Empties of the Month!! (March-April)

Γειααααααα σας κοριτσάκια!!!!!!!! :)
Πώς είστε??Πως τα περάσατε το Πάσχα???

Τελείωσε και ο Απρίλιος..πότε τέλειωσε ο Απρίλιος???Είναι δυνατόν??Οι τελευταίοι μήνες περνάνε τόσοοο γρήγορα:(
Anyway,ήρθε η ώρα για τα empties και τα faves of the month!!
Τα empties που θα δείτε παρακάτω τα έχω συγκεντρώσει τους τελευταίους 2 μήνες,οπότε είναι αρκετά!  
 Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να τελειώσω καλλυντικά,κυρίως επειδή δεν βάφομαι συχνά..Περίεργο ε??? :D :D
Οπότε στα empties του μήνα θα βλέπετε κυρίως προιόντα περιποίησης για το πρόσωπο,το σώμα και τα μαλλιά!




L'oreal Elvive Δραση Αργινίνη conditioner
Πρόκειται για ένα αρκετά καλό μαλλακτικό,που το αγόρασα όταν μου ειχε τελειώσει η μάσκα μου και δεν την έβρισκα στο μάρκετ.Δεν ξέρω αν θα το ξαναγοράσω,όχι όμως γιατι δεν μου άρεσε..αλλά γιατί χρησιμοποιώ συνήθως μάσκα!Αν κάποια από εσάς χρησιμοποιεί conditioner και δεν το έχει δοκιμάσει,να το κάνει!!Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει...καθώς αφήνει τα μαλλιά αρκετά απαλά και ευκολοχτένιστα!

Syoss Anti-grease Dry Shampoo
Δεν μου άρεσε καθόλουυυυυυ!!!Δεν θα το ξαναγοράσω...Είναι ένα ξηρό σαμπουάν (φαντάζομαι όλες τα γνωρίζετε) που το αγόρασα τον χειμώνα για να μπορώ να διατηρώ τα μαλλιά μου "φρέσκα" μία μέρα παραπάνω!Τα μαλλιά μου είναι πολύ λιπαρά και λούζομαι μέρα παρά μέρα.Το χρησιμοποίησα λοιπόν ώστε να να κρατάω αλλη μία μέρα αν βαριέμαι να λουστώ ή αν δεν προλαβαίνω.Το πρόβλημα μου ήταν ότι έβγαινε πολύυυ άσπρο και φαινόταν στην μαύρη τρίχα,το άρωμα του που ήταν πολύ έντονο...και το γεγονός οτι τελείωσε αμέσως!!!Πρόλαβα να κάνω 6-7 χρήσεις και πολύ λέω!!Δεν ξέρω αν το δικό μου ήταν προβληματικό,αλλά πραγματικά δεν κράτησε καθόλου..Επίσης να πω,δεν έκανε και θαύματα (όπως πχ το klorane που είναι πολύ καλύτερο).Απλά το ψέκαζα και έκανα τα μαλλιά μου κότσο γιατί ήταν χάλια αν τα άφηνα κάτω.



Nivea Body Milk
Το συγκεκριμένο το αγόρασα πέρσυ το καλοκαίρι από ένα μίνι μάρκετ στις διακοπές γιατί τελείωσε το δικό μου!Δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα αυτή την αγορά.Το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα σιγά σιγά (σχεδόν 8 μήνες το έχω).Το έβαζα περισσότερο τον χειμώνα γιατί είναι ιδιαίτερα παχύρευστο και το καλοκαίρι δεν το άντεχα πάνω μου!Αυτό φυσικά είναι και θετικό και αρνητικό!Θετικό γιατί ενυδατώνει απίστευτα...αλλά αρνητικό γιατί απορροφάται δύσκολα και απλώνεται δύσκολα!!Προτιμώ τα body butters που μπορεί να είναι πιο παχύρευστα αλλά απλώνονται ομοιόμορφα και εύκολα!Δεν θα το ξαναγοράσω! :(

Palmolive Aromatherapy Absolute Relax
Γενικά τελειώνω τα αφρόλουτρα με πολύ μεγάλη ταχύτητα..Σίγουρα ένα τον μήνα..Μάλλον βάζω πολύ ποσότητα στο σφουγγαράκι μου! :D :D
Τα αφρόλουτρα της Palmolive μ'αρέσουν πάρααααα πολύ!!Το μωβ ειδικά είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό και το χρησιμοποιώ συνήθως στο βραδυνό μου ντουζάκι πριν κοιηθώ!Τα πρωινά αν κάνω μπανάκι η ντουζ χρησιμοποιώ άλλο γιατί αυτό όντως βοηθάει στην χαλάρωση!

Dove Natural Touch Dead Sea Minerals
Μ'αρέσει πάρααααα πολύ!Σίγουρα θα το ξαναγοράσω..Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω για ένα αποσμητικό!!χαχα..περιέχει φυσικά εκχυλίσματα dead sea minerals από την Νεκρά Θάλασσα,τα οποία,όπως αναφέρει η Dove,είναι γνωστά για τις αναζωογονητικές,ενυδατικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα.Ετσι επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμιδας και την διατηρεί φυσικά ενυδατωμένη και απαλά προσφέροντας αποτελεσματική προστασία 48 ωρών!αχαχαχα οκ,όχι και 48 ώρες!!Αλλά ούτως ή άλλως μ'αρέσει να το ανανεώνω κάθε 2-3 ώρες γιατί έτσι νιώθω καθαρή και δροσερή!Εκανε την δουλειά του.Μου άρεσε η μυρωδιά του.Και γενικά δεν είχα κανένα παράπονο!




 Victoria Express nail (ξεβαφτικό με σφουγγαράκι)
Το έχω αγοράσει ήδη 2 φορές το ξεφαφτικό και μάλλον θα το ξαναπάρω!Ξεβάφει αμέσωςςςςς τα νύχια,χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο.Απλά βουτάς τα δαχτυλάκια μέσα στο μπουκαλάκι,κάνεις 2-3 σβούρες και είσαι έτοιμη!Εκτός από πρακτικό είναι και εξαιρετικά οικονομικό,καθώς το ωρίσκετε στο jumbo!Το μόνο αρνητικό είναι ότι βρωμάει απίστευτααααα!

Apivita express beauty with olive(κρέμα βαθιάς απολέπισης με ελιά)
Το αγαπώ αυτό το απολεπιστικό!Το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό,και με το που τελειώνουν τα φακελάκια αγοράζω αμέσως καινούργια!!Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.Καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρα κύτταρ,απολεπίζει και αναζωογονεί χωρίς να ερεθίζει το δέρμα καθώς είναι όσο "τραχύ" χρειάζεται. Είναι ιδανικό για ανθεκτικές,λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες! :)
Το χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα για να διατηρείται το δέρμα μου λείο και απαλό!

L'oreal Voluminous  Full Definition Mascara
Αρκετά καλή μάσκαρα,την οπόια όμως δεν νομίζω να ξαναγοράσω!Και θα εξηγησω το γιατί!Μου την έφερε ο πατέρας μου από την Αμερική στην τιμή των περίπου 7ευρώ...Ναι,αυτές είναι οι τιμές των μάσκαρα,κραγιόν,foundation στην Αμερική!Στην Ελλάδα δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζει!!Κάτι μου λέει όμως ότι θα είναι περίπου στα 15ευρώ!
Ηταν μια πολύυυ καλή μάσκαρα.Εδειχνε τις βλεφαρίδες μου μακρυές και γεμάτες!Οτι ζητάω δηλαδή από μία μάσκαρα...Τώρα άρα θα μου πείτε γιατί να μην την ξαναγοράσω??Γιατί θεωρώ κοροιδία να δώσω 15ε για μία μάσκαρα ενώ μπορώ να αγοράσω πχ Maybelline από Feelunique με 8-9 ευρώ!Αν την βρω πάντως ιντερνετικά σε καλή τιμή θα την αγοράσω σίγουρα!

Αυτά λοιπόν ήταν τα empties του μήνα!!!!!!!Ακολουθούναύριο τα αγαπημένα του μήνα!Μείνετε συντονισμένες!!


Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω??Συμφωνείτε με την κριτική μου???

 
Xoxo

37 comments:

  1. Χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη! Πολύ ωραίο το post!Από το Syoss Anti-grease Dry Shampoo είμαι και εγώ το ίδιο δυσαρεστημένη, ετοιμάζω και αντίστοιχο review.To L'oreal Elvive Δραση Αργινίνη conditioner θέλω να το δοκιμάσω μαζί με το αντίστοιχο σαμπουάν, η Αργινίνη λένε πως κάνει θαύματα στα αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά.
    Φ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΑΑα βλέπω είμαστε πολλές αυτές που δεν συμπάθησαν το Syoss!!!!!!!:D :D
      Από την σειρά αργινίνη είναι τέλεια και η μάσκα!Ισως το καλύτερο προιόν από τα 3!!!
      Φιλάκιααααααα!! :P

      Delete
  2. Τα πιο πολλά τα έχω χρησιμοποιήσει..αλλά αυτό με το ξεβαφτικό νυχιών όχι..μμμ..βρωμάει ε? χαλάλι αν κάνει δουλειά! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ξέρεις τι λένε!!Μπρος τα κάλη,τι είναι η βρώμα!!!!χαχαχαχ!!
      κανει δουλειά και είναι κ πολύυυ οικονομικό!!!!! :)

      Delete
  3. Έχουμε 2 κοινά το μαλακτικο και το ξηρό σαμπούαν πόσο μα πόσο συμφωνώ μαζί σου και για τα 2.....Στο επόμενο empties μου θα υπάρχουν και τα 2 και ειδικα τα προιοντα της syoss θα έχουν την τιμητική τους......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τέλειαααα...βλέπω όλες το αγαπάμε αυτό το προιόν!!αχχαχα!!
      Ναι ήταν χείριστο...είναι από τα προιόντα που δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά!!! :D

      Delete
  4. Το μοβ Palmolive είναι αγαπημένο μου!! Τη μάσκαρα θα τη βρεις σε καλή τιμή online, είμαι σίγουρη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει πολύ με την μάσκαρα γιατί με βολεύουν αρκετά της Maybelline!!!

      Delete
  5. κουκλίτσα χρόνια πολλά...
    dove αποσμητικό και Palmolive αφρόλουτρο λατρεύω κι εγώ,, μεγάλη αγάπη!!! φιλάκια από http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώωωωωω πολύ Μάντυ μου!!!!Φιλάκιαααααα!!

      Delete
  6. Eχω δοκιμασει την μασκα με αργινινη και την λατρεψα! οσο για το ξηρο σαμπουαν εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, λουζομαι μερα παρα μερα και αυτο δεν αλλαζει με τπτ τελικα!
    Φιλια
    Μαιρη

    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οπως ξαναείπα...είμαστε πολλές οι απογοητευμένες!!!Χάλια...χάλια!!!!!! :):)
      Φιλάκια!!! :D

      Delete
  7. Πολύ ωραίο post :)! Το Elvive δράση αργινίνης είναι όντως πάρα πολύ ωραίο...Μου κίνησες το ενδιαφέρον για το ξεβαφτικό νυχιών :) Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!!!!!!!
      Αν περάσεις από Jumbo δοκίμασέ το!!Δεν θα σ'αρέσει η μυρωδιά...αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό!!Και με μεγάλη ευκολία!!
      Φιλάκιααααα!! :)

      Delete
  8. Η μάσκαρα ακούγεται ωραία! Όντως συμφέρει να τις παραγγέλνεις δυστυχώς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι εννοείται..πλέον τα περισσότερα τα αγοράζω ιντερνετικά!!!
      Προς το παρόν έχω βολευτεί τις Maybelline!!

      Delete
  9. Hi Vickyyyyyyyyyyyy!!!! Never tied the products you shared except for the Dove deodorant that I find very good, also with a nice scent!!! Kisses and hugs my friend!!!!! mwaaaaaaaaaaaaaaaaah!:*♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lilliiiiii...i alwasy get so happy when i hear from you!!Kissessssss darling!!!!!!!
      missed you in poly!!! ;)

      Delete
  10. Έχεις βραβείο απο http://tomakeupmou.blogspot.gr/ κανε μας επίσκεψη να το δεις!!!

    ReplyDelete
  11. Τα περισσότερα τα έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ. Δηλώνω φανατική οπαδός όμως των Dove και των Apivita! Φιλάκια και χρόνια πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που έχουμε τις ίδιες προτιμήσεις!!
      Φιλάκιαααααααα!!Και σε ευχαριστώ!!!

      Delete
  12. I have tried nearly all of them and I have been happy with those products :)
    Come and see me and if you want we can follow each other ?:)

    www.olivains.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiiiiiii!!!!! :D
      I followed you already!! :D :D
      Have a nice night!!

      Delete
  13. καλημέρα και χρόνια πολλα , απο αυτα που εδειξες έχω δοκιμάσει το Palmolive και το dove ,συμφωνω ειναι πολυ καλα ,το ξεβαφτικο θα το έπαιρνα αλλα αφού λες ότι βρωμάει μακριά ..,φιλακια !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xaxaxax βρωμάει αλλά κάνει δουλειά!Αν δεν αντέχεις την μυρωδιά του ασετόν,μην το πάρεις!!!!!!!!!φιλάκιααααα!!

      Delete
  14. Vicky agapame to blog soy kai to vraveusame :http://getalocalife.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχχχχχ...σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

      Delete
  15. Βικυυυυ!!!

    Χρίστος Ανέστη από εδώ αρχικά!!!

    Ένα έχω να πω το ξεβαφτικό όντως βρωμοκοπάει αλλά κάνει θαύματα... εμένα όμως μου διήρκεσε πολύ λίγο... σκέφτηκα να κάνω το εξής βέβαια... να ρίξω κανονικό ασετόν μέσα μπας και γίνει η ίδια δουλειά!

    Αλλά γενικά το προτιμώ! Δε λερώνεσαι κιόλας!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χριστός Ανέστη!!

      Τώρα το είδα...αχαχαχχα σορυ!!

      πολύ λίγο κι εμένα δυστυχώς!το σκέφτηκα να το κάνω αλλά είχε χαλάσει και το σφουγγαράκι..εβγαζα το δάχτυλό μου και έβγαιναν κομμάτια πό το σφουγγάρι μαζί!οπότε το πέταξα!

      Delete
  16. Το absolute relax της palmolive είναι απο εκείνα που δε λέιπει ποτέ μα ποτέ απ το μπάνιο μου...βέβαια όλα είναι πάρα πολύ ωραια...αλλα αυτό..λατρεία!
    Το syoss το σαμπουάν μου τέλειωσε και μένα πάρα πολύ γρήγορα σε σημείο να προβληματιστώ...σκέφτηκα μήπως έκανα κατι και το προκάλεσα γιατι δε πίστευα οτι κρατάει τόσο λίγο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ το ίδιο!!Η το μωβ..ή το κόκκινο θα έχω,σχεδόν πάντα!! :D
      Βλέπω τελικά ότι δεν είναι τυχαίο!Ολες είχαμε θέμα με το Syoss..και όλες είμαστε δυσαρεστημένες..κρίμα! :(

      Delete
  17. ok.. ok... το επιασα το μήνυμα... ώρα να παω για ψωνια... δεν θα αντισταθω αλλο... οσο για το dry shampoo χαιρομαι που διαβασα το ποστ σου πρωτα =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. XAXAXAX!!να πας,να πας!!!!
      αχ ναι μην το πάρεις..πεταμένα λεφτά!!Προτείνω το Klorane με το πράσινο καπάκι!! :)

      Delete
  18. To afroloutro tis Palmoline einai teleio! :) Kai i enydatiki tis Nivea m'aresei polu idiws meta tin apotrixwsi! :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog!!! ♥