Samovar | Natural Cosmetics

Samovar...σαμοβάρι

[ρωσικής προελεύσεως μεταλλικό σκεύος αποτελούμενο από βραστήρα και από μια μικρή εστίαστο οποίο βράζει νερό για την παρασκευή τσαγιού.
[ΕΤΥΜΟΛ. < ρωσsamovar «αυτό που βράζει μόνο του» < samo- «ίδιοςμόνος του» + variť «βράζωμαγειρεύω»].

Η λέξη στα ρώσικα σημαίνει «αυτοβραστήρας» και είναι ένα μεταλλικό δοχείο που χρησιμοποιείται για να ζεσταίνει το νερό στη Ρωσία και σε άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Παραδοσιακά το νερό ζεσταινόταν με κάρβουνα, ενώ σήμερα τα περισσότερα σαμοβάρια χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό, όπως ένας απλός ηλεκτρικός βραστήρας. Το παραδοσιακό σαμοβάρι έχει μια μικρή βρύση στη βάση και έναν εσωτερικό σωλήνα κάθετα στην μέση που χρησιμεύει για να ζεσταίνει το νερό μέσα στο δοχείο. 

Το παραπάνω λοιπόν σκεύος αποτέλεσε έμπνευση για την εταιρεία που θα σας μιλήσω σήμερα...και μάλιστα για δύο λόγους!Πρώτον επειδή χρησιμοποιείται για την παραγωγή εκχυλίσματος βοτάνων,το οποίο παρασκευάζεται φρέσκο και διατηρεί την ποιότητά του για πολλές ώρες! Δεύτερον, γιατί αποτελεί σύμβολο της συντροφιάς και της οικογένειας μιας και παραδοσιακά μαζεύονταν γύρω του για να απολαύσουν το τσάι τους!
Η εταιρεία λοιπόν δεν είναι άλλη από την Samovar Natural Solutions...μια εταιρεία που με μεράκι δημιουργεί χειροποίητα προιόντα, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά της ελληνικής γης όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (δικής τους παραγωγής), το βαλσαμόλαδο,βότανα και αγνό μέλι!



Απολεπιστικό scrub με σταφύλι και κράνμπερις για τόνωση και λάμψη
Απολεπιστικό σώματος με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση για νεανική και λαμπερή επιδερμίδα! Με βάση το σταφυλέλαιο που χαρίζει απόλυτη ενυδάτωση και σύσφιξη ενώ απορροφάται εύκολα και γρήγορα! Προσδίδει λάμψη και νεανική όψη ενώ χαρίζει μοναδική αίσθηση απαλότητας. Μετά τη χρήσει το δέρμα σας παραμένει μαλακό βαθιά ενυδατωμένο. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ροδιού και βιταμίνη Ε για 100% αντιοξειδωτική δράση, ενυδάτωση και σύσφιξη.Είναι τόσο ενυδατικό που σίγουρα χρειάζεται ξέβγαλμα με αφρόλουτρο...το δέρμα μένει απαλό για πολλές ώρες.


Χρησιμοποιείστε το 1-2 φορές την εβδομάδα στις περιοχές που το έχουν ανάγκη ,όπως αγκώνες και γόνατα αλλά και σε όλο το σώμα. Κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και λαμπερή, ενώ χαρίζει υπέροχο άρωμα σοκολάτας!!!

Συστατικά
ζάχαρη λευκή κρυσταλλική, άλατα Epsom, τριμμένο αμύγδαλο, σταφυλέλαιο, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, εκχύλισμα ροδιού, βιταμίνη Ε, αρωματικό λάδι από κόκκινα φρούτα (κράνμπερις, σταφύλι, ρόδι).
Με μοναδική φυσική σύνθεση από 98% φυσικά συστατικά!


No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting my blog!!! ♥