September Glowbox (Review) ♥

Καλησπέραααααααα κορίτσια μου!!!!!!!

Θα μου πείτε...σε λίγες μέρες ξεκινούν οι αποστολές του Glowbox Οκτωβρίου!Μήπως άργησα λιγάκι για αυτό το ποστ???? :P
Ισως...Αλλά δεν ήθελα απλά να σας παρουσιάσω το περιεχόμενο του κουτιού,που ούτως ή άλλως διαρρέει στο Facebook από τα πρώτα λεπτά παραλαβής από συνδρομήτρια!
Ηθελα να δοκιμάσω επαρκώς τα προιόντα ώστε να σας κάνω και ένα mini review!! :)


Τα συναισθήματα μου για το κουτί Σεπτεμβρίου είναι ανάμεικτα!Ναι μεν περιέχει γνωστά και αγαπητά προιόντα από top εταιρίες,αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν περιείχε κάποιο full size προιόν!Κατανοώ ότι τα συγκεκριμένα,ακόμα και σε travel size είναι αρκετά ακριβά..αλλά κατά την γνώμη μου θα μπορούσαν να προσθέσουν 1 ακόμα προιόν (ήταν μόνο 5) σε full size!Οταν μάλιστα μπορείς άνετα να προμηθευτείς τα συγκεκριμένα δείγματα από πολυκαταστήματα..Θα σας εξηγήσω παρακάτω!

Πάμε όμως τώρα να δούμε τα προιόντα! 


Biotherm Aquasource 48h deep hydration replenishing gel

Το έχω ξαναπεί..σας έχω ζαλίσει,αλλά τι να κάνω???:P 
Αυτη την ενυδατική,την αγαπώ!!Είναι για εμένα η καλύτερη και δεν την αλλάζω με καμμία! Την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 6-7 χρόνια και έχω τελειώσει περίπου 3-4 βαζάκια!Είναι ιδανική για μικτό/λιπαρό δέρμα.Την χρησιμοποιώ κυρίως καλοκαίρι (τον χειμώνα το δέρμα μου χρειάζεται κάτι πιο βαρύ) καθώς λατρεύω την απίστευτη δροσερή gel υφή της,η οποία απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!Παρόλο που είναι πολύ ελαφριά,ενυδατώνει άψογα!Το δέρμα μου την αγαπάει!!Επιπλέον,λατρεύω την μυρωδιά της!
Χάρηκα ιδιαίτερα λοιπόν όταν είδα ότι ήταν στο Glowbox σε travel size 15ml!Βέβαια, την ίδια περίοδο την είχε δώρο και το περιοδικό Madame Figaro..Δεν με χάλασε βέβαια καθώς στόκαρα!!Η αρχική τιμή της ενυδατικής είναι αρκετά υψηλή,περίπου 45€..οπότε καταλαβαίνετε ότι τουλάχιστον θα γλιτώσω αυτά τα χρήματα όταν μου τελειώσει το full size που είχα ήδη!
Εδώ βλέπετε το Full Size που ήδη χρησιμοποιώ.

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate
Ενα πολύ μικρό δείγμα αλλά νομίζω επαρκές για να καταλάβω αν μου αρέσει ή όχι ο ορός!(7 ml)
Τον χρησιμοποιούσα σχεδόν κάθε βράδυ χωρίς να βάλω ενυδατική μετά...και δεν παρατήρησα καμμία μα καμμία διαφορά στο δέρμα μου!Οχι τίποτα παραπάνω τουλάχιστον από την ενυδάτωση που μου δίνει η ενυδατική μου!
Δεν σκοπεύω να τον αγοράσω σε full size!Είναι και αρκετά ακριβός!



Kiehl's Amino Acid Shampoo (30 ml)
Μόλις είδα ότι το κουτάκι περιείχε προιόντα Kiehl's χάρηκα πάραα πολύ!Δεν είχα μέχρι τώρα δοκιμάσει κάτι από την εταιρία!Το δειγματάκι βέβαια είναι εξαιρετικά μικρό και μου έφτασε μόνο για 2 λουσίματα!Τί να καταλάβεις από 2 λουσίματα??πφφ..Να σας πω σίγουρα ότι μ'αρέσει πολύ η μυρωδιά καρύδας που έχει,το γεγονός ότι δεν περιέχει σιλικόνες και parabens και ότι κάνει πλούσιο αφρό.Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ,όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα,είναι ότι κατά κάποιο τρόπο προετοιμάζει την τρίχα ώστε να δεχθεί στην συνέχεια την μάσκα και ότι τους δίνει μεταξένια απαλότητα!Δεν γνωρίζω αν η απαλότητα οφείλεται στο σαμπουάν...ή αν επιτρέπει η σύσταση του σαμπουάν να δράσει καλύτερα η μάσκα!Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ!! :D Δεν νομίζω πάντως να το αγοράσω σε μεγάλο μέγεθος!

Kiehl's Creme de Corps (30ml)
Φημισμένη ενυδατική κρέμα σώματος,που ανυπομονούσα να δοκιμάσω.Είναι από τα best sellers της εταιρίας...αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.Οκ,αρκετά ενυδατική,καθόλου λιπαρή...αλλά μου φάνηκε παρόμοια με πολλές body lotion ευρείας κυκολοφορίας!Η δε μυρωδιά,με άφησε αδιάφορη.Εχει πάντως πολύ ενδιαφέροντα συστατικά..αντιοξειδωτική Β-Καροτίνη,βούτυρο καρύδας,σησαμέλαιο!

Ps..Εμαθα από το blog της Σίσσυ ότι η εταιρία έχει μια πολύ γενναιόδωρη τακτική όσον αφορά την διανομή δειγμάτων!Οπότε τα ίδια δειγματάκια θα τα έπαιρνα δωρεάν,εάν απλά επισκεπτόμουν ένα από τα καταστήματά τους!

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils Babydoll
Είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες για την συγκεκριμένη μάσκαρα...Δυστυχώς,δεν μου άρεσε καθόλου!!Δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω το προιόν με το βουρτσάκι..για κάποιο λόγο ήταν ξεραμμένο ή κολλημένο!Παιδεύτηκα πάραααα πολύ για να καταφέρω να την χρησιμοποιήσω έστω και μία φορά.Πραγματικά απογοητεύτηκα.Είχε κάποια άλλη το ίδιο θέμα??

Αρχικά ενθουσιάστηκα πάραα πολύ όταν είδα το περιεχόμενο του κουτιου..αλλά δοκιμάζοντας τα προιόντα απογοητεύτηκα!Σίγουρα δεν φταίει το Glowbox που δεν μου ταίριαξαν τα προιόντα!Κατάλαβα για ακόμη μία φορά,ότι δεν μετράει μόνο η μάρκα του προιόντος,η τιμή και η φήμη του!


Εσάς κορίτσια πως σας φάνηκε το Glowbox Σεπτεμβρίου????

55 comments:

  1. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο από τα ανάλογα κουτιά... αλλά αν το έκανα νομίζω ότι το συγκεκριμένο έχει τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα πάντα! θέλω πάρα πάρα πάρα πολύ να δοκιμάσω τα προΪόντα της εταιρείας kiehl's, δεν ξέρω αν θα προτιμήσω αυτό το σαμπουάν ή την κρέμα αλλά γενικά μου φαίνεται αξιοπρόσεκτη εταιρεία! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ έχω δοκιμάσει και το Cherrybox..αλλά νομίζω προτιμώ αυτό!!Βέβαια αυτό τον μήνα δεν θα το παραγγείλω..ελπίζω να μην το μετανιώσω!!!!!!!
      Φιλάκιαααααααααα!!

      Delete
  2. Κρίμα για τη YSL μάσκαρα, λογικό να έχεις προσδοκίες! :/ Πολύ ωραίο review Βίκυ μου! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κρίμα γιατί τελικά δεν μπόρεσα να δοκιμάσω αν μου αρέσει ή όχι!Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να την αγοράσω!!!!!!
      Φιλάκιαααααααα!

      Delete
  3. Καλές οι εντυπώσεις σου κοπέλα μου!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώωωω!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Delete
  4. Πολύ ωραίο άρθρο, κι εγώ δεν το περίμενα για τη YSL μάσκαρα... -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ Βανέσα μου..την δοκίμασες κι εσύ???

      Delete
    2. Όχι δεν την έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά, όμως έχω ακούσει παράπονα από πολλές γνωστές μου... Τι να πεις? :/

      Delete
    3. Δυστυχώς όπως είπα...δεν μετράει μόνο η μάρκα!!!!!!!

      Delete
  5. Βίκυ μου και σ'εμένα το ίδιο συνέβη με τη μάσκαρα. Δεν ήθελα να την χρησιμοποιήσω αλλά να την αποθηκεύσω...Τελικά επειδή την μπέρδεψα με μια άλλη την άνοιξα και είπα "ας την δοκιμάσω". Όμως πουθενά το προϊόν...Λίγο μόνο στην άκρη από το βουρτσάκι...Ξερή...άδεια...δεν ξέρω...Μετά από πολλές στρώσεις είδα διαχωρισμό και λίγο μήκος...Όμως απέχει πολύ από το claim της... Kiehl's μου άρεσε πολύ η κρέμα...Πιστεύω πως η διαφορά από τις υπόλοιπες θα φανεί μετά από πολλές χρήσεις...Συνήθως τέτοια προϊόντα δεν δείχνουν μέσα σε μια βδομάδα την αξία τους...Περιμένω με αγωνία το επόμενο! Αν και έχω αρχίσει να αναθεωρώ λίγο σε σχέση με τα κουτάκια...Λίγο όμως :Ρ Φιλάκια πολλά!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αααα τέλεια..οπότε δεν ήμουν η μόνη!!Λες να φταίει η μάσκαρα σαν μάσκαρα...ή ήταν ανοιγμένα δείγματα???Δεν μπορώ να καταλάβω..Αν είναι όντως όμως έτσι η μάσκαρα,δεν υπάρχει περίπτωση να την αγοράσω!!!
      Δεν μου έχει τελειώσει ακόμα η κρεμούλα γιατί την άφησα στο σπίτι του αγοριού μου λόγω μεγέθους!!Για ώρα ανάγκης!!
      Δεν θα παραγγείλω μάλλον του Οκτωβρίου...εύχομαι να μην το μετανιώσω!!
      Φιλάκιααααααααααα!

      Delete
    2. Πιστεύω πως είναι μάσκαρα...Δεν βρίσκω το λόγο να συμβαίνει κάτι άλλο...Άντε τώρα να δώσεις 30 ευρώ και να σου βγει έτσι...
      Εγώ λέω να το παραγγείλω Βίκυ μου, αλλά αν δεν βρω κάτι να με εντυπωσιάσει (μακιγιάζ ειδικά) δεν ξέρω αν θα το ξαναπαραγγείλω...Να δίνεις και 15 ευρώ το μήνα για δείγματα, τελικά δεν ξέρω κατά πόσο αξίσει... :* <3

      Delete
    3. Aπαπα..με τίποτα!!!Προτιμώ να πάρω άλλες που ξέρω ότι μ'αρέσουν!!!
      Εγώ τελικά όπως σου είπα δεν το παρήγγειλα!Το παρήγγειλα όμως για μια φίλη,οπότε θα το ανοίξω να το δω!!αχαχαχα!!!

      Delete
  6. Καλημέρα κορίτσι
    με τα ομορφα προϊόντα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώωωω πολύ!!
      Καλό Σαββατοκύριακο!!!

      Delete
  7. Κρίμα και φαινότανε όλα τόσο ωραία... Πάντως εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω Kiehl's.
    Δε πειράζει τουλάχιστον στόκαρες την αγαπημένη σου κρεμούλα!!
    Σκεφτόμουνα να αρχίσω να παραγγέλνω και γω Glowbox αλλά... τώρα το ξανασκέφτομαι! Εσύ τι προτείνεις?
    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χάρηκα η αλήθεια είναι που μπόρεσα να δοκιμάσω Kiehl's..αλλά δυστυχώς τα συγκεκριμένα δεν με εντυπωσίασαν!!
      Ναιιιιιιιιιι...τώρα έχω 2 μίνι κρεμούλες και μια μεγάλη μισοτελειωμένη!!χιχιχι
      Προτείνω να παραγγείλεις έστω και μία φορά!Από εκεί και πέρα κρίνεις αν αξίζει για παραπάνω!
      Εγώ ας πούμε αυτό τον μήνα δεν θα παραγγείλω..Μάλλον προς Χριστούγεννα πάλι!

      Delete
  8. πολυ ωραιο ποστ...η μασκαρα με απογοητευσε και μενα παρολο που σαν μασκαρα ειναι καλη δεν μου ταιριαξε και ειναι και πανακριβη..ο ορος ομως μου αρεσε πολυ..τον ειχα πιο παλια σε μεγαλο μεγεθος και ειχα δει τεραστια διαφορα...θελει να τον χρησιμοποιεις καιρο για να δεις καποια διαφορα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δυστυχώς εμένα το δειγματάκι ήταν ξεραμένο οπότε δεν μπόρεσα να καταλάβω αν μου άρεσε ή όχι!! :(
      ούτε ο ορός μου άρεσε..μάλλον δεν μου "έκατσε"!!!
      Φιλάκιααααααα!!

      Delete
  9. Κάπως έτσι και τα δικά μου συναισθήματα σχετικά με τα περιεχόμενα. Η μάσκαρα μου άρεσε αρχικά αλλά τελικά δεν μου ταιριάζει, δίνει μήκος (που δεν χρειάζομαι) αλλά όχι όγκο. Με την biotherm είμαι άτυχη. Λατρεύω την μυρωδιά της, την υφή της, το ότι είναι ελαφρυά αλλά δυστυχώς κάτι που έχει μου προκαλεί ερεθισμό και κοκκινίλες. Για τα Kiehl's επίσης δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν. Με εξαίρεση το άρωμα του σαμπουάν, η κρέμα μου φάνηκε λιπαρή και μη απορροφίσιμη από άρωμα δε, σχεδόν τίποτα. Και με paraben. Καλή η εμπορική πολιτική τους αλλά άμα δε λέει το προϊόν, τι να το κάνεις. Το σαμπουαν ήταν πολύ σκληρό για τα γούστα μου. Τέλος ο ορός, τίποτα το ιδιαίτερο. Εύχρηστο αλλά όχι κανένα σημαντικό αποτέλεσμα. Θα παρω και του επόμενου μήνα το κουτι, μόνο για να δω αν άκουσαν τα παράπονά μας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω αν μου αρέσει η μάσκαρα ή όχι!!!!!!!!!
      αχχχχχχ κρίμα!!!!Δοκίμασε την πάλι τον χειμώνα,μήπως σου επεσε βαρυά λόγω καιρού!!!
      Τελικά...κι εγώ με μια απογοήτευση έμεινα... :( Κρίμα!!

      Delete
  10. Σιγουρα δε μετραει η φημη ή τιμη αν δε μας ταιριαξει ενα προιον ωστοσο εχεις δικιο, στην αρχη ηταν 2 full size μετα 1 μετα κανενα...κριμα και ξεκινησαν τοσο glamorous!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δυστυχώς για αυτούς..δεν σκοπεύω να το αγοράσω για τους επόμενους 2 μήνες τουλάχιστον!!Ελπίζω να μην χάσω κάτι εντυπωσιακό!!!!!!!!
      Φιλάκια!!

      Delete
  11. νομιζω δεν μου αρεσε το γεγονος οτι ολα ηταν δειγματα που οπου και να τα ζητησεις στα δινουν οποτε γιατι να πληρωσεις για να τα παρεις...δεν μου αρεσει οτι μας κοροιδευουν...
    www.forqueensbymary.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. και τώρα το πήγαν και 14€...ε,δεν δίνω 14€ τώρα..προτιμώ να τα δώσω αλλού αυτά τα χρήματα!!

      Delete
  12. Με βάλατε σε σκέψεις.. Εγώ δεν έχω δοκιμασει ακόμα τη μασκαρα αλλά λέω να την ανοίξω για να δω τι γίνεται..
    Ξετρελάθηκα με την κρέμα της Biotherm!!
    Φιλια!

    Beauty Notes by Athina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν την ανοίξεις τελικά...γράψε μου εντυπώσεις!!Γιατί από ότι βλέπω...είχαν κι άλλα κορίτσια το ίδιο θέμα!!!!!!
      Αχχχχχ είναι θεική!!!
      Φιλάκια!!!!!!!

      Delete
  13. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Συναισθήματα ανάμεικτα..στην αρχή θαμπώνεσαι και λες ουαου και μετά...χμμμ.χμμμμ

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχχαχα ακριβώς..μένεις με το χχχμμμ!!!
      Φιλάκιααααααα!

      Delete
  14. Η μάσκαρα έχει τέλειο βουρτσάκι, θέλω πολύ να τη δοκιμάσω, αν και σε λίγους άρεσε απ'ό,τι βλέπω :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα αν μου αρέσει γιατί δυστυχώς ήταν ξεραμένη/άδεια!!
      Ισως αν ξαναβρω δειγμα και την δοκιμάσω,να μου αρέσει!!

      Delete
  15. Πάντως εγώ νομίζω ότι το Glowbox και πάλι, σε σχέση με τα άλλα, συνεργάζεται με τέλειες εταιρίες!
    Να χαρείς τα προϊόντα!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οντως μ'αρέσουν πολύ οι εταιρίες που συνεργάζονται...αλλά μόλις ξενέρωσα!
      Από 12€ το κουτί,ανέβηκε στα 14! :(

      Delete
  16. Πολυ ομορφα τα παρουσιασες Βικυ μου μαζι με review! Την κρεμα biotherm την ειχα πολυ απορια να την δοκιμασω και την πηρα μαζι με το madame figaro σε δειγμα και ανυπομονω να την δοκιμασω ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Κατερίνα μου!!
      Πώς σου φάνηκε τελικά η ενυδατική???Εγώ όπως βλέπεις την λατρεύω!!χαχχ!!

      Delete
  17. Άσχετα με το αν τα προϊόντα "περνάνε τη βάση", σαν review... υποκλινόμαστε!! (Όπως πάντα!)
    ;-)
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχαχα Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!Μου φτιάχνεις την διάθεση!!
      Φιλάκιααααααααααα!!
      Καλή εβδομάδα!!!!!! :)

      Delete
  18. μ'αρεσει να διαβάζω τα ποστ σου!!!!!! όσο για την κρέμα της biotherm την αγαπωωωωω και γω... τι να πω... αδυναμίες είναι αυτές!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώωωωωωωωω πολύ πολύ!!
      αΧΧΧ..έρωτας είναι αυτός!!!!!! ♥ ♥

      Delete
  19. Γεια σου!!!! Πολυ ομορφο το blog σου και ολοκληρωμενη η ενημερωση σου!!! Σε ακολουθω!! Σε περιμενω και στο δικο μου και ελπιζω να ανταποδωσεις!! φιλακιααα!!

    http://www.dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ακολουθώ ήδη!!!!
      Φιλάκια!!!!!!!!

      Delete
  20. Έστειλαν τα newsletter για τις συνδρομές του Οκτώβρη σήμερα! Και επιπλέον, οι συνδρομητές Αττικής θα έχουν επιβάρυνση 2ευρώ έξοδα αποστολής. Πραγματική απογοήτευση!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το είδα!!!!!!!το πόσταρα πριν ενα 3ωρο στο fb μου!!!!!!!!
      Πραγματικά απογοήτευση...για ποιο λόγο να πληρώσουμε εμείς για τις δυσπρόσιτες περιοχές?????????
      Δεν θα το παραγγείλω!

      Delete
    2. Και καλά θα κάνεις! Στο τελευταίο box είχε μόνο travel size, αγνοούν τα ερωτηματολόγια, εξαντλούν τις ημέρες μέχρι την αποστολή, βάζουν και έξοδα αποστολής για τις αστικές περιοχές και η απάντησή τους είναι "Όλες οι αλλαγές (μεταφορικά/ τρόποι πληρωμής/δώρο και χρεώσεις) έγιναν με γνώμονα την καλύτερη (άμεσα και μακροπρόθεσμα) εξυπηρέτηση της πλειοψηφίας των πελατών μας" Ε ας μείνουν με τους πελάτες της γραμμής ΛΕΡΟΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΚΩΣ αφού αυτή είναι η πλειοψηφία τους.

      Delete
  21. Hi Vicky!!!!!! I simply love the stuff you got inside, it inspires me a lot, especially the Biotherm Aquasource gel and the YSL mascara. Thanks a bunch for the tip my dear, will check them out for sure! Hugs and kisses, have an amazing week ahead my friend!!! Mwah!:****♥

    ReplyDelete
  22. love it!

    Would you like to follow each other on GFC?

    ReplyDelete
  23. Μου έκανε εντύπωση που ο ορός της lancome δεν κάνει δουλειά. Ευτυχώς που το είπες γιατί δεν το λες και φτηνό,χεχε

    Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σίγουρα σε άλλες κοπέλες θα άρεσε!!Σε εμένα δεν έκανε απολύτως τίποτα!!!!!!!!
      Φιλάκιαααααα!

      Delete
  24. Αχ αυτή η YSL η μάσκαρα! Έρωτας!!!!! Είναι πραγματικα η καλύτερη μάσκαρα που έχω δοκιμάσει!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν μου άρεσε καθόλου...όπως θα είδες..αν διάβασες!!
      Φιλάκιααααααα!!

      Delete
  25. Από όλα τα προϊόντα..ξεχώρισα τον ορό και το gel Biotherm.. :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ!!Ούτως ή άλλως την αγοράζω χρόνια!!!!!!!!

      Delete
  26. Thank you darling!!!!!!!!
    I just followed you...do the same if you like my blog!
    Kisses!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥