April-May Faves! ♥

Helloooooooo ladies!!!!!!!!

Πάλι άργησα για τα αγαπημένα του μήνα!!! :P 
Κάλλιο αργά όμως,παρά ποτέ δεν λένε?? :)
Τους τελευταίους 2 μήνες δεν βαφόμουν πολύ λόγω μετακόμισης,οπότε δεν έχω πολλα νέα αγαπημένα!
Στο καθημερινό μακιγιάζ χρησιμοποιούσα κάθε μέρα τα ίδια απλά και αγαπημένα προιόντα.Λεπτομέρειες παρακάτω ;)
Το Lollipop είναι αγαπημένο βερνίκι all year long!!Κλασσικό,sexy,φωτεινό κόκκινο..χωρίς να πορτοκαλίζει,ούτε βεβαίως να έχει μπλε υποτόνους!Καθαρό,πεντακάθαρο κόκκινο!Απλόλυτα σικ!
Το turquoise&caicos είναι ένα υπέροχοοο φωτεινό τυρκουάζ χρώμα...απόλυτα καλοκαιρινό!Κάθε τέτοια εποχή το ξεθάβω και το φοράω συνεχώς!! 

The Body SHop Vineyard Peach Body Butter Τι να πω για τα body butters των Body Shop!!Ξέρετε ότι τα λατρεύω και ότι σχεδόν αποκλειστικά χρησιμοποιώ αυτά!!Απόδειξη το γεγονός ότι έχω αυτή την στιγμή ανοιχτά 7 διαφορετικά και κρατιέμαι να μην αγοράσω κι άλλο!!Η συγκεκριμένη μυρωδιά με το ροδάκινο είναι πολύ ρεαλιστική...ότι πιο κοντινό έχω μυρίσει σε ροδάκινο!Φρέσκια αλλά γλυκιά μυρωδιά!Δεν ήταν από τις αγαπημένες μου γι'αυτό δεν νομίζω να την αγοράσω ξανά!Θα μείνω πιστή στις αγαπημένες μου!

That's Better This is a Fat Firmer Είναι το πρωτο προιόν για μείωση πάχους/πόντων-καταπολέμηση κυτταρίτιδας κλπ που χρησιμοποιώ,καθώς δεν πιστεύω ότι κάνουν δουλειά!Αν δεν τρως σωστά,δεν γυμνάζεσαι,δεν πίνεις νερό δεν γίνεται τίποτα!Ευτυχώς δεν μπορώ να πω ότι το χρειάζομαι...Το χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα απλά για να διαπιστώσω αν πραγματικά παρατηρήσω κάποια αλλαγή στο σώμα μου!Μέχρι στιγμής sorry αλλά δεν έχω δει βελτίωση!Ευτυχώς δεν το αγόρασα..ήταν στο πρώτο κουτάκι του Glowbox πέρσυ τέτοια εποχή!!Οπότε έπρεπε κάποια στιγμή να καταναλωθεί,αλλιώς θα το πέταγα!

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom Αγαπημένο ανοιξιάτικο άρωμα!!Το έχω σχεδόν τελειώσει όπως βλέπετε!Η μυρωδιά του ξεχωριστή..που δεν έχω συναντήσει σε άλλο λουλουδάτο άρωμα!Μυρίζει φρέζιες..το αγαπημένο μου λουλούδι! ♥ Δεν έχει και πολύ γλυκό,κοριτσίστικο,chic μπουκαλάκι??? Διαβάστε εδώ την ιστορία του!!
Mac Mineralize Skinfinish Natural Η μόνη πούδρα που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια!Είναι όσο πρέπει καλυπτική για εμένα (ελάχιστα δηλαδή),απορροφά την λιπαρότητα και δεν κάνει το δέρμα να δείχνει cakey!Σύντομα θα κάνω αναλυτικό review αν σας ενδιαφέρει!

Clinique Ginger Pop Blush Αχχχχχ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!Από τα swatches κιόλας ήξερα ότι θέλω να το αγοράσω..και σε αυτή την απόχρωση συγκεκριμένα!Πολύ φυσική απόχρωση που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις κραγιόν και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ!Στα συν του η πολύ μεγάλη διάρκεια!Σύντομα reivew Και για αυτό!

Rimmel Wake Up Concealer Το χρησιμοποιώ καθημερινά από την ημέρα που το αγόρασα!Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλό!Καλύπτει αρκετά και δεν στέκεται στις λεπτές γραμμές!Αυτά τα χαρακτηριστικά δηλαδή που ψάχνω σε ένα concealer!


Lancome Doll Eyes Mascara Αγαπημένη μάσκαρα!!Την έχω σε travel size,δώρο περιοδικού οπότε την έχω πάντα στο νεσεσσερ μου!9 στις 10 φορές αυτό τον μήνα,χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη...εντυπωσιακό αποτέλεσμα με 1 μόνο πέρασμα!

Rimmel Scandaleyes Shadow Stick in Bad Girl Bronze To τελευταίο διάστημα έχω αντικαταστήσει το μαύρο μολύβι/gel eyeliner κλπ με αυτό το χοντρό,πολύ μαλακό μπρονζέ μολύβι!Το λατρεύωωωω!Το χρησιμοποιούσα και τον χειμώνα σαν σκιά...και τώρα το χρησιμοποιώ περισσότερο σαν eyeliner!Απλώνω μια γραμμή (η οποία αναγκαστικά βγαίνει αρκετά παχυά) και την σβήνω λίγο με το δάχτυλό μου!

Revlon Colorburst Lip Butter in Cherry Tart Αυτό το διάστημα όπως σας είπα και παραπάνω κάτι είχα πάθει με τα sheer,βουτυρένια και ευκολοφόρετα κραγιόν!Βέβαια ήθελα και λίγο χρώμα!Μία επιλογή ήταν το κόκκινο με μικροσκοπικό χρυσό shimmer από την Revlon!Το αγαπώωωωω αυτό το κραγιόν!Απλώνεται τόσοο εύκολα,διαρκεί αρκετές ώρες και δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη!Το νιώθω τόσο άνετα στα χείλη μου!

Mac Cyndi lipstick (LE) Δεύτερη επιλογή το -πάλι κόκκινο- κραγιονάκι από Mac!!Αλλο ένα αγαπημένο...Είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσες θέλουν να φορέσουν κόκκινο το πρωί χωρίς να είναι too much!Απλά υπέροχο!!

Dior Addict Shine 578 (Diorkiss) Last but not least,το θεικό Dior Addict Shine σε μια καθημερινή φούξια απόχρωση που μπορεί να την φορέσει και η πιο "άτολμη".Πολύ βουτυρένιο και ενυδατικό που όμως διαρκεί αρκετές ώρες..από τις καλύτερες φόρμουλες που έχω δοκιμάσει ποτέ!Δίνει ένα juicy αποτέλεσμα στα χείλη,που νομίζω όλες αγαπάμε!

Ecotools Kabuki Δεν βγαίνει ποτέ από το νεσεσσέρ που κουβαλάω καθημερινά στην τσάντα μου!Μου αρέσει πάρα πολύ να απλώνω το ρουζ/μπρόνζερ μου με αυτό!Είναι πολύ πυκνό και φουντωτό και απλώνει ομοιόμορφα το χρώμα στα μαγουλάκια!Είναι μέρος σετ πινέλων και το αγόρασα από το Iherb!Σύντομα θα κάνω review για όλα τα πινέλα που έχω αγοράσει από Iherb! ;)


Revlon Cherry Tart/Mac Cyndi/Dior Addict Shine 578
 

Εχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο?????Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα του μήνα Μαίου????Για ποια προιόντα θα θέλατε να δείτε αναλυτικό review?

21 comments:

  1. Υπέροχα!! Μου αρέσει πάρα πολυ το Essie turquoise&caicos <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα!!!!!! ♥

      Delete
  2. Δεν ξέρω για αγαπημένα, εγώ θέλω παρουσίαση αυτού του υπέροχου μεντί-τυρκουάζ τοίχου!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχχαχα ήμουν σίγουρη ότι θα το παρατηρήσεις!!Πως σου φαίνεται???
      Μωρέ,το σπιτάκι μου τώρα είναι μικρούλι!Δεν είναι μεγάλο και τέλειο σαν το άσυλό σου!!
      Μπορεί να βγάλω όμως καμμιά φωτογραφιούλα!!

      Delete
    2. Είναι μικρούλι και λοιπόν;;; Ποιος είπε πως μόνο τα μεγάλα είναι όμορφα;
      Εξάλλου τα ακριβά αρώματα έρχονται σε μικρά μπουκαλάκια :)

      Να το φωτογραφήσεις και να μάς το παρουσιάσεις, γιατί φαίνεται τέλειο!

      Delete
    3. αχχαχα οκ boss!!!! :D
      Θα το φτιάξω λίγο ακόμα και θα σου το δείξω!!
      Ηθελα να σε ρωτήσω κάτι...έρχομαι στο blog σου!!!

      Delete
  3. Πολύ ωραία!!! έχω και εγω την MSN και τώρα που παίρνω σιγά-σιγά χρωματάκι είναι υπέροχη!!!! Φιλάκιααααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την φοράω όλοοοοο το χρόνο!!Ευτυχώς δεν είναι πολύ καλυπτική και δεν αφήνει πολύ χρώμα οπότε την φοράω και χειμώνα και καλοκαίρι!Παρόλο που μαυρίζω...
      Φιλάκιααααααα!

      Delete
  4. The Body Shop Ροδάκινο!!! Όλη η σειρά έρωτας! Πολύ όμορφα αγαπημένα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μμμμ μυρίζει όντως τέλεια..λυπάμαι μόνο γιατί μου τελειώνειιιιιι! :(

      Delete
  5. To χρειάζομαι μου φαίνεται το Essie turquoise&caicos !! φιλια!!! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φανταστικό καλοκαιρινό χρώμα!!Ερχεται ποστ με φωτό!!Φιλιά!!!!!!!!

      Delete
  6. Τι όμορφα προϊόντα! Όλα ένα κι ένα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ!Τα χάρηκα πολύ το τελευταίο δίμηνο...και συνεχίζω ακόμα!!!

      Delete
  7. Πάντα μου αρέσουν τα αγαπημένα σου Βίκυ! Φιλιά πολλά! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου!!Φιλάκια!!

      Delete
  8. Υπέροχα είναι όλααα!! Πόσο τέλεια χρώματα τα βερνίκια νυχιών από essie!! Και το ρουζάκι από clinique απίθανο!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φανταστικά όντως τα μανό,όπως και το ρουζάκι!Το φοράω κάθε μέρα!
      Φιλάκιαααααα!!

      Delete
  9. Η Doll Eyes αγαπημένη! Πολύ ωραία όλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και δικιά μου αγαπημένη!!Οπως και οι περισσότερες Lancome!!!!!

      Delete
  10. αγαπώ την κρέμα tbs σε όλες τις μυρωδιές, καθώς και την πούδρα μακ!!!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥