Empties VOL III

Helloooooooo ladies!!!!

Η σακκουλίτσα μου είναι full,οπότε ήρθε η ώρα για ένα ακόμα Empties!!!!!!!!!Yeaaah!!
Μ'αρέσει πολύ όταν τελειώνουν καποια προιόντα,γιατί έτσι έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω άλλα νέα!!
Από την άλλη βέβαια στεναχωριέμαι όταν τελειώνει κάτι που αγάπησα..και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το προμηθευτώ ξανά!


Οπως βλέπετε οι άδειες συσκευασίες είναι πάρααααα πολλές!!Και έχω και άλλες που είναι σχεδόν τελειωμένες..οπότε σύντομα θα έχουμε και άλλο empties!!Μικρότερο ευελπιστώ!! :)


Σας έχω ξαναμιλήσει τουλάχιστον 2-3 φορές για τα αντηλιακά της Hawaiian Tropic!Τα αγάπησα ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ!!Σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά του χρόνου (έχω ήδη ένα ακόμα μπουκάλι κλειστό).Είναι απίστευτα ενυδατικά,έχουν βελούδινη υφή..τα νιώθα δροσερά στο δέρμα μου και εννοείται μυρίζουν καταπληκτικά!!

Για εμένα δεν υφίσταται καλοκαίρι χωρίς την μυρωδιά του λαδιού Hawaiian Tropic!Είναι για εμένα πλέον μια συνήθεια..μια ιεροτελεστία το να αγοράσω το συγκεκριμένο προιόν!Είμαι τόσο τρελή για την μυρωδιά του που το έχω αγοράσει,χωρίς να έχω σκοπό να πάω διακοπές!Κάθε φορά που το μυρίζω ταξιδεύω..σε εξωτικά νησιά αλλά και στα παιδικά/εφηβικά μου χρόνια!Είναι μια μυρωδιά που με έχει "σημαδέψει"! ♥

Δεν είναι ακριβώς άδεια συσκευασία..αλλά το έχω δύο χρόνια,οπότε πάει για πέταμα!Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι βέβαια αφού δεν το φορούσα συχνά!Ενώ μου άρεσε πολύ η γεύση/μυρωδιά..δεν μπορούσα καθόλου την υφή του.Ξέρετε...αυτή την γνωστή υφή των gloss σε σωληνάριο.  :( Προτιμώ αντιηλιακό χειλιών σε ξηρή/stick μορφή!!

Korres Walnut & Coconut Suntan oil Spf4 (face&body) 
Το έιχα στο νεσεσσέρ μου με τα αντιηλιακά 2 χρόνια!!χχαχα!Οπότε έφτασε η ώρα να φάει πέταμα!!Δεν μου αρέσει τόσο όσο το Hawaiian Tropic..Παρόλα αυτά είναι ένα αρκετά καλό λάδι μαυρίσματος!Μυρίζει και υπέροχα..αλλά όχι εξωτικά/τροπικά!

Fructis Fresh Δυναμωτικό Σαμπουάν
Δεν ενθουσιάστηκα..Ενα απλό σαμπουάν που δεν έκανε κάποια διαφορά στο μαλλί μου και δεν σκοπεύω να το αγοράσω ξανά!

Fructis Θρέψη και Επανόρθωση 3
Απίστευτο!!Μου άρεσε πάρααα πολύ το συγκεκριμένο,παρόλο που γενικά η Fructis δεν μου "κάθεται" σαν μάρκα!Ενυδατώνει τα μαλλιά μου εξαιρετικά (ενδείκνυται για ξηρα ,αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά)και τα αφήνει πολύ απαλά!Φυσικά μυρίζει και πολύ δροσερά..φρουτένια!!Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά!♥

Σας έχω μιλήσει ξανά για το "Στιγμιαίο Θαύμα" που μόνο θαύμα δεν το λες!Επιτέλους τελείωσαν και τα 2 σωληνάρια!Δεν νομίζω να το ξαναπάρω!Δείτε το review..

Ξέρετε ήδη ότι είναι το αγαπημένο μου καθαριστικό προσώπου!Από την στιγμή που το αγόρασα,το ερωτεύτηκα και παρόλο που έχω δοκιμάσει κάποια ακόμα από δείγματα-travel sizes,δεν έχω απίστήσει!!!Το καλοκαίρι μου τελείωσαν 2 συσκευασίες..Θα μου πείτε,πώς έγινε αυτέ ε??Πολύ απλά,είχα το ένα στο εξοχικό μας!!Εννοείται ήδη έχω αγοράσει νέο μπουκαλάκι!!Είναι ή το 4ο ή το 5ο στην σειρά!Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το review..

Olay Gentle Cleansers Refreshing face wash
Το έχω από πέρσυ αλλά το χρησιμοποιώ σπάνια!Οταν ξεμένω από το πολυαγαπημένο μου Bioderma!Αρκετά καλό καθαριστικό,αποτελεσματικό και με ωραία μυρωδιά!Πολύ οικονομικό επίσης..αλλά για εμένα δεν συγκρίνεται με το Sebium gel.

Cils Demasq 2 in 1 demaquillage
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στην Ελλάδα.Μου το έφεραν από τον Καναδά...Δεν το χρησιμοποιώ συχνά γιατί δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το bioderma!Τώρα τελευταία το έβαζα που και που για να τελειώσει!Δεν το συνιστώ!

Pom Pon All Skin Types (pink) & Pom Pon eyes&face Soothing&Regenerating(green)
Απογοητεύθηκα ιδιαίτερα όταν γύρισα σπίτι μετά από 10-15 μέρες απουσίας μου και θέλοντας να ξεβαφτώ διαπίστωσα ότι όλαααα τα μαντηλάκια από το ροζ πακέτο είχαν ξεραθεί!ΣΟΚ!σοκ γιατί το πακετάκι ήταν καινούργιο..ανοιγμένο αλλά γεμάτο!Γενικά το ροζ pom pon μου αρέσει περισσότερο από το πράσινο λόγω αποτελεσματικότητας και αρώματος,αλλά μετά από αυτό που έγινε δεν νομίζω να τα ξαναπάρω.

Οσον αφορά τώρα τα πράσινα,να πω ότι τα θεωρώ επιεικώς χάλια!Καταρχάς μυρίζουν πάραα πολύ έντονα.Η μυρωδιά τους μου θυμίζει νυχτολούλουδο αλλά και κάτι (μην γελάσετε) μικρά πλαστικά κρεμαστά κοριτσάκια που είχα μικρή!Τι θυμηθηκα τώρα??? :P
Το συγκεκριμένο πακετάκι ήταν δώρο στο Cosmopolitan.Πάντως δεν έχω σκοπό να τα αγοράσω!

Baby Care Chamomille - Johnson's Baby gentle Cleansing
Τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για πολλούς σκοπούς γι αυτό τα καταναλώνω αρκετά γρήγορα!!Τα αγαπημένα μου είναι τα παραπάνω!Τα baby care είναι λίγο πιο στεγνά και λεπτά αλλά μ'αρέσουν πολύ γιατί δεν κάνουν "σαπουνάδα" αν τα τρίψεις,σε αντίθεση με τα johnson's!Τα Johnson's όμως ακριβώς λόγω της κρέμας που έχει είναι πολύυ απαλά για το δέρμα και ενυδατικά!!Τα χρειάζομαι και τα 2!Τα χρησιμοποιώ κυρίως για να σκουπίσω τα πινέλα,τα χέρια μου ή ακόμα και για ντεμακιγιάζ αν βρίσκομαι εκτός σπιτιού!
 
Το αγαπημένο μου αφρόλουτρο για φέτος το καλοκαίρι...Υπέροχο ζεστό άρωμα που συνδυάζει μοναδικά και αρμονικά την ζεστή μυρωδιά του κακάο με την δροσερή και εξωτική μυρωδιά της καρύδας!!Επιπλέον,ήταν απίστευτα ενυδατικό και η μυρωδιά κρατούσε για ώρες!Το αγαπώωωωω!!♥
Μακάρι να υπήρχε αυτή η μυρωδιά σε body lotion/butter!

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage 
Οταν έκανε πολύυ ζέστη και ήθελα κάτι πιο δροσερό ή κάτι να με κάνει να "ξυπνήσω" επέλεγα ένα ακόμη αγαπημένο αφρόλουτρο από την εταιρία Palmolive,το οποίο είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα aloe vera και αλάτι από την Νεκρά θάλασσα!Οπως ίσως διακρίνετε και στην φωτογραφία,περιείχε λεπτούς μπλε κόκκους όπου έκανα μια ελαφριά απολέπιση!Η μυρωδιά του δε...τόσοοο δροσερή!Οτι πρέπει για το καλοκαίρι!

Bic Soleil Lady
Τα αγαπημένα μου ξυραφάκια!τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια (από όταν πρωτοβγήκαν).Εχω χρησιμοποιήσει κι άλλα..αλλά πάντα γυρνάω σε αυτά!!

Bvlgari Omnia
Αχχχχ κορίτσια..είμαι τόσοοοο στεναχωρημένη!!Το αγαπημένο μου άρωμα..το "signature scent" μου καταργήθηκε!!!!!!!!!!!Βρε Bvlgari,μα είναι δυνατόν??????Πραγματικά..γιατί να καταργήσεις ένα άρωμα???????Ελεος!Μα είναι και χαζό όταν συνεχίζουν να παράγονται τα υπόλοιπα της σειράς..Το Omnia ήταν το αρχικό.
Πφφ..το χρησιμοποιώ τα τελευταία 9 χρόνια,όχι μόνο γιατί είναι από τα πιο ωραία και ιδιαίτερα αρώματα που έχω μυρίσει...όχι μόνο γιατί μου ταιριάζει και με ρωτάνει όλοι τι φοράω..αλλά και για συναισθηματικούς λόγους ♥
Το συγκεκριμένο είναι 65ml..και έχω προμηθευτεί και ενα 40αρι..Ελπίζω να συνεχίζω να το βρίσκω μέσω ebay!Είναι και πανάκριβο δυστυχώς :(
Το έχει μυρίσει κάποια???Εχετε βρει κάτι παρόμοιο??Είναι από τα λίγα αρώματα που δεν μου θυμίζουν κάτι άλλο..Λευκή σοκολάτα,τσάι Μασαλα,μανταρίνι,τζίντζερ,σαφράν...

http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-151.html


Garnier Repair Lip Care
Από τα αγαπημένα και πιο αποτελεσματικά ενυδατικά χειλιών,καθώς περιέχει shea butter και αλαντοίνη.Παρόλο που είναι αρκετά ελαφρύ,καθόλου γλιστερό και λιπαρό,αφήνει τα χείλη μου πολύ απαλά για πολλές ώρες!Η μυρωδιά του είναι πολύ γλυκειά..εμένα μου θυμίζει μέλι!Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά!

Lip Gloss
Δεν έχω ιδέα τι μάρκα είναι το gloss...Το έχω 150 χρόνια,οπότε ήρθε η ώρα να το πετάξω!!Γενικά πρέπει να κάνω μια εκκαθάριση!Κάτι μου λέει πάντως ότι είναι ή Manhattan ή Seventeen!Μπορεί και όχι!! :D :D
*Τελικά είναι Bourjois!!!Thankkkkkk you Μάχη!!!!!

Τέλος,κάποια μικροπράγματα: Τις λίμες τις αγόρασα από τα jumbo και ήταν μάπα!Το μετάνιωσα..δεν ήταν φυσικά ακριβές..αλλά με ένα € παραπάνω βρήκα πολύ καλύτερες!Τα σφουγγαράκια τος όμως είναι τέλεια!Τα χρησιμοποιώ μαζί με το καθαριστικό προσώπου μου και το αλλάζω κάθε μήνα!Η συσκευασία έχει 2 μέσα και κοστίζει ελάχιστα. :)


Αυτά ήταν λοιπόν τα Empties μου!!
Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω??Ποια η γνώμη σας??

40 comments:

  1. -Αγαπώ τα Hawaian Tropics k to lipgloss αυτό και το χρησιμοποιώ και χωρίς να θέλω να πάω στη θάλασσα μόνο για το άρωμα και την ενυδάτωση!
    -Με το κίτρινο Fructis μου κίνησες την περιέργεια...το μαλλι μου είναι λίγο στα χάλια του και θέλει κάργα ενυδάτωση!
    -Πήρα και γω πρόσφατα τα σφουγγαράκια από Jumbo και τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα!!Πολύ μ'αρέσουν!!
    -Τέλος,ψάξε για το άρωμα σε καταστήματα με αρώματα "τύπου" γιατί άκουσα που λέγανε ότι παρόλο που κάποια αρώματα καταργήθηκαν,αυτοί τα βγάζουν γιατί έχουν έτσι κ αλλιώς την φόρμουλα!Ειδικά κι αν έχει ζήτηση φαντάζομαι...
    Αυτά!!Α!και πρέπει να κάνω και γω τα empties γιατί έχει γεμίσει και μένα το σακούλιιιι!!
    :* :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπώ κι εγώ όπως βλέπεις Hawaiian tropic...ahahha..αλλά το gloss δεν μου έκατσε!!
      Είναι πολύ καλό Ευαγγελία!!Εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε για σαμπουάν ανώτερο των ευρείας!τώρα χρησιμοποιώ το l'oreal με αργινίνη..και ενώ είναι καλο,δεν είναι όσο το fructis!!
      Αυτό θα κάνω!!δεν το είχα σκεφτεί!!! :D
      βέβαια τα ψιλοφοβάμαι λίγο γιατί πρέπει να είναι τίγκα στο οινόπνευμα!Αλλά αν δεν έχω άλλη επιλογή....

      Ααα να τα κάνεις!θέλω πολύ να τα δω!!! :)

      Delete
  2. ma pesmou! posous mines ta mazeueis? ektos kai an eisai uperkatanalwtiki! haha
    einai ola uperoxa, eidika ta hawaian tropic pou agapw.

    tha koitaksw to Bioderma gel, fainetai polu kalo!

    filiaaa
    xxx

    ReplyDelete
  3. μα καλα, ποσους μηνες τα μαζευεις; εκτός και εισαι υπερκαταναλωτική σαν μερικους μερικους :-)

    αγαπω τα hawaian tropic οπως κ εσυ! κ επισης θα δοκιμάσω το bioderma clensing gel. φαινειται καλο και ακουγεσαι πολύ ενθουσιασμένη!

    φιλιααα
    χχχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βασιλική μου,συνονόματη,τα μαζεύω από τον Αύγουστο!!Γι αυτό βλέπεις πολλά αντιηλιακα!!
      Τα υπόλοιπα..τα μισά τα είχα Αθήνα και τα μισά στο εξοχικό μας...και έτυχε να τελειώσουν ταυτόχρονα!!
      Τα Hawaiian είναι μεγάλοςςςςς έρωτας!! ♥
      Να το δοκιμάσεις..είναι φανταστικό!!!!

      Delete
  4. Πόσα πολλά empties! Πολύ καλή ανάρτηση για ακόμα μια φορά και θα τσεκάρω τα σφουγγαράκια από Jumbo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D :D Πολλάααα πολλά!!!Την επόμενη φορά θα είναι λιγότερα!!
      Να τα πάρεις!!βολεύουν στον καθαρισμό πολύ!!

      Delete
  5. 1. Τα Hawaiian είναι τέλεια!!!
    2. Αυτό το Olay θα το πάρω κάποια στιγμή, πολύ ενδιαφέρον.
    3. Νομίζω υπάρχει αυτό το Cils Ελλάδα. Παίζει να το έχω δει και σε σουπερμάρκετ.
    4. Αν ξεραθούν τα μαντηλάκια, βάλε λίγο νερό και "ενεργοποιούνται", ειδικά τα συγκεκριμένα. Πάντως της Bioten δεν είχαν ποτέ τέτοιο θέμα, οπότε τα προτιμώ και γι'αυτό.

    Τέλεια empties!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ααα ναι Μαριάννα μου..μου το έγραψαν παρακάτω ότι τελικά υπάρχει το Cils!!Δεν το είχα δει...
      Υγ..προτιμώ το bioderm από το olay και η τιμή δεν διαφέρει πολύ!!
      Το έχω κάνει (τα έχω κρατήσει) αλλά δεν βγάζει κρέμα!!Τα χρησιμοποιώ όμως αντί για βαμβάκι,για ντεμακιγιάζ!!χαχαχα!!!Τα επόμενα θα είναι Bioten!
      Τώρα έχω septona...Που πάλι δεν τρελαίνομαι!

      Delete
  6. Καλά για τα μαντηλάκια ένας λόγος που σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ είναι ότι ξεραίνονται ακόμη και τα μωρομάντηλα και σε όλες ανεξαιρέτως τις μάρκες! Όμως μπορείς αν τα βρέξεις λιγάκι ίσα να είναι νωπά να τα χρησιμοποιήσεις και πάλι γιατί τα συστατικά τους δεν έχουν ξεραθεί και ξεβάφουν αρκετά καλά...

    Το ανώνυμο λιπ γκλος είναι της bourjois! Είχα και εγώ κάποτε ένα και αναρωτιέμαι πού είναι τώρα που το σκέφτομαι χιχι

    Καλά το άρωμα από το Fa με ιντριγκάρει αρκετά μπορώ να πω!

    Άσχετο, πόσο καιρό μάζευες άδειες συσκευασίες; Μήνες μου φαίνεται χιχι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ σπαστικό!!!!!!!!!Γεμάτο το πακέτο..και να τα έχεις ανάγκη εκείνη την στιγμή και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις!!πφφ...
      Το δοκίμασα αλλά δεν έκανε πολλά πράγματα!Τα χρησιμοποιώ αντί βαμβακιού τώρα με το bioderma!!

      Ax ναι καλέεεεεεεε Bourjois!!χαχαχαχα!!!

      Μάχη μου είναι τέλειο το Fa...είχε και πριν λίγο διαστημε 1+1 στα Fa...αν ξαναβάλει θα σου πω!!

      χαχαχα από τον Αύγουστο!!Είναι καποια 2πλά γτ είχα πχ σαμπουάν-μάσκα-καθαριστικό στο εξοχικό και τελείωσαν ταυτόχρονα με τα αντίστοιχα τς Αθήνας!!!

      Delete
  7. Κι εγω λατρευω τα προιοντα της Bioderm ειναι απλα υπεροχα, το συγκεκριμενο δεν το εχω ακομα δοκιμασει και ειμαι περιεργη!
    Kristina recently posted.. Lipsticks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να το δοκιμάσεις!!Είναι πολύ πολύ καλό..
      το καλύτερο καθαριστικό για εμένα!!!!
      Φιλάκια!!!!!!!

      Delete
  8. Το ότι τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα μυρίζουν τέλεια, πού το πας? το έκανες επίτηδες???!!!
    Δεν μπορώ να αντισταθώ σε όμορφες και γλυκιές μυρωδιές!!!
    ;-)
    Φιλιά πολλά!
    Καλημέρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xaxaxax οντως μυρίζουν όμορφα!Εχω αδυναμία στις ωραίες μυρωδιές!!
      Φιλάκιααααααααααα!!
      Καλό βράδυ!

      Delete
  9. Ωραιο ποστ! :)
    Θα συμφωνησω για το αφρολουτρο palmolive πραγματικα σε αναζωογονει!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!
      Τελείωσα 2 μπουκάλια μέσα στο καλοκαίρι απο το αφρόλουτρο! :D

      Delete
  10. καλημερα πολυ ωραιο και χορταστικο post, αγαπω olay, palmolive αφρολουτρο,μαντηλακια pom pon, ενυδατικο garnier, κα τα μωρομαντηλα μου αρεσουν πολυ, τα άλλα δεν τα εχω δοκιμασει,παρεπιπτοντως το ξεβαφτικο gemey νομιζω το ειδα στο carrefour.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχουμε πολλά κοινά άρα!!!!! :D
      Αλήθεια??Δεν το είχα προσέξει!!
      Βέβαια δεν σκοπεύω να το αγοράσω,εφόσον έχω βρει καλυτερα!!
      Καλό βράδυ!!!!!!!

      Delete
  11. ωραιο και χορταστικο post, αγαπω pom pon, olay palmolive αφρολουτρο, μωρομαντηλα και το ενυδατικο garnier, τα άλλα δεν τα έχω δοκιμασει, παρεπιπτοντως το ξεβαφτικο ματιων gemey νομιζω το ειδα στο carrefour.

    ReplyDelete
  12. Αχ αυτη η omnia !!!! Θελω κ εγω να δομιμασω το καθαριστικο της olay . πολυ ωραια ολα! Φιλια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την έχεις μυρίσει Δώρα μου????
      Να δοκιμάσεις το bioderma...είναι πολύ καλύτερο!
      Φιλάκια!!

      Delete
  13. Πωπω!!! Πόσα πολλά Empties Βίκυ μου! :D
    Αγαπώ Hawaiian Tropic, λατρεύω θρέψη&επανόρθωση 3...Και ειδικά τη κρέμα και το σαμπουάν! Το Elvive ναι, το έχουμε ξανασυζητησει πως θαύμα δεν θα το πεις σε καμία περίπτωση... :Ρ
    Φιλάκια πολλά!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχχχαχα τα μαζεύω από τον Αύγουστο!!!
      Ααα δεν έχω δοκιμάσει την κρέμα...θα τα πάρω πακετάκι μόλις τελειώσουν αυτά που χρησιμοποιώ τώρα!!!
      Φιλάκια!!!!!!!!!!!!! :P

      Delete
  14. Οί λίμες αύτες από τα jumbo είναι χάλια τισ πήρα και εγώ και τισ πέταξα....Τα σφουγγραράκια αυτά μου αρέσουν πολύ βολεύουν πολύ στην αφαίρεση της μάσκας....Όταν θέλω να κάνω ελάφρή πίλινγκ στο σώμα μου αρέσει πολύ της palmolive....To στιγμιαίο θαύμα της loreal με απογοήτευσε και εμένα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που απογοητεύθηκε από τις λίμες και το στιγμιαίο θαύμα!!
      Ποτέ ξανα!!χχαχαχα!!
      Φιλάκια Μαρία μου!!

      Delete
  15. Καλέ κι εγώ παλεύω να μαζέψω 5 πραγματάκια για τα empties μου;; χαχαχα Το σαμπουαν της fructis θρέψη και επανόρθωση το τελειωσα μολις κι εγω! Επίσης θέλω πολύ να δοκιμάσω το bioderma και το gel της olay!!!
    Πολύ ωραίο ποστ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xaxaxaxax τα μαζεύω από τον Αύγουστο!!Οπως βλέπεις αρκετά είναι αντηλιακά!! :D :D
      Το Bioderma οπωσδήποτε!!!!Είναι το καλύτερο για εμένα!!!
      Φιλάκια!!!!!!!

      Delete
  16. Νο.1 το Sebium Foaming Gel της Bioderma! Ότι και να έχω δοκιμάσει πάντα σ' αυτό γυρνάω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ίδιο ισχύει και για εμένα!!εδώ και 2 χρόνια...τίποτα άλλο!!!!!!!!!
      Χαίρομαι που συμφωνούμε!!
      Φιλάκιααααααα!

      Delete
  17. Μα πόσα empties!!
    Το gel της Bioderma είναι αγαπημένο μου !
    Όμορφο και χρήσιμο ποστ!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εμένα..δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!
      Φιλάκιαααααα!

      Delete
  18. Πόσα πολλά έχεις μαζέψει?!Θέλω πολύ να δω τι θα πετάξεις όταν κάνεις ξεκαθάρισμα...χιχιχι
    Το άρωμα μπορείς να το βρεις στα μαγαζάκια που πουλάνε χύμα αρώματα!Είμαι σίγουρη ότι θα το έχουν!
    Μόνο μύρισέ το πριν το αγοράσεις για να είσαι σίγουρη ότι είναι ίδιο και όχι μούφα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχ πολλά ε??????
      Τα μαζεύω από τον Αύγουστο..γι αυτό και τα αντιηλιακά!!Τα μισά από αυτά (σαμπουαν,bioderma,αφρόλουτρο,μάσκα) τα είχα στο εξοχικό μας και τελείωσαν ταυτόχρονα και τα αντίστοιχα τηα Αθήνας!!χααχχα όλα μαζί!
      Μπα...από καλλυντικά δεν έχω πολλά που θέλουν πέταμα!Πιο πολύ προιόντα περιποίησης εχω!
      Ναι θα το ψάξω..δεν το είχα σκεφτεί!!!!!!Ευχαριστώ!!

      Delete
  19. Πω πω χαμοοος..πολλα προϊοντα..μολις πηρα και εγω το Bioderma gel ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eλπίζω να το αγαπήσεις..όσο εγώ!!
      Τα μαζεύω από τον Αύγουστο!!χαχαχ Εξ'ου και τα πολλά αντιηλιακά!!!!!!!

      Delete
  20. αααχ empties!!!!!!!!!!! τελεια!!!!! και ειναι και πολλα! εχω και γω πολλα κρατημενα για ποστακι...

    οσο για τις επιλογές σου πραγματικά εξαιρετικες!!!!!!

    ReplyDelete
  21. Ta kainouria ta pom pon den mou aresan k mena katholou!Krima pou xerathikan ta roz giati itan pragmatika kala!
    To fructis threpsis k epanorthwsis k mena mou arese polu!
    koina gousta vlepw!!!!
    eixa kanei kai review gia ta mantilakia! perna des an thes...

    ReplyDelete
  22. Πολυ ωραια και χρησιμη αναρτηση Βικυ μου μαθαινω πολλα απο τα empties!

    ReplyDelete
  23. Πολυ ωραιο post! Δεν κοβεσαι με τα bic?εγω τα πηρα και γδερνομαι...

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥