Brand Focus | REN...The Clean Bioactive Skincare

«Το καθαρό δέρμα είναι υγιές δέρμα»
 
 Είναι κάποιες ελάχιστες εταιρείες που σου βγάζουν ένα αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης!Μία από αυτές τις λίγες είναι και η REN Skincare!Αυτό οφείλεται στην "καθαρή" (Ren στα Σουηδικά σημαίνει καθαρό) φιλοσοφία της εταιρείας που μπορεί να υπερηφανεύεται για τα clean,αγνά προΐοντα της,χωρίς parabens, sulfates, mineral oil, petrolatum,synthetic fragrance, synthetic colours και silicons,στο γεγονός ότι δεν δοκιμάζονται σε ζώα,στις απλές αλλά πολυτελείς συσκευασίες,στα ποιοτικότερα συστατικά φυσικής και βιολογικής προελεύσεως και φυσικά στην γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας που συνοψίζεται σε 3 λέξεις :
ΑΠΟΔΟΣΗ ,ΑΓΝΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ 
Απόδοση μέσα από προηγμένη επιστήμη,αποδεδειγμένη κλινική έρευνα και ευαισθητοποιημένη διαδικασία παραγωγής με δραστικά συστατικά υψηλής Τεχνολογίας.
Αγνότητα που προέρχεται από 100% φυσικά συστατικά,κλινικά ελεγμένα και εγκεκριμένα,δημιουργώντας προιόντα χωρίς συνθετικά και ενώσεις μη φιλικές προς το δέρμα.
Απόλαυση που προερχεται από την απαλή υφή,τα φυσικά αρωματικά εκχυλίσματα και την εμπειρία της REN.

(Performance-Purity-Pleasure)


Omega 3 Night Repair Serum
Εχετε ξυπνήσει ποτέ νιώθοντας το δέρμα σας 10 χρόνια νεότερο?Κάπως έτσι
νιώθω όταν χρησιμοποιώ το Omega 3 Night Repair Serum!Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου επαφή μαζί της δεν ήταν τόσο ευχάριστη.Το άρωμά του μου φάνηκε ιδιαίτερα δυσάρεστο,μου ξύπνησε άσχημες μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια.Σαν τι μυρίζει?Σαν μουρουνέλαιο δυστυχώς!
Μετά από 5-6 χρήσεις άρχισα να το συνηθίζω και έχω φτάσει πλέον σε σημείο να μην με ενοχλεί ούτε στο ελάχιστο!Τα οφέλη και τα δραστικά αποτελέσματα του είναι τόσα πολλά που η μυρωδιά του πλέον είναι το τελευταίο που με απασχολεί.
Πρόκειται για oil-based serum με omega 3 λιπαρά οξέα από φυσικό πλαγκτον,rosehip oil πλουσιο σε Βιταμίνη Α που τονώνει τον φυσικό μεταβολισμό των κυττάρων μας και Wheat Germ oil,πλούσιο σε αντιοξειδωτικά!
 που απορροφάται σχετικά γρήγορα και χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ (ούτως ή άλλως είναι night serum)καθώς είναι αρκετά λιπαρό! 
Ενα πάτημα αντλιας είναι υπεραρκετό για πρόσωπο και λαιμό.Συνήθως ζεσταίνω λίγο το λαδάκι στις παλάμες μου και εφαρμόζω σε όλο το πρόσωπο,δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο U-zone,λαιμό και ντεκολτέ!
 Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή ένιωσα το δέρμα μου πιο απαλό,σφριγηλό,ενυδατωμένο και τομλώ να πω και πιο λαμπερό!Αυτός βασικά είναι ο λόγος που το λάτρεψα!Δεν έχω ξαναδεί το δέρμα τόσο λαμπερό με κανένα άλλο προιόν!

 Caprylic/Capric Triglyceride, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Camelina Sativa Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Phaeodactylum Tricornotum Extract, Bisabolol, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Tocopherol. 

Neroli and Grapefruit Body Cream
Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel
Την μεγάλη μου αγάπη για το Bioderma Sebium Gel φαντάζομαι την γνωρίζετε.Είναι το καθαριστικό που χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον ασταμάτητα και αποκλειστικά!Είναι το καθαριστικό που εκθειάζω με την πρώτη ευκαιρία.Οταν πρωτοδοκίμασα το Clarimmate Gel απογοητεύθηκα.Είχα βλέπετε συνηθίσει στον πλούσιο αφρό αλλά και την πολύ έντονη καθαριστική δράση του Bioderma.Μετά από λίγες δοκιμές όμως άλλαξα γνώμη.Δεν κάνει πολύ αφρό,αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου!Καθαρίζει τους ρύπους,το σμήγμα και την λιπαρότητα εξίσου καλά με το Bioderma,αφήνοντας το δέρμα μου πολύ απαλό και καθόλου αφυδατωμένο!Στα συν του ότι μυρίζει πολύ φρέσκα...σαν λεμονάκι!
Τα βιοενεργά συστατικά που περιέχει είναι πολλά,όπως πολλά είναι και τα οφέλη του!
Φλαβονοειδή από εκχύλισμα Mayblossom με αντιβακτηριδιακή δράση, Guaiazulene από έλεια Blue Cypress,σαλικυλικα από φλούδα ιτιάς που απολεπίζουν απαλά και μειώνουν το μέγεθος των πόρων,νερό λεβάντας που καθαρίζει και φρεσκάρει!Δεν είναι τυχαίο άρα το ότι το έχω αγαπήσει!

Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Lauryl Laurate, Cetearyl Alcohol, Tapioca Starch, Cetearyl Glucoside, Oryzanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Amorphophallus Konjac Root Powder, Crataegus Oxyacantha Stem Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Laminaria Ochroleuca Extract, Cassia Alata Leaf Extract, Pueraria Lobata (Kudzu) Symbiozome Extract, Bisabolol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Callitris Intratropica Wood Oil, Limonene, Linalool, Glucose, Tocopherol. 

Photoactive Sun Veil SPF15
Γνωρίζετε όλες φαντάζομαι ότι η χρήση αντιηλιακού όλο τον χρόνο είναι απαραίτητη,αφού προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα μας από τις επιβλαβείς συνέπειες του ήλιου.Αν κρίνω από τον εαυτό μου βέβαια,μπορώ να πω ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο και βαρετό!Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω βγει από το σπίτι χωρίς να κάνω αυτό το βήμα.Αυτό οφείλεται κυρίως σοτ γεγονός ότι δεν είχα βρει το ιδανικό για εμένα αντιηλιακό πόλης,που θα μπορώ να φοράω καθημερινά - και ως βάση μακιγιάζ- χωρίς να το νιώθω βαρύ και λιπαρό. 
Εδώ έρχεται το Photoactive Sun Veil να καλύψει αυτό το κενό!Λεπτόρευστη υφή που δεν αφήνει ασπρίλα,απορροφάται άμεσα από το δέρμα και δεν είναι καθόλου μα καθόλου λιπαρό!Το καλύτερο είναι ότι δεν νιώθω καν ότι φοράω αντιηλιακό!
Παρέχει τριπλή δράση,χωρίς χημικά φίλτρα και προσφέρει προστασία ευρέως φάσματος από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB.
Σημαντικό είναι επίσης ότι λειτουργεί κατά των ελεύθερων ριζών και φιλτράρει την ηλιακή ενέργεια ώστε να φτάνει η ωφέλιμη ποσότητά της στο δέρμα και το πρόσωπο να έχει λαμπερή και τονισμένη εμφάνιση.Σίγουρα καμία μας δεν θέλει να γεράσει πρόωρα!Γι αυτό τον λόγο προσπαθώ να την χρησιμοποιώ καθημερινά,ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και η ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο δυνατή,απλώνοντας μικρή ποσότητα πάνω από την ενυδατική μου.
Περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου (Zinc Oxide) φυσικής προέλευσης, fluorophones-εκχύλισμα του φρούτου Noni, αντιλευκίνη από θαλάσσια φύκη και Τοκοτριενόλες/Βιταμίνη Ε από έλειο cranberry.

 Rosa Damascena Flower Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Oleyl Alcohol, Camelia Oleifera Seed Oil, Cetearyl Olivate, Glycerin, Yeast Amino Acids, Sorbitan Olivate, Sucrose Palmitate, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Tricalcium Phosphate, Oryzanol, Phenoxyethanol, Polyhydroxystearic Acid, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Lactic Acid, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopherol, Carbomer, Isostearic Acid, Parfum* (Fragrance), Morinda Citrifolia Extract, Linalool, Laminaria Ochroleuca Extract, Limonene. *100% natural fragrance - parfum 100% naturel

Moroccan Rose Otto Bath Oil 
 "Slip into a rose-infused sanctuary and soothe body and mind."

 Με το που ανοίγεις την συσκευασία,σε πλυμμηρίζει το υπέροχο και ντελικάτο άρωμα των τριανταφύλλων...νιώθεις σαν να περπατάς σε έναν ολάνθιστο κήπο με στο εξωτικό και μακρινό Μαρόκο!
 Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μια σταγόνα αιθερίου ελαίου, πράγμα που το κάνει - όχι άδικα, ένα από τα πιο ακριβά αιθέρια έλαια στον κόσμο.Τα τριαντάφυλλα λίγο πριν ανοίξουν, τις πρωινές ώρες συλλέγονται.
Το χρησιμοποιώ όταν θέλω να περιποιηθώ/καλομάθω λίγο τον εαυτό μου...Λίγες σταγόνες από το REN Moroccan Rose Otto Bath Oil μέσα σε γεμάτη μπανιέρα με ζεστό νερό και το μπάνιο μου γίνεται απόλαυση!Το νερό αποκτά μεταξένια υφή και ολόκληρο το δωμάτιο αρωματίζεται άμεσα με ένα απαλό και χαλαρωτικό άρωμα τριανταφύλου.Το δέρμα αποκτά υπέροχο άρωμα,απαλότητα και ενυδάτωση!Το λατρεύω!

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Laureth 3, Isopropyl Palmitate, Parfum* (Fragrance), Rosa Damascena Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Geraniol, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Citral, Isoeugenol, Farnesol, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol. 
*100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel

Neroli and Grapefruit Body Cream
Neroli and Grapefruit Body Cream
Για κάποιο λόγο δεν με ενθουσίασε...Οσο ιδιαίτερη ήταν η υφή του,άλλο τόσο ιδιαίτερο και το άρωμά του!
Ιδιαίτερα δροσερή και ελαφριά, με λεπτόρευστη υφή και με τελείωμα mousse που σε κάνει να νιώθεις σαν να έριξες απλά νερό στο δέρμα σου!Για όσες θέλουν κάτι πολύ ελαφρύ σαν υφή και αίσθηση,την συνιστώ ανεπιφύλακτα.Οσον αφορά στο άρωμά του,με το άκουσμα και μόνο της λέξης Neroli περίμενα πως θα μυρίζει σαν άνθος νεραντζιάς,σαν γλυκό νεράντζι αλλά δυστυχώς η μυρωδια του δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου!Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια ιδιαίτερα φρέσκια,δροσερή,αναζωογονητική και γλυκόπικρη μυρωδιά που κάποιους θα τους ενθουσιάσει!

Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oleyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Myristyl Myristate, Lauryl Laurate, Glycerin, Oryzanol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral, Sodium Hydroxymethylglycinate, Carbomer, Lactic Acid, Tocopherol. 

Υγ...Για τα υπόλοιπα προιόντα-δείγματα θα σας μιλήσω άλλη στιγμή!
Υγ2...Ευχαριστώ πάρα πολύ το ηλεκτρονικό φαρμακείο Longevity και προσωπικά την κ.Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου που μου έδωσε την δυνατότητα να δοκιμάσω αυτά τα εκπληκτικά προιόντα!
Υγ3...Είχε μάλιστα την ευγενική καλοσύνη να μου δώσει ένα ακόμα full size προιόν για εσάς!!Ερχεται διαγωνισμός!!!!!


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν από την REN Skincare?Ποιο είναι το αγαπημένο σας?
Neroli and Grapefruit Body Cream
Neroli and Grapefruit Body Cream

14 comments:

  1. Ευχαριστούμε για την παρουσίαση Βίκυ μου!
    Δείχουν όντως πολύ ενδιαφέρον!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πολύ ποιοτικά προιόντα!!!!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε!!!Παιδεύτηκα αρκετά!χαχα!

      Delete
  2. Πολύ όμορφη παρουσίαση!! δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν περιποίησης προσώπου απο την ren εκτός απο ένα αφρόλουτρο που δεν μου είχε αρέσει καθόλου. Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώωωω πολύ κούκλα!!!
      Με τις μυρωδιές έχουν δυστυχώς ένα θέμα!!Οχι σε όλα τα προιόντα βέβαια!
      Φιλάκιααααα!

      Delete
  3. Υπέροχη παρουσίαση, πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα όλα.. Φιλάκια πολλά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
      Είναι όλα ένα κι ένα!Φιλάκια!!!!!

      Delete
  4. Για να είμαι ειλικρινής δεν τη γνώριζα τη συγκεκριμένη εταιρεία... Φαίνεται πολύ καλή!!! Είμαι καινούρια blogger θα χαρώ πολύ αν ρίξεις μια ματιά... http://www.stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχει γίνει αρκετά γνωστή το τελευταίο διάστημα,και σίγουρα όχι άδικα!!
      Θα σε επισκεφθώ!!Φιλάκια!!!!!!!!

      Delete
  5. Πραγματικα έχω διαβάσει τα καλύτερα και θα ήθελα πολυ να τη δοκιμάσω. Μου έχει κανει τρομερή εντύπωση η αντιλευκίνη που περιέχει από θαλάσσια φύκη καθώς και η ικανότητα που εχει να ελλατώνει την φλόγωση από την υπεριώδη ακτινοβολία!!! Μακαρι να ειμαι τυχερή!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι από τα καλύτερα προιόντα που έχω δοκιμάσει ποτέ!Σε γενικές γραμμές έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη από την REN και έχω πολύ περιέργια να δοκιμάσω και άλλα πολλά προιόντα τους!!
      Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!!!! :)

      Delete
  6. Πολύ ωραίο και περιεκτικό ποστ! Μπράβο, έκανες εξαιρετική δουλειά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!Ηθελα να γράψω όλη την εμπειρία μου από τα προιόντα REN!!! :)

      Delete
  7. Υπέροχη η παρουσίαση σου Βίκυ μου, όπως και οι φωτογραφίες! Θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποια στιγμή προϊόντα αυτής της εταιρείας! Φιλάκια πολλά :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου!!!!!!!Μου άρεσαν τα περισσότερα πάρααααα πολύ!!!!!
      Και εννοείται θέλω να δοκιμάσω κι άλλα!!
      Φιλάκιαααα κούκλα! :) :)

      Delete

Thank you for visiting my blog!!! ♥