OOTD : Khaki & Burgundy ♥

Hellooooooo ladies!!!!!!!

My first OOTD!!!!!Yeaaaah!!!!!! :)
I have promised it to you a longgg longgg time ago!!But i rarely remember taking photos of my outfits...Also,my camera is broken,so the quality of those mobile photos isn't the best!Bare with me ;)
Tha last few days i have been searching for a new camera...yeaahhh...can you suggest me any??(not dslr,i can't saddly afford one right now!)

Γειαααααα σας κορίτσια!!
Το πρώτο outfit of the day!!Σας είχα πει ότι θα αρχίσω να δημοσιεύσω outftis εδώ και μήνες!!Αλλά πάντα ξέχναγα να βγάλω φωτογραφίες!Αλλος ένας λόγος που δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα είναι ότι χάλασε η φωτογραφική μου μηχανή και οι φωτό από το κινητό μου δεν είναι όσο ποιοτικές θα ήθελα!
Υγ..Κάνω έρευνα αγοράς ώστε να αγοράσω μία καινούργια σύντομα..έχετε να μου προτείνετε κάποια (οχι DSLR..δυστυχώς είναι πολύ ακριβές για εμένα αυτή την περίοδο).


NOTD Black Manicure!! ♥

Helloooooooooo ladies!!!!!!!!
 Πριν 2-3 μέρες πειραματίστηκα λίγο με το μανικιούρ μου!
Δοκίμασα για πρώτη φορά φέτος το μαύρο χρώμα!Δεν ήθελα όμως απλά να έχω ενα μαύρο μανικιούρ...ήθελα να έχω black matte french mani!!Προσπάθησα δηλαδή γιατί τελικά δεν μου βγήκε!
Νομίζω ότι έφταιγε το matte top coat από Beauty Line που δεν στέγνωνε με ΤΙΠΟΤΑ!
Δοκίμασα 2 φορές να βάλω σελοτέιπ πάνω από το matte βερνίκι ώστε να περάσω τις άκρες με γυαλιστερό...και όταν μετά από αρκετή ώρα έβγαζα το σελοτέιπ έφευγε όλοοοοοο το βερνίκι μαζί!Γενικά το προσπάθησα 2 φορές και δεν τα κατάφερα οπότε τα άφησα σκέτα matte!Βέβαια και πάλι 2-3 νύχια χάλασαν...Anyway,το matte top coat από Beauty Line δεν αξίζει και γιατί δεν στεγνώνει αλλά και γιατί δεν τα κάνει τόσο ματ όσο θα ήθελα!
Υγ...Θα το δοκιμάσω και με άλλα χρώματα και θα σας πω,γιατί ίσως φταίει το μαύρο βερνίκι!
Με Seche Vite top coat!
Είναι το μόνο βερνίκι που αργεί να στεγνώσει ακόμα και με το Seche Vite!Πραγματικά δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά αυτό το πρόβλημα!

Review | Dove Purely Pampering ! ♥

Helloooo ladies!!!!!!!

Purely Pampering...Δεν θα μπορούσε η ονομασία της νέας σειράς Dove να είναι περισσότερο αντιπροσωπευτική!
Καλόμαθε τον εαυτό σου με υπέροχες υφές και αρώματα,χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία! 


What's in my Shower!!!!!! ♥

Helloooo ladies!!!!!!!

Σίγουρα όλες έχετε δει το "What's in my shower tag" από ξένες youtubers(το έχω δει όμως σίγουρα και σε ελάχιστα Ελληνικά blogs)!Είναι τόσοοο απολαυστικά όλα.Τρελαίνομαι να βλέπω τι προιόντα έχουν άλλες κοπέλες στο μπάνιο τους...(γενικά μ'αρέσει να βλέπω τι αγοράζουν άλλοι,ακόμα και στο super market!:P).Ελπίζω να το κάνουν και άλλες και να μην είναι η μόνη περίεργη!! :D

Για να δούμε λοιπόν..τί έχω στο μπάνιο μου???
Timotei φρεσκάδα&καθαριότητα
To χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα από το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένη!Εχω δοκιμάσει κι άλλα καθαριστικά/clarifying shampoos αλλά ολα,εκτός από αυτό,μου ξήραιναν πάρα πολύ τα μαλλιά.Το συγκεκριμένο καθαρίζει τα λιπαρά μαλλιά μου ικανοποιητικά,αφήνοντάς τα αρκετά απαλά!

NOTD...Babor Metallic Mauve - Beauty Line 588!

Γειαααα σας κορίτσια μου!!!!!!!!!

Τί κάνετε???Πολύ μ'αρέσει που κρύωσε λιγάκι ο καιρός!!Ανυπομονώ να φορέσω πιο ζεστα,χοντρά,σκουρόχρωμα ρουχα και φυσικά σκούρα βερνίκια!!Ακόμα όμως όπως βλέπετε υπερέχουν τα nude,φυσικά χρωματάκια!!Αλλο ένα NOTD λοιπόν...αυτή την φορά με 2 looks!Είναι τα βερνίκια που χρησιμοποίησα αυτή την εβδομάδα!

Babor Mettalic Mauve
Πρώτη φορά δοκίμασα βερνίκι από την εταιρία Babor κι αυτό χάρη στο κουτάκι Cherrybox!!Ηταν μέρος του κουτιού Μαίου!Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αρχικά με το χρώμα καθώς δεν είναι από αυτά που προτιμώ να φοράω και να αγοράζω!Παρόλα αυτά,εφαρμόζωντάς το την προηγούμενη εβδομάδαμπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετα.Είναι ενα περίεργο μουντό χρυσομωβ!

September-October faves! ♥

Γειαααααα σας κορίτσια!!
Τί κάνετε???

Πότε πέρασε πάλι αυτός ο μήνας???Νιώθω πραγματικά ότι οι μέρες πετάνε..Ελπίζω ο Νοέμβριος να μην περάσει τόσο γρήγορα..αν και ήδη είναι 5 Νοεμβρίου!!Μα είναι δυνατόν??Σε ένα μήνα και κάτι έχουμε Χριστούγεννα! :P

Αυτό όμως σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για τα "Αγαπημένα του μήνα"!!!!!!! :) :)