Dive in...Biomaris!

                      Υγεία & Ομορφιά από τη θάλασσα

Καλησπέρααα κορίτσια!! 
Οπως θα καταλάβατε,σήμερα θα σας μιλήσω για την Biomaris!
Πριν από περίπου 2 μήνες είχα την χαρά να παραλάβω αρκετά δείγματα από την Goumas Wellness...με σκοπό να γνωρίσω την εταιρεία BIOMARIS THALASSO!
Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ όπως καταλαβαίνετε,γιατί τρελαίνομαι να δοκιμάζω νέα προιόντα!Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος...Αγαπώ τις Ελληνικές εταιρείες και προσπαθώ να τις επιλέγω/στηρίζω όσο περισσότερο μπορώ!Οχι μόνο λόγω εθνικότητας...θεωρώ ότι όντως κάνουν εξαιρετική δουλειά και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από γνωστές πολυεθνικές!

Πάμε λοιπόν να βουτήξουμε στην ομορφιά και την περιποίηση??

Λίγα λόγια για την εταιρεία
Με πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο, η BIOMARIS THALASSO έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του. Τα προγράμματα της Biomaris περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Εννέα (9) στοιχεία, μαζί με νερό και νάτριο, σχηματίζουν κατά 99% το ανθρώπινο σώμα και το διατηρούν σε λειτουργία. Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολυάριθμα ακόμη στοιχεία και ιχνοστοιχεία, αναγκαία για τη δομή και λειτουργία του σώματος. Το εντυπωσιακό σε αυτά είναι ότι το θαλάσσιο νερό κι ο ανθρώπινος ορός αίματος μοιάζουν εκπληκτικά στη σύνθεσή τους. Αυτή η συμβίωση ανάμεσα στη θάλασσα και το πλάσμα του αίματος έδωσε στην Ιατρική απεριόριστες δυνατότητες. Για παράδειγμα, στη δερματολογία, το θαλασσινό νερό θεραπεύει το έκζεμα, την ψωρίαση, την ακμή και πολλές άλλες παθήσεις.
Γι’ αυτό το λόγο, πριν από 75 χρόνια ιδρύθηκε η Biomaris στη Βρέμη της Γερμανίας. Σκοπός της ήταν και είναι, να εκμεταλλευτεί όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας και τις θεραπευτικές της δυνατότητες, προς όφελος του ανθρώπου. Μέσα στην πορεία των 75 της χρόνων, η BIOMARIS έχει εξελιχθεί σε μία υπερσύγχρονη επιστημονική μονάδα, προσπαθώντας να είναι κοντά σας σε καθημερινές ανάγκες του δέρματος και του οργανισμού ειδικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.


Classic Line
Σειρά που προσφέρει εξαιρετική περιποίηση και προστασία από τις αρνητικές περιβαλλοντολογικές επιρροές, μέσω του σωστού καθαρισμού και την βοήθεια μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, ειδικό θαλασσινό αλάτι, θαλασσοσφαιρίδια, χαβιάρι, DNA από αυγά σολομού, αλόη, έλαιο από αβοκάντο, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, squalane, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, μέλι, eucerin, λιποσώματα, ελαιόλαδο, παπάγια, προβιταμίνη Β5, έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο.

Hydro intense cream spf10
Ενυδατική κρέμα για αφυδατωμένες επιδερμίδες που προσφέρει άμεση ενυδάτωση μαρκάς διάρκειας και προστασία UVA-UVB!Περιέχει θαλασσινό νερό, εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και θαλάσσιους ενυδατικούς παράγοντες.
Δυστυχώς δεν μου έκατσε καθόλου..Μου έβγαλε πολύ λιπαρότητα παρόλο που την εφάρμοζα βράδυ!Βέβαια αυτό είναι φυσικό γιατί το δέρμα μου είναι μεικτό!!Το περίμενα...Είναι παρόλα αυτά μια εκπληκτικά ενυδατική κρέμα που θα ταιριάξει σε πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες!


Collagen algae mask
Μετά το εξαιρετικό peeling της biomaris ακολουθεί η collagen algae mask...Λευκή αρκετά "αραιή" κρεμώδης μάσκα η οποία προσφέρει ενυδάτωση σε όλους τους τύπους δέρματος.Δεν τραβάει το δέρμα όταν την απλώνεις και δεν τσούζει!!(κάτι που με εκνευρίζει απίστευτα).Να φανταστείτε,την πρώτη φορά που την έβαλα,την ξέχασα μισή ώρα ενώ κανονικά την απλώνεις για 15-20 λεπτά!
Μου αρέσει πάραα πολύ γιατί διαφέρει αρκετά από όσες μάσκες έχω δοκιμάσει.Είναι τόσο απαλή και κρεμώδης,αλλά παρόλα αυτά κάνει εξαιρετική δουλειά!Επίσης,μυρίζει τέλεια!!

     
Sea salt peeling
Το αγάπησα!!!!!!!!Εξαιρετικό peeling από θαλάσσια άλατα και βότανα που καθαρίζει σε βάθος,απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα..αρκετά απαλό στο δέρμα,ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα.Με το μασάζ οι μικρόκοκκοι σιγά σιγά λιώνουν,αφήνοντας το πρόσωπο απίστευτα απαλό!Πραγματικά ενθουσιάστηκα!! 
 




Washing lotion
Τo χρησιμοποίησα στο ντουζ (όπου και πλένω συνήθως το πρόσωπό μου) και μου άρεσε αρκετά!Πρόκειται για ένα διάφανο gel καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος που κάνει επαρκή αφρό και καθαρίζει απαλά.Δεν νομίζω παρόλα αυτά να το αγοράσω γιατί δεν αλλάζω με τίποτα το πολυαγαπημένο μου Bioderma.

  





Young Line
Σειρά περιποίησης της νεανικής επιδερμίδας, που βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά και περιποιείται σε βάθος.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, έλαιο a-bisabolol, ψευδάργυρος, χαμομήλι, σαλικυλικό οξύ, σύμπλεγμα από άργιλο, μικρόκοκκοι από μπαμπού.



                                                                               24h anti-shine cream
Αλλη μία ενυδατική...αυτή την φορά για νεανικές επιδερμίδες με τάσης ακμής.Βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και υποστηρίζει ότι διατηρεί το δέρμα ματ για 24 ώρες!Δυστυχώς,ούτε αυτή η ενυδατική μου έκατσε στο δερμα...Είμαι αρκετά ιδιότροπη όσον αφορά τις ενυδατικές και αν μια με ικανοποιήσει,δύσκολα αλλάζω!


Aroma Thalasso line
Συνδυασμός αρωματοθεραπείας και θαλασσοθεραπείας.
Δραστικά συστατικά: φυσικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, θαλάσσια άλατα και εκχυλίσματα φυκιών, έλαιο jojoba και έλαιο avocado.


Aroma Thalasso body milk Fresh
 Φανταστικό λεπτόρευστο γαλάκτωμα σώματος με συσφιγκτική και τονωτική δράση και απίθανα δροσιστική μυρωδιά lime!!Λατρεύω την μυρωδιά του μοσχολέμονου,ειδικά το καλοκαίρι!
Κάθε φορά που την φόραγα,θυμόμουν το παγωτό Solero της Algida (για τις παλιές που μπορεί να το θυμούνται).Δροσερή,αναζωογονιτική ενυδάτωση!



Aroma Thalasso Shower Gel Vital
Shower gel με αναζωογονητικό άρωμα πορτοκαλιού που προσφέροει ζωτικότητα σε σώμα και πνεύμα.
Μυρίζει αρκετά έντονα..και με ξυπνάει!Ιδανικό για πρωινό ντουζάκι!!










~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~








Bath&body oil
Ενυδατικό λάδι σώματος με εκχύλισμα φυκιών.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν λάδι μασάζ αλλά και για ενυδάτωση μετά το ντουζ!Απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα.
Δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά του..τόσο που δεν μπόρεσα να    χρησιμοποιήσω όλα τα δείγματα.Μου μυρίζει σαν αντρικό άρωμα,και όχι ωραίο μάλιστα!


   

Shower Peeling  
Αρκετά παχύρευστο peeling,(όχι τόσο πηχτό όσο τα Body Shop πχ.) με μπλε μικρόκοκκους...αρκετά ήπιο για το δέρμα αλλά αποτελεσματικό!
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μυρωδιά του.Πολύ βαρυά. 

 

 

 

 

Rich Care Line 

 Super Rich body lotion
Η δράση της αφορά την ανάπλαση και τη σύσφιξη του σώματος. Με 2-3 δείγματα δεν μπόρεσα να διαπιστώσω την συσφυγκτική της δράση αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό γαλάκτωμα με απαλό άρωμα!



Εχετε δοκιμάσει προιόντα Biomaris???Πώς σας φάνηκαν???


Xoxo

28 comments:

  1. Ωραίο post και αναλυτικότατο Βίκυ μου! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι από την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά σίγουρα θα το κάνω και επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω συνεχώς νέα προϊόντα αλλά και εξαιτίας της ελληνικής τους προέλευσης καθώς θεωρώ ότι πρέπει να στηρίζουμε πρώτα τις ελληνικές εταιρείες εφόσον κι αυτές ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας!!! Ελπίζω να μου δοθεί ευκαιρία και να τα δοκιμάσω σύντομα -στο μάτι έβαλα το sea salt peeling-! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αννα μου!!!!!Ελπίζω κι εσύ να τα δοκιμάσεις σύντομα!
      Κι εγώ σίγουρα θα αγοράσω το sea salt peeling και την algae mask!!!Θεικά και τα 2!!
      Φιλάκια!!!!

      Delete
  2. Πολύ ωραίο review! Η young line θα ήταν ό,τι πρέπει για τη δική μου επιδερμίδα και μ'αρέσουν και τα συστατικά που περιέχει! Θαλασσινό θέμα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχει σχεδιαστεί για νεαρές ηλικίες όπως η δική σου!!!
      :D οντως θαλασσινό...μυρίζουν και υπέροχα τα περισσότερα!!

      Delete
  3. Πολύ ενδιαφέροντα τα Biomaris, δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά θα ήθελα. Ειδικά οι κρέμες σώματος!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειδικά αυτή που μυρίζει lime είναι θεική!!!Πολύ δροσερή!!

      Delete
  4. Πολύ ενδιαφέρον ποστ! Δε γνώριζα την εταιρεία αυτή πριν, και είναι άσχημο γιατί έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με το ότι οι ελληνικές εταιρείες δε έχουν ζηλέψουν τίποτα από γνωστές πολυεθνικές... Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι δε βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα με καλλυντικά και είδη περιποίησης. Προσωπικά δεν τα έχω πετύχει στο εμπόριο. Από που μπορούμε να τα προμηθευτούμε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς!!ούτως ή άλλως ο Korres και η Apivita πάνε εξαιρετικά στο εξωτερικό!!!!!!!
      Ναι δυστυχώς μπορείς να τα προμηθευτείς περισσότερο σε spa...
      Μπορείς να τηλεφωνήσεις εδώ(Tηλ : 210 2910061 )...και να δεις ποιο είναι το κοντινότερο σημείο σε εσένα!

      ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
      ΑΘΗΝΑ
      11142
      Ελλάδα

      Delete
  5. Πολυ ωραιο review, δεν εχω δοκιμασει κατι αλλα θα ηθελα, και εγω εβαλα στο ματι το salt peeling χιχι, πρεπει να ειναι αρκετα καλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To salt peeling είναι από τα καλύτερα προιόντα που εχω δοκιμάσει από Biomaris!και γενικά ένα πολύ καλό απολεπιστικό!! :D

      Delete
  6. Μου έστειλαν δειγματάκια από τα προϊόντα τους και πραγματικα έχω να πω πως είναι πολύ αξιόλογη εταιρία! Πολύ ωραίο post!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου!!Κι εγώ τα χάρηκα ιδιαίτερα!!!!

      Delete
  7. Δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα προιόντα αλλά θα ήθελα πολύ!

    Evi xoxo

    The Notebook of a Fashion Lover

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πιστεύω ότι αν τα δοκιμάσεις,θα σου αρέσουν πολύ!!!! :)

      Delete
  8. Δεν την γνώριζα καθόλου αυτή την εταιρία! Αλλά αφού είναι ελληνική και αφού λες πως η πρώτη κρέμα είναι καλή για πολύ ξηρά δέρματα σκέφτομαι να τη δοκιμάσω γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα το χειμώνα!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σίγουρα θα σου αρέσει!!Γιατί παρόλη την λιπαρότητα που έβγαλε σε εμένα...ένιωθα ότι ενυδατώνει βαθειά!!!!Τσέκαρε στο site τους αν ενδιαφέρεσαι για σημεία πώλησης!!
      Φιλάκια!

      Delete
  9. Πολύ ωραίο review Βίκυ μου και πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα...Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι αν και την έχω ακουστά σαν εταιρία...! :)
    Φιλάκια πολλά! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Ιωάννα μου!!
      Τα περισσότερα από τα προιόντα μου άρεσαν πολύ..Αξίζει!!
      Φιλάκια!!! ♥

      Delete
  10. Πέρνα μία βόλτα απτο blog μου,σου έχω βραβειάκι !
    http://maquillage-bylila.blogspot.gr/2013/09/liebster-blog-my-second-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ααα σε ευχαριστώ πολύ Λίλα μου!!!Πάω να δω!

      Delete
  11. Πολύ ωραίο review :)
    Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και εγώ κάποια δειγματάκια της εταιρίας..
    Ξεχώρισα το sea salt peeling και τη collagen algae mask :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. και εμένα αυτά τα 2 ήταν αγαπημένα!!!!!!!!
      Φιλάκια Αλεξάνδρα μου!!

      Delete
  12. Πολύ ωραία ακούγονται!!!Καί μέ θαλασσινή αύρα!!Θά ψάξω νά τά βρώ!!!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θαλασσινή αύρα δεν λες τίποτα!!!! :D
      μου άρεσαν πολύ!!Εχω βάλει πιο πάνω το τηλέφωνο τους αν θες!

      Delete
    2. Σέ ευχαριστώ πολύ Βίκη μου!!!Θά τούς πάρω!!!!

      Delete
  13. wraies symvoyles exeis sto blog sou thanks a lot gia to comment sou sto blog m keep in touch
    http://daphniaslife.blogspot.gr

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥