα "στεγνά"!
Μετά απλά τα ανακατεύουμε όλα μαζί...ψήνουμε στο φούρνο και είναι ΕΤΟΙΜΑ!
Στο δεύτερο μπωλ προσθέτουμε το αλεύρι,το αλάτι,το baking powder ,την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας ή κομμάτια σοκολάτας.Κρατήστε 1/4 σταγόνες για decor!

Στην συνέχεια προσθέτουμε το πρώτο μείγμα στο δεύτερο και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα μέχρι να ομογεννοποιηθεί το μείγμα.
Τέλος προσθέτουμε τα φρούτα του δάσους!Ανακατέψτε απαλά!
Υγ..Αν χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα μην τα αφήσετε πολύ ώρα έξω από το ψυγείο γιατί θα ξεπαγώσουν και θα βγάλουν μωβ χρώμα στην ζύμη.Οπως έγινε σε εμένα δηλαδή!
Υγ2.Αν το μείγμα είναι πολύ νερουλό λόγω του ζουμιού που θα βγάλουν τα φρούτα,προσθέστε λίγο αλεύρι.
Τοποθετήστε στην ειδική φόρμα για muffins χαρτάκια και προσθέστε το μείγμα.
Αν δεν έχετε χαρτάκια,απλά αλείψτε τις φόρμες με λάδι/βούτυρο.
Γεμίστε τις φόρμες μέχρι επάνω και ρίχτε τις σταγόνες σοκολάτας που έχουμε κρατήσει.Το μείγμα φτάνει 15-17 muffins!
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 20-25λεπτά ή μέχρι ροδίσει η ζύμη και η οδοντογλυφίδα βγαίνει καθαρή όταν την εισχωρήσετε στο κέντρο του muffin.
ENJOY!!!!