TMI tag (Too Much Information)

Hellooooooo ladies!!!!
Τι κάνετε??Πώς τα περάσατε το Σαββατοκύριακο??
Εγώ δυστυχώς αντί να ξεκουραστώ...κουράστηκα!
Δεν είχα χρόνο για review ή άλλο θέμα,οπότε σκέφτηκα να κάνω ένα tag που κυκλοφορεί πολύ το τελευταίο διάστημα!

Ευχαριστώ την Μπέτυ,την Μαρία και την Angie που με τάγκαραν!
Υγ...αν με έχει ταγκάρει κάποια άλλη και την ξέχασα,συγγνώμη!!!!!!!!!


Empties Vol IV!

Hellooo Ladies!!!!

Το τελευταίο ποστ με Empties,το ανέβασα μέσα Οκτώβρη!
Από τότε καταλαβαίνετε ότι έχουν μαζευτεί πολλά πραγματάκια!!
Λόγω μετακόμισης (σε 1-2 μήνες) ξέθαψα ότιι προιόντα είχα,με σκοπό κάποια να τα χρησιμοποιήσω ώστε να μεταφέρω στο νέο σπίτι όσο το δυνατόν λιγότερα και κάποια να πετάξω ή να τα χαρίσω!Είχα αρκετά ληγμένα προιόντα και πολλά όπου δεν τα χρησιμοποιούσα εδώ και χρόνια! 

Πάμε λοιπόν να τα δούμε!!

Brand Focus : Dalon (Biokal Cosmetics)!

Helloooooo ladies!!!!!!!

Πριν από αρκετούς μήνες,συγκεκριμένα τον Νοέμβριο,επικοινώνησε μαζί μου η εταιρεία Dalon-Biokal Cosmetics ώστε να μου στείλει προιόντα της να τα δοκιμάσω και να σας πω την γνώμη μου!  :)
Η αφορμή ήταν ο εκθειασμός μου σε άλλα blogs κάποιων αγαπημένων προιόντων Dalon αλλά και η αυστηρή/αρνητική κριτική άλλων!Θα καταλάβετε στην συνέχεια σε ποια αναφέρομαι!
Με μεγάλη μου χαρά φυσικά δέχθηκα,και έλαβα ένα τεράστιο (δεν περίμενα τόσααα πολλά)πακέτο με πολλά και υπέροχα προιόντα! 

  • Η εταιρεία biokal cosmetics ιδρύθηκε το 1998, από τον κύριο Νικόλαο Σεραφείμ, συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών. Σήμερα με το δίκτυο πωλητών της καλύπτει όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο.Τα προϊόντα τους βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, σε καταστήματα σούπερ μάρκετ, αποθήκες καλλυντικών και φαρμακείων, και υπεραγορές. Ταυτόχρονα με τα brands dalon και dainty, η εταιρεία μας παράγει private label προϊόντα για ορισμένες απο τις σημαντικότερες αλυσιδες λιανικής πώλησης.Χρησιμοποιώντας πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες και με συνεχή ανανέωση και προσθήκη νέων συστατικών φροντίζουν να παρέχουν στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας.
  • Σκοπός όλων στην biokal cosmetics είναι να παράγουν ποιοτικά καλλυντικά σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ και του C.P.N.P..Οι πρώτες ύλες της εταιρείας είναι αποκλειστικά ευρωπαικής προέλευσης, απο τους γνωστότερους οίκους, ενώ όλα τους τα προίόντα έχουν περάσει τους απαραίτητους ελέγχους, όπως challenge test και patch test.Στην biokal cosmetics είμαστε υπερήφανοι για τα 100% ελληνικά καλλυντικά που σας παρέχουμε.

OOTD : Waterfall cardigan and blue metallic ballet shoes! ♥

Hellooooooo Ladies!!!
Χρόνιααα πολλά κορίτσια!! ♥

Πριν από περίπου 1 μήνα σας είχα δείξει μια καταπληκτική ζακέτα που αγόρασα από τα Sheinside στο Black Friday!Την αγόρασα τόσοο οικονομικά που ακόμα δεν το πιστεύω!

Κατάφερα μέσα στον Φλεβάρη να την φορέσω σε μια εκδρομή που πήγα με το αγόρι μου.Είχε πολύ καλό καιρό,οπότε την συνδύασα με τις καινούργιες μου μπλε μεταλλικές μπαλαρίνες από τα Dexim!
Πολύ απλό και άνετο όπως βλέπετε το ντύσιμό μου..αλλά με λίγο χρωματάκι! ;)

Insta-February! ♥

Hellooooooo ladies!!!!!!!!

Καλόοοο Μήνα!!!!  :)
Αλλος ένας μήνας έφτασε στο τέλος του...Κλασσικά νιώθω ότι τελειώσε πολύ γρήγορα.Ισως βέβαια γιατί είναι και 2-3 ημέρες μικρότερος από τους υπόλοιπους!
Γενικά ο Φεβρουάριος ήταν από την μία ένας αγχωτικός μήνας για εμένα..αλλά από την άλλη βρήκα λίγο χρόνο να χαλαρώσω! ;)

Best of 2013! ♥

 Hellooooooo ladies!!!!!!!!!!!!

Είμαι απαράδεκτη,το ξέρω!!!!!!!!
Τελειώνει ο Φεβρουάριος και δεν έχω κάνει ακόμα τα Best of 2013???Τσ τσ τσ...ντροπή!!

Δεν ξέρω γιατί,αλλά είμαι τρομερά αναβλητική!!Κάτι που προσπαθώ να διορθώσω!!
Οπότε λίγη υπομονή μαζί μου!! :)

Θα σας δείξω λοιπόν τα προιόντα που αγόρασα και αγάπησα μέσα στην χρονιά που πέρασε!!
Προσοχή : Οχι ακριβώς αυτά που χρησιμοποίησα περισσότερο το 2013...αυτά που χρησιμοποίησα περισσότερο το 2013 αλλά αγοράστηκαν και μέσα στο έτος!Γιατί υπάρχουν αγαπημένα προιόντα που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια..(θα σας τα δείξω σε άλλη ανάρτηση).