Empties Vol VI

Helloooooo ladies!!!

Εχω μαζέψει αρκετά πραγματάκια πάλι να σας δείξω!!Eλπίζω να μην σας κουράσω!
Τα περισσότερα από αυτά τα προιόντα τα χρησιμοποίησα το καλοκαίρι,γι αυτό θα δείτε αρκετά αντηλιακά!Πάμε όμως να ξεκινήσουμε...

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ
Οι χειρότεροι δίσκοι ντεμακιγιάζ που έχω δοκιμάσει ποτέ!Προσπαθώ να τραβήξω έναν δίσκο για να ξεβαφτώ και τραβιέται μισός ή ενάμισης!Εκτός αυτού,μαδάνε,είναι μικροί σε μέγεθος και μουλιάζουν γρήγορα.Δεν θα τους αγοράσω ποτέ ξανά!

Spring Cotton
Το χειρότερο βαμβάκι που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!Αν το βρείτε μπροστά σας...μην το αγοράσετε!!!!

Baby Care Chamomile/Johnson's babe gentle cleansing
Τα μωρομάντηλα που σας δείχνω εδώ και 2 χρόνια σε κάθε empties post!!
Μ'αρέσουν πολύ και τα 2...και τα χρησιμοποιώ αναλόγως τις ανάγκες μου.Τα johnson's είναι πιο μικρά σε μέγεθος αλλά είναι πολύ περισσότερο υγρά και κρεμώδη!Τα baby care από την άλλη είναι πιο φαρδυά (και έχουν και 72 μωρομάντηλα μέσα αντί 60 που έχουν τα Johnson's) και δροσιστικά!


Nu-Pore Natural Herb&Pomegranate
Δεν έχω δοκιμάσει πολλές sheet masks,αλλά μπορώ να πω ότι οι συγκεκριμένες μου άρεσαν αρκετά!Τις αγόρασα από τα trials του Iherb!Θέλω να δοκιμάσω σίγουρα και από άλλες εταιρείες!


Apivita Express Beauty with Cucumber
H αγαπημένη μου μάσκα για το καλοκαίρι!Την έχω αγοράσει άπειρες φορές και εννοείται θα συνεχίσω!Εχει πολύ ελαφριά και δροσερή υφή...τονώνει και ενυδατώνει επαρκώς ,χωρίς να την νιώθω βαριά στο δέρμα!Δεν την χρησιμοποιώ χειμώνα γιατί λόγω κρύου χρειάζομαι κάτι πιο ενυδατικό (τον χειμώνα προτιμώ την Apivita με πορτοκάλι).Eπιπλέον τρελαίνομαι για την φρέσκια μυρωδιά της!


Apivita Express Beauty with Ginkgo Biloba
Χμμμ,δεν είμαι ακόμα σίγουρη για αυτή την μάσκα.Με 2-3 εφαρμογές που έκανα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!Η περιοχή των ματιών είναι αρκετά δύσκολη και σίγουρα θαπρέπει να την δοκιμάσω ξανά για να αποφασίσω αν είναι αποτελεσματική!Πάντως,δεν ξετρελάθηκα!

Hawaiian Tropic Silk Hydration spf 30
Εδώ και 3 χρόνια,είναι το μόνο αντηλιακό σώματος που αγοράζω!Δεν υπάρχει καλύτερο!Βελούδινο,παχύρευστο,ενυδατικό,δροσερό και φυσικά με καταπληκτική,εξωτική μυρωδιά!!Αχχχ... ♥ ♥ 
Vichy Dry Touch
Το μοναδικό αντηλιακό για το πρόσωπο εδώ και 3 χρόνια επίσης!!Οπως καταλάβατε (αν δείτε και τα περσυνά empties μετά το καλοκαίρι) ,είναι πλέον τα μόνα αντηλιακά που χρησιμοποιώ!Τα λατρεύωωωωω!!

La roche Posay Anthelios AC spf 30
Ηταν το αγαπημένο μου,πριν ανακαλύψω την Vichy Dry Touch...ακόμα απορώ γιατί το ξαναγόρασα φέτος!Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη και δεν τελείωσα την συσκευασία. 

 FaSilk&Magnolia/Cacao Butter&Coco Oil
Το Silk&Magnolia χειρότερο αφρόλουτρο ever!!Το είχα αγοράσει σε προσφορά 1+1 και ευτυχώς ήδη έχω τελειώσει το άλλο μπουκάλι!Εκτός του ότι δεν μυρίζει όμορφα και θελτκικά,αφήνει μια άσχημη μυρωδιά στο σφουγγάρι μου!Τόσο που έφτασα σε σημείο να πετάξω καινούριο σφουγγάρι γιατί νόμιζα ότι είχαν αναπτυχθεί μικροοργανισμοί!Αφού αγόρασα νέο σφουγγάρι κατάλαβα ότι φταίει το αφρόλουτρο για την άσχημη μυρωδιά!

Αντιθέτως,το Coconut Butter&Cacao Oil είναι από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά αφρόλουτρα!Το έχω αγοράσει άπειρες φορές και θα συνεχίσω...Πάντως φέτος έχουν αραιώσει την σύστασή του και δεν είναι τόσο απολαυστικό!

Dove Purely Pampering Pistachio cream & Magnolia
Εχω ένα θέμα με τα αφρόλουτρα της Dove...ενώ μου αρέσει ιδιαιτερα η κρεμώδης υφή τους και η αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα μου,δεν με ικανοποιούν οι μυρωδιές τους (με εξαίρεση το luscious velvet).Το συγκεκριμένο είναι στην μέση...ούτε υπέροχο όπως το luscious velvet,αλλά σίγουρα όχι και αδιάφορο!Δεν ξέρω αν θα το αγοράσω ξανά.

Palmolive Thermal Spa
Το λατρεύω!!!!♥ ♥ Τελειώνω 2-3 μπουκάλια κάθε καλοκαίρι!Μου προσφέρει απίστευτη δροσιά και φρεσκάδα,κάτι που εννοείται χρειάζομαι τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες!Αν δεν το έχετε δοκιμάσει,κάντε το!

Red Water Hydrating Shower Gel - Olive
Ικανοποιητική μυρωδιά,ικανοποιητικός αφρός αλλά μέχρι εκεί.Τίποτα το ιδιαίτερο.Ηταν -αν δεν κάνω λάθος- σε κουτάκι Cherrybox αλλά δεν με ενθουσίασε,οπότε δεν θα το ψάξω σε full size!

Seche Vite
Δεν υπάρχει κατά την γνώμη καλύτερο top coat!Εχω δοκιμάσει από Essie,Opi,Seventeen,Pegy Sage...και πραγματικά δεν συγκρίνεται καν!Αξεπέραστη λάμψη,μεγάλη διάρκεια και φυσικά στεγνώνει ταχύτατα!2 στο σύνολο Seche Vite στα empties,αφού εκτός από αυτό που έφτασε στο τέλος του,έπεσε κάτω και έγινε θρύψαλα ένα άλλο που χρησιμοποιούσα...ευτυχώς κόντευε να τελειώσει!

Essie Absolutely Shore
Το αγαπημένο μου φυστικί βερνίκι...έχει μερικά θεματάκια στην εφαρμογή,αλλά τα αντιπαρέρχομαι καθώς λατρεύω το χρώμα του!
Στεναχωρέθηκα που τελείωσε!Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά!!

Rilken French Manicure Set 
Ηταν δώρο σε περιοδικό...Δεν έχω και πολλά να πω!Δεν ενθουσιάστηκα.

Nail Corrector 
Το αγόρασα από το jumbo,καθώς νόμιζα ότι μέσα έχει ασετόν!ΟΧΙ,δεν έχει!!Εχει απλά μια μύτη,την οποία την βούταγα εγώ σε ασετόν.Δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο ύπαρξής του!Χάλια!

Aim White Now- Triple Action
Ο μόνος λόγος που έχω συμπεριλάβει την οδοντόκρεμα στα empties,είναι για να σας πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα!Διάβαζα παντού τα καλύτερα για το πως λευκαίνει τα δόντια περισσότερο από άλλες κλπ και είπα να την δοκιμάσω,παρά την τσουχτερή τιμή!Πραγματικά,δεν βρήκα καμια διαφορά με τις υπόλοιπες λευκάντικες οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο!


Sanex 0% deodorant Spray
Στάθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ειδικά στις απαιτητικές καλοκαιρινές ημέρες!Το μονο που δεν μου άρεσε ήταν η πολύ έντονη μυρωδιά του!Μύριζε σαν να έχω βάλει άρωμα,και μάλιστα όχι ευχάριστο.Την επόμενη φορά,θα προτιμήσω άλλη μυρωδιά!

Dove Original Spray
Το συγκεκριμένο spray το αγοράζω πολλά χρόνια και είναι από τα αγαπημένα μου!Οσα κι εχω δοκιμάσει,πάντα επιστρέφω σε αυτό.Αποτελεσματικό μετον ιδρώτα αλλά και πολύ ευχάριστο σαν μυρωδιά...πουδρένια!Αυτή την φορά είχα όμως τεράστιο θέμα.Το ψέκαζα και έβγαινε άσπρο..ότι κι αν έκανα!Το πετάω σχεδόν γεμάτο. :(

Dove talco roll-on
Κλασσικό πλέον..Οπως και το spray,έχει πολύ γλυκειά,πουδρένια μυρωδιά χωρίς να είναι όμως πολύ έντονη και αποπντιχτική!Το χρησιμοποιώ συνήθως χειμώνα.

Johnson's Daily Essentials-Hydrating 24hour day cream
Αρκετά καλή για ευρείας.Πολύ ενυδατική και θεωρώ κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες!Στο δικό μου μικτό δέρμα έβγαζε λιπαρότητα,γι αυτό την χρησιμοποιούσα μόνο βράδυ...και μάλιστα όχι καθημερινά!Την είχα αφήσει στο σπίτι του αγοριού μου για να μην κουβαλάω κάθε φορά τα πάντα!

Bic Soleil Lady
Τα ξυραφάκια που αγοράζω εδώ και χρόνια!Μόνο αυτά ξυρίζουν σε βάθος!
Υγ...έχετε κορίτσια να μου προτείνετε και άλλα??Δοκίμασα πρόσφατα wilkinsons μιας χρήσης και δεν μου άρεσαν καθόλου!

Dalon βερνίκι 
Το αγαπημένο μου ασετόν!θα το αγοράζω ξανά και ξανά!Δεν υπάρχει καλύτερο!!!!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω????Συμφωνείται με τα faves και τα fails??

24 comments:

  1. Μιλάμε για πολλαααααααααααααααααααααα empties! Χιχιχι

    ReplyDelete
  2. Ωραία empties.. Τα αντηλιακά της συγκεκριμένης εταιρίας τα αγάπησα :)
    Μυρίζουν και υπέροχα!!

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Axxx η μυρωδιά τους με ξετρελαίνει!!Κάποιες φορές τον χειμώνα ,τα ανοίγω και τα μυρίζω!! :D :D

      Delete
  3. Έχοντας δοκιμάσει το 70% των προϊόντων που μας έδειξες, θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα! Και στα faves και στα fails! Τα Fa δεν τα συμπαθώ καθόλου, μα καθόλου όμως, όπως και τους δίσκους της Septona. Ευτυχώς που δεν πήρα το nail corrector από τα Jumbo! Ήμουν έτοιμη να το αγοράσω τις προάλλες, αλλά τελικά δεν με κέρδισε. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ήταν εμποτισμένο με ασετόν... Τα ξυραφάκια Soleil πολύ ωραία. Αυτό το καλοκαίρι όμως χρησιμοποίησα πολύ την Venus με αίσθηση Olay... Κάνουν απίστευτα απαλό ξύρισμα, δεν υπάρχει περίπτωση να κοπείς με αυτά, αλλά δεν κάνουν τόσο βαθύ ξύρισμα. Πάντως τα χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα γιατί μου αρέσει το γεγονός ότι βγαίνω αλώβητη χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό! Φιλάκια πολλά!! Μαρτίνα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από όσα Fa έχω δοκιμάσει μόνο το cocoa&cacao μ'αρέσει!Αν και όπως είπα φετος το χάλασαν!!πφφ
      Ευτυχώς που δεν το πήρες!Είναι παντελώς άχρηστο!!!!χαχαχα!!!
      Την venus ε?Χμμ είδα φωτό και φαίνεται ενδιαφέρουσα!Το πρόβλημά μου με αυτές τις ξυριστικές είναι ότι κοστίζουν 8-9€ και μετά από λίγο καιρό δεν βρίσκω κεφαλές και πάει για πέταμα η μηχανή!
      Φιλάκιαααααα κούκλα!!!!!

      Delete
  4. το αφρολουτρο με τη μανολια ειναι απο τα αγαπημενα μου..νομιζω οτι ειναι το καλυτερο της dove..η μασκα με το αγγουρι ειναι η χειροτερη μασκα που εχω δοκιμασει απο apivita..μου μυριζει σαν φαρμακειο..καμια σχεση με τη φρεσκαδα που λες..χαχαχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το καλύτερο κατ'εμέ είναι το Luscious velvet!!Ειδικά για χειμώνα...αν δεν το έχεις δοκιμάσει,δοκίμασέ το!! :D :D
      Αλήθεια?????Εμένα μου φαίνεται τόσο δροσερή!!!χαχαχα!!

      Delete
  5. Πολύ πράμα!!! :Ρ Μου αρέσουν οι μεγάλες αναρτήσεις empties! Κι εγώ αγαπώ το seche vite! Επίσης συμφωνώ για τους δίσκους ντεμακιγιάζ της septona, τα αντηλιακά της Hawaiian Tropic, τις μάσκες της Apivita (αυτές και πολλές άλλες...) και το ασετόν από dalon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ,και έχω κι άλλα!!! :D
      Αχχχ το έκλαψα αυτό που μου έπεσε κάτω!!Ευτυχώς παρήγγειλα από ebay και ήρθε σχετικά γρήγορα!!
      Φιλάκιαααααα!!!

      Delete
  6. Ωραια empties.Εχω δοκιμασει τις μασκες απο αpivita, iherb το seche vite βρωμαει κ ειναι πολυ πηχτο κ δν μ αρεσε καθολου οσο γ τ οδοντοκρεμα ειναι η μονη π λευκαινει τα δοντια μ εστω κ προσωρινα με καμμια αλλη δν εχω δει αποτελεσμα :-) φιλια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήθεια;μήπως ήταν ελαττωματικό ;;γενικά το seche vite η το αγαπάς η το μισείς!!!
      Αλά πρέπει να την δοκιμάσω ξανά τότε την οδοντόκρεμα !
      Φιλάκια!!

      Delete
  7. Οι μάσκες της Apivita αγαπημένες, αν και χρησιμοποιώ περισσότερο αυτή με το ροζ άργιλο και τον βασιλικό πολτό!
    Καλά να περνάς κορίτσι και καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Με τον βασιλικό πολτό δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!!πρεπει όμως!!
      Επίσης!!!καλη εβδομάδα να έχουμε!!!

      Delete
  8. Πολυ ,ωραια συμφωνω για τα μωρομαντηλα πολυ καλα

    ReplyDelete
  9. Ξυραφάκια δοκίμασα τα venus spa breeze ακριβά αλλά είναι καταπληκτικά και με το σαπουνάκι που έχουν δεν ψάχνεις και για τζελ κτλ, δες και τα gillette μιας χρήσης. Αααα τα septona εμένα με έχουν καταβολέψει, δεν μου χνουδιάζουν και μου απορροφάνε τέλεια, ειδικά αυτά με το χαμομήλι. Απλώς τα έχω σε άλλη συσκευασία για να τα παίρνω εύκολα και όχι στο σελοφαν τους. Φιλιά πολλά Βίκυ μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χμμμ θα τα δω κι αυτά!!!ελπιζω να μην βγουν πατάτα!!χαχαχα
      Αλήθεια;ειναι μακράς τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει!τα Pom pon ειναι πολύ ανώτερα κατ'εμε!!ειδικα τα οβάλ!!!
      Φιλακιαααα Μάχη μου!!!

      Delete
  10. Πάντα νομίζω ότι τα Empties σου είναι όσα δείχνει η πρώτη εικόνα και μπαίνω να διαβάσω και βλέπω άλλες πέντε! Χαχαχαχα φιλιά Βίκυ μου! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χα χαχαχα μαζεύονται πολλά κάθε φορά!!τωρα γέμισε άλλη μια τσαντουλα!!!
      Φιλάκια Κοραλλια μου!!!

      Delete
  11. Έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα που δείχνεις και συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα... Το Seche vite είναι το χειρότερο top coat που έχω δοκιμάσει.... Ξέρω, ξέρω πως καμιά δε συμφωνεί μαζί μου, αλλά τα νύχια μου το απεχθάνονται!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα νομίζω το seche vite η το λατρεύεις η το μισείς!!εχω δοκιμάσει και Essie Kai opi και Peggy sage...και δεν αλλάζω το seche με τίποτα!!!

      Delete
  12. Το καφέ αφρόλουτρο της Fa μυρίζει υπέροχα! Εμένα πάλι τα Dove αφρόλουτρα δεν μου αρέσουν γιατί τόσο ενυδατικά που είναι νιώθω ότι δεν ξεπλένονται ποτέ από πάνω μου! Παραξενιές τι να πεις! Το Dove το talco σε roll on για μένα είναι το χειρότερο αποσμητικό του κόσμου! Όχι προστασία δεν μου πρόσφερε αλλά με έκανε και μύριζα πολύ άσχημα! Το σπρέυ ήταν οκ αλλά αυτό το σιχάθηκα! Αν θες δες της Sanex 0% αυτό για ευαίσθητες επιδερμίδες...έχει πολύ απαλή μυρωδιά και πολύ καλή προστασία!

    ReplyDelete
  13. Από πού να πρωτοξεκινήσω? Λατρεύω κι εγώ τα μωρομάντηλα Baby care και τα παίρνω ανά διαστήματα, όπως και τα Hawaiian tropic!! Η μάσκα ματιών ginkgo biloba είναι αγαπημένη μου, και είναι κρίμα που δεν σου άρεσε! Θεωρώ πως ενυδατώνει τόσο καλά την περιοχή, που γεμίζει αμέσως τις λεπτές γραμμές που δημιουργούνται από αφυδάτωση κυρίως! Και τα ξυραφάκια είναι επίσης τα αγαπημένα μου!! :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥