Review | Avon Fall Collection 2013 Part 2 ♥

Helloooooo ladies!!!!

Τί κάνετε???Ναι το ξέρω ότι χάθηκα το τελευταίο διάστημα,αλλά επέστρεψα δριμύτερη!! :)

Πριν λίγο διάστημα,σας έδειξα το πρώτο μέρος του Review για τα προιόντα της Avon!
Σήμερα επιτέλους θα ολοκληρωθεί!Κάλλιο αργά,παρά ποτέ! :)
Εχω τόσααα πολλά να σας δείξω!!

Για πάμε να ξεκινήσουμε!!

 True Colour Eyeshadow Quad - Berry Love
Πάνω σε φυσικό φως/κάτω με φλας
Από τα καλύτερα προιόντα της φθινοπωρινής σειράς μακιγιάζ της Avon!Καταρχάς η συσκευασία είναι πανέμορφη.Απλή,λιτή,μαύρη,πρακτική και στιβαρή!(όλες οι συσκευασίες είναι εντυπωσιακές).
Η παλέτα περιλαμβάνει 4 σκιές για ένα ολοκληρωμένο φθινοπωρινό μακιγιάζ ματιών σε berry/pink αποχρώσεις!Στο πίσω μέρος της παλέτας υπάρχει σχεδιάγραμμα με αρίθμηση σε κάθε σκιά όπου δείχνει που χρησιμοποιείται η κάθε μία. Ενθουσιάστηκα απίστευτα γιατί γενικά προτιμώ να φοράω λίγο πιο σκούρες σκιές όσο χειμωνιάζει αλλά χωρίς να είναι μουντές..να παρέχουν δηλαδή βαθύ αλλά ταυτόχρονα φωτεινό και λαμπερό χρώμα!(ελπίζω να με καταλαβαίνετε!).Η απόδοση τους είναι πολύ καλή,απλώνονται εύκολα και διαρκούν αρκετές ώρες με βάση σκιάς!Στα swatches έχω χρησιμοποιήσει βάση σκιάς.

Rate : B+


True Colour Eyeshadow Duo - Ocean Waves
Αριστερά χωρίς βάση σκιάς/δεξιά με βάση.Πάνω σε φυσικό φως/κάτω με φλας
 Δυστυχώς η συγκεκριμένη παλέτα δεν ήταν τόσο καλή όσον αφορά στην απόδοση αλλά και στην εφαρμογή.Η γαλαζοπράσινη ήταν πολύ ελαφριά/sheer και για να φανεί χρειάστηκε να την εφαρμόσω με το δάχτυλο,καθώς με το πινέλο δεν φαινόταν καν!Και εννοείται είχα απλώσει στο βλέφαρο βάση σκιάς πρώτα.Η μπλε ,παρόλο που σαν χρώμα μου άρεσε αρκετά, είχε τεράστιο θέμα στην εφαρμογή.Ενώ έχει αρκετά καλή απόδοση δεν έκανε blending...με τίποτα όμως!
Aριστερά το μάτι της αδερφής μου και δεξιά το δικό μου!! :P
Δεν είναι τόσο καλές οι photos...:(
Rate :C

Ideal Flawless Pressed Powder - Light Medium
Αρκετά καλή πούδρα!Δεν έχει μεγάλη κάλυψη κάτι που προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατί ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ πούδρα (σπάνια) για να αφαιρέσω την λιπαρότητα στο Τ του προσώπου και να σταθεροποιήσω το tinted moisturizer μου!Η υφή της είναι εξαιρετική..λεπτή και βελούδινη! :)

Rate : B+

Mega Effects Mascara - Blackest Black

 Τρελαίνομαι να δοκιμάζω νέα προιόντα και υπηρεσίες και ειδικά αν πρόκειται για κάτι πρωτότυπο/πρωτοποριακό!
Βέβαια η πρωτοτυπία από μόνη της δεν φτάνει!Πρέπει να υπάρχει ποιότητα και αποτελεσματικότητα.Οσο κι αν αγαπώ τέτοιου είδους "gadgetakia"...είμαι αρκετά απογοητευμένη από την συγκεκριμένη μάσκαρα και σίγουρα δεν θα την αγοράσω!
Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε είναι αρκετά εντυπωσιακό...βέβαια έχω μακρυές βλεφαρίδες εκ φυσικού!Αυτό που ζητάω από μια μάσκαρα είναι όγκος,διαχωρισμός και καμπυλώτητα!Η συγκεκριμένη έδινε λίγο όγκο αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ότι κάνει κόμπους και μουτζουρώνει πάρααααα πολύ! 
Επίσης,δεν με βολεύει καθόλου η λαβή,η οποία κατ'εμέ δεν είναι καθόλου πρακτική και βολική.Θέλω όταν βάζω μάσκαρα,ο αγκώνας μου να είναι δεξιά του προσώπου μου και όχι κάτω!Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ!

 Rate : B-

 Avon Nailwear pro+ Green Goddess
Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο καθώς δεν συμπαθώ πολύ τα μεταλλικά βερνίκια!Το χρώμα δε,το απεχθάνομαι!Είναι το λεγόμενο χρυσομυγί.. :(
Παρόλα αυτά,το συγκεκριμένο τουλάχιστον στέγνωσε πολύ γρήγορα,είχε αρκετά καλή διάρκεια (3-4 ημέρες)!Το κακό είναι,ότι όπως τα περισσότερα μεταλλικά βερνίκια,έκανε streaks!(βουρτσιές!!).

Rate : C

Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω??Πώς σας φάνηκαν? ♥

Small Haul (Drugstore,BestPharmacy,ebay) ♥

Καλησπέρα και πάλι κοριτσάκια!!!!!
  
Πριν λίγες μέρες παρέλαβα κάποια πραγματάκια που είχα παραγγείλει από το BestPharmacy αλλά και από το ebay!!Παράλληλα εκμεταλλεύτηκα την προσφορά που είχε η  L'oreal με το 1+1!! :)

BestPharmacy
Οπως ίσως είδατε στο τελευταίο ποστ με Empties, μου τελείωσε το πολυαγαπημένο μου καθαριστικό Sebium Gel από την Bioderma(7€)
Μαζί με το Bioderma όμως...βρήκα την ευκαιρία να πάρω μερικά ακόμα πραγματάκια που χρειαζόμουν!
Την κρέμα βαθειάς απολέπισης με ελιά από την Apivita την οποία χρησιμοποιώ πολύ καιρό και είναι πραγματικά τέλεια!!!Από τα καλύτερα scrub που έχω δοκιμάσει ποτέ,και πολύ οικονομικό!(2,24€)
Από την Apivita πάλι,είπα να δοκιμάσω το Intimate Lady,απαλό υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με αλόη και πρόπολη(6,24€)
Last but not least...το Reve de Miel από Nuxe(8,88€)!!Ηθελα τόσοοοοοο καιρό να το δοκιμάσω..το έχω αγαπήσει ήδη! ♥♥♥
Το συγκεκριμένο ήταν και ο λόγος που επέλεξα το ιντερνετικό φαρμακείο BestPharmacy.gr παρόλο που δεν είχα παλαιότερη εμπειρία με αυτό. Ψάχντοντας σε διάφορα ιντερνετικά φαρμακεία διαπίστωσα ότι αυτό είχε την χαμηλότερη τιμή,όχι μόνο στο nuxe..αλλά σε όλα όσα παρήγγειλα συν σε κάποια άλλα που σκοπεύω να αγοράσω σύντομα!Επίσης έχει αρκετά χαμηλά μεταφορικά..2€!
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μου έστειλαν πολλά δείγματα.Μόνο 3 φακελάκια Nuxe Serum Merveillance...πφφ,δεν μπορούσαν να βάλουν πιο πολλά και διαφορετικά δειγματάκια??Μα δεν καταλαβαίνουν ότι με το να στέλνουν δείγματα,ωφελούνται πρωτίστως αυτοί???

Πριν λίγες μέρες είδα στο super market όλα τα νέα προιόντα της L'oreal σε προσφορά 1+1 δώρο!Το λαδάκι Ideal Glow ήθελα να το δοκιμάσω εδώ και καιρό,οπότε αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία!!Κοστίζει περίπου 5€.
Το έχω δοκιμάσει 2-3 φορές και έχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένη!
Υγ..Η προσφορά ισχύει ακόμα!Τρέχτεε! :)

Ebay
Η πρώτη μου αγορά από Ebay!!!yyeaaah!!!
Ενώ έχω παραγγείλει από πολλά πολλά ιντερνετικά μαγαζιά με καλλυντικά και ρούχα,το ebay μου φαινόταν χαώδες!!!Το έψαξα λιγάκι και τελικά κατάλαβα ότι αν ακολουθήσεις κάποιους βασικούς "κανόνες", είναι πανεύκολο!!!
Για πρώτη φορά είπα να παραγγείλω κάτι πολύ οικονομικό,όπως τα dotting tools που κόστισαν περίπου 1,30€ αλλά και οι ταινίες για nail art που κόστισαν 1,80€.Το μόνο αρνητικό είναι ότι καθυστέρησαν πολύ!Το ένα δεματάκι έκανε 1 μήνα να έρθει και το δεύτερο 1μιση!Αναγκάστηκα να επικοινωνήσω με τον seller,ο οποίος ήταν ευτυχώς εξυπηρετικότατος!
A close up..
Αυτές ήταν λοιπόν οι πρόσφατες αγορές μου!
Πώς σας φάνηκαν οι αγορές μου??Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω??

Banana Crumb Muffins ♥♥♥

Helloooooooo Ladies!!!!!

Σήμερα θα αναδείξω το Food Beast από μέσα μου..και θα σας δείξω μια λαχταριστή συνταγή!!! :D
Την βρήκα ψάχνοντας να φτιάξω κάτι με τις μπανάνες που είχαμε,και είχαν αρχίσει να μαυρίζουν!Ευτυχώς βγήκε λαχταριστή!!! :P

Ingridients/Υλικά :
  • 1 1/2 cups all-purpose flour (αλεύρι για όλες τις χρήσεις)
  • 1 teaspoon baking soda
  • 1 teaspoon baking powder
  • 1/2 teaspoon salt
  • 3 bananas, mashed
  • 3/4 cup white sugar
  • 1 egg, lightly beaten
  • 1/3 cup butter, melted(λιωμένο βούτυρο)
  • 1/3 cup packed brown sugar(καστανή ζάχαρη)
  • 2 tablespoons all-purpose flour(αλεύρι για όλες τις χρήσεις)
  • 1/8 teaspoon ground cinnamon(κανελα)
  • 1 tablespoon butter 
  • Vanilla Extract 
 
Directions

Preheat oven to 190 degrees C. Lightly grease 10 muffin cups, or line with muffin papers./Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.Βουτυρώστε τις βάσεις/φόρμες για τα μάφφιν ή χρησιμοποιήστε χαρτάκια!Εγώ χρησιμοποιώ χαρτάκια..είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο στο καθάρισμα.

 In a large bowl, mix together 1 1/2 cups flour, baking soda, baking powder and salt. In another bowl, beat together bananas, sugar, egg and melted butter. Stir the banana mixture into the flour mixture just until moistened. Spoon batter into prepared muffin cups.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε την 1 1/2 κούπα αλεύρι,το baking soda,baking powder,λίγη κανέλα και το αλάτι.Σε άλλο μπολ χτυπήστε με μίξερ τις μπανάνες,την ζάχαρη,το αυγό και το λιωμένο βούτυρο (προαιρετικά προσθέστε εκχύλισμα βανίλλιας..του δίνει απίστευτη γεύση).Ρίχτε αυτό το μείγμα μέσα στο άλλο μπολ (με το αλεύρι) και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να ομογεννοποιηθεί.Προσθέστε το μείγμα στην φόρμα για μάφφιν.

 In a small bowl, mix together brown sugar, 2 tablespoons flour and cinnamon. Cut in 1 tablespoon butter until mixture resembles coarse cornmeal. Sprinkle topping over muffins.Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη(εγώ δεν είχα και χρησιμοποίησα λευκή),τα 2 κουταλάκια αλεύρι και την κανέλα.Προσθέστε 1 κουταλιά βούτυρο και ανακατέψτε καλά.Ρίχτε το μείγμα πάνω από τα μάφφιν.

Bake in preheated oven for 18 to 20 minutes, until a toothpick inserted into center of a muffin comes out clean.Ψήστε τα μάφφιν σε προθερμασμένο φούρνο για 18 με 20 λεπτά ,έτσι ώστε αν εισχωρήσετε μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο του μάφφιν,αυτή να βγαίνει στεγνή/καθαρή.
 

Enjoy!!!
 



NOTD (Nails of the Day) with Orly Harmonious Mess and Sixteen No550!

Helloooooo ladies!!!!!!

Τί κάνετε κορίτσια μου??Τι τέλειοοοο καιρό έχει σήμερα??
Βγήκα με ζακέτα και έσκασα!

Σήμερα για πρώτη φορά θα σας δείξω 2 notd μαζεμένα γιατί  ξέχασα να ποστάρω της προηγούμενης εβδομάδας!! :P

 Orly Harmonious Mess ♥
 Το αγάπησα αυτό το χρώμα!!Είναι τόσο μοναδικό!!!
Πρόκειται για ένα γκρι-λεβαντί-γαλάζιο...σαν τον συννεφιασμένο ουρανό!!όπου σε φυσικό φωτισμό φαίνεται λιλά!
Μ'αρέσει πάρα πάρα πολύ!!!!
~~~~~~~~~~~
I reallyyy loved this colour!!It's a greyed out lavender colour that in certain light looks lilac! :)

Sixteen Cosmetics long lasting nail polish No550
 Υπέροχο δαμασκηνί χρώμα..το οποίο μου θυμίζει πολύ το Essie Bahama Mama!
Tο συνδύασα με το απίστευτα όμορφο glitter Prim&Proper από τα H&M!!
Επίσης είναι και τα 2 πολύ οικονομικά!Το Sixteen κοστίζει μόνο 1,70€ και το H&M 3,95€!
Νομίζω ότι ταιριάζουν πολύ!Εσείς τι λέτε?? :)

Εσείς τί χρώμα έχετε τα νύχια σας βαμμένα??? :)

The Unpaixtable Blogger Award!

 Καλησπέραααααα κορίτσια μου!!!!!!

Οπως καταλάβατε,πήρα νέο βραβειάκι!!!!!
Ευχαριστώ πολύ την γλυκύτατη Κοραλλία αλλά και την πολύ ευγενική Αλεξάνδρα!
Υγ..Θα κάνω σύντομα και τα υπόλοιπα,λυπάμαι πολύ για την καθυστέρηση!
 
http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award


Ορίστε οι κανόνες του:
-Στην αρχή της ανάρτησής σου, πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.
-Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.
-Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους.
-Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγιά τους.
-Στο τέλος του post απεύθυνε την πιο unpaixtable ερώτησή σου στους bloggers που προτείνεις.
-Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award).
Όταν το κάνεις ενημέρωσε το all4blogs (με μήνυμα ή σχόλιο στην ανάρτησή τους) διότι θα σε προσθέσει στη λίστα με τους συμμετέχοντες (link back).




1. Intro (όνομα, τοποθεσία, ζώδιο, blog platform)
Είμαι η Βίκυ, μένω στην Αθήνα, είμαι ταυράκι (με όλα τα καλά και τα κακά του ζωδίου) και χρησιμοποιώ Blogger!

2. Ποιο είναι το moto του blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα.
Ποτέ δεν είχα moto..δεν μου πολυαρέσουν και δεν τα συγκρατώ στο μυαλό μου,δεν με εκφράζουν δηλαδή!Μετά από πολύ ψάξιμο,θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύει το : 


3. Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
  Χμμμ...θα ήθελα να ήταν κάποιο ομαδικό παιχνίδι όπου δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι,ευνοημένοι και "ρηγμένοι",όπου όλοι θα είμαστε μια μεγάλη χαρούμενη-χωρίς κατινιές/ίντριγκες- οικογένεια...είναι..δεν είναι,θα δείξει!! :P

4. Όταν γίνω διάσημη blogger θα...
...δεν θα πω τα κλασσικα..."να εξαλείψω την πείνα,φτώχεια","να επιφέρω παγκόσμια ειρήνη κλπ"...Θα πω αυτό που πραγματικά θα ήθελα κι ας ακουστεί εγωιστικό,αλλαζονικό!Θα..ήθελα να ταξιδεύω,να γνωρίσω ενδιαφέροντες ανθρώπους,να μπορώ να συμμετέχω σε όμορφα projects,να έχω μια όμορφη ζωή χωρίς έγνοιες..και φυσικά να κάνω μόνο πράγματα που πραγματικά αγαπώ,χωρίς συμβιβασμούς!

5. Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου.
To NOTD με το απίστευτα όμορφο nude χρωματάκι από Essie!!Το topless&barefoot!!Μα γιατί??Είναι από τα πιο όμορφα Nude!!:D :D :D
NOTD Topless&Barefoot

6. Ποια κατηγορία ιστολογίων θα ήθελες να αφανίσεις από την blogο-σφαιρα και γιατί;
Δεν είναι ακριβώς κατηγορία...αλλά σίγουρα θα αφάνιζα τα blogs που δεν παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας!Με λίγα λόγια όσα κλέβουν,αντιγράφουν,γλύφουν εταιρίες (το σιχαίνομαι πραγματικά) και όσα δρουν στην δικιά τους blogοσφαιρα και δεν αλληλεπιδρούν με τα υπόλοιπα!Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι εννοώ!

Η ερώτηση της Κοραλλίας:
7.Αν δεν έγραφες beauty blog, ποιό άλλο είδος blog θα επέλεγες να γράφεις και γιατί? 
Το blog μου ασχολείτει κυρίως με την ομορφιά και δευτερευόντως με την μόδα και την μαγειρική!Σίγουρα όμως αν δεν είχα beauty blog,θα είχα travel και home decor blog! ♥ Λατρεύω και τα 2 εξίσου!Παλιότερα ήθελα να γίνω διακοσμήτρια!

Η ερώτηση της Αλεξάνδρας:
7.Πες ειλικρινά, νιώθεις εθισμένος στο internet ή τα social media ??
Απολύτως!!! :P Οχι οκ,σίγουρα από τα πρώτα πράγματα που κάνω το πρωί και το τελευταίο που κάνω το βράδυ πριν κοιμηθώ,(και όλη την διάρκεια της μέρας..αχαχχα) είναι να τσεκάρω facebook/instagram!Αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς ιντερνετ για κάποιες μέρες,οπως σε περίοδο διακοπών!

Η ερώτησή μου :  
Αν μπορούσες να ταξιδέψεις στο παρελθόν..σε ποια εποχή/δεκαετία θα ήθελες να ζούσες???Και γιατί!

It's your turn ladies!!

Μάχη:http://styliciousmyfriend.blogspot.gr/
Ιωάννα:http://fairiesofbeauty.blogspot.gr/
Eύα:http://fashioneveland.blogspot.gr/
Κατερίνα:http://letivaki.blogspot.gr/
Βασιλική:http://mybeautymap.blogspot.gr/
Μα μόνο 5???Πφφ..ήθελα να κάνω πολλές ακόμα,αλλά κάποιες τις είχαν ήδη δώσει το βραβειάκι!

Empties VOL III

Helloooooooo ladies!!!!

Η σακκουλίτσα μου είναι full,οπότε ήρθε η ώρα για ένα ακόμα Empties!!!!!!!!!Yeaaah!!
Μ'αρέσει πολύ όταν τελειώνουν καποια προιόντα,γιατί έτσι έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω άλλα νέα!!
Από την άλλη βέβαια στεναχωριέμαι όταν τελειώνει κάτι που αγάπησα..και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το προμηθευτώ ξανά!


Οπως βλέπετε οι άδειες συσκευασίες είναι πάρααααα πολλές!!Και έχω και άλλες που είναι σχεδόν τελειωμένες..οπότε σύντομα θα έχουμε και άλλο empties!!Μικρότερο ευελπιστώ!! :)


Σας έχω ξαναμιλήσει τουλάχιστον 2-3 φορές για τα αντηλιακά της Hawaiian Tropic!Τα αγάπησα ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ!!Σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά του χρόνου (έχω ήδη ένα ακόμα μπουκάλι κλειστό).Είναι απίστευτα ενυδατικά,έχουν βελούδινη υφή..τα νιώθα δροσερά στο δέρμα μου και εννοείται μυρίζουν καταπληκτικά!!

Για εμένα δεν υφίσταται καλοκαίρι χωρίς την μυρωδιά του λαδιού Hawaiian Tropic!Είναι για εμένα πλέον μια συνήθεια..μια ιεροτελεστία το να αγοράσω το συγκεκριμένο προιόν!Είμαι τόσο τρελή για την μυρωδιά του που το έχω αγοράσει,χωρίς να έχω σκοπό να πάω διακοπές!Κάθε φορά που το μυρίζω ταξιδεύω..σε εξωτικά νησιά αλλά και στα παιδικά/εφηβικά μου χρόνια!Είναι μια μυρωδιά που με έχει "σημαδέψει"! ♥

Δεν είναι ακριβώς άδεια συσκευασία..αλλά το έχω δύο χρόνια,οπότε πάει για πέταμα!Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι βέβαια αφού δεν το φορούσα συχνά!Ενώ μου άρεσε πολύ η γεύση/μυρωδιά..δεν μπορούσα καθόλου την υφή του.Ξέρετε...αυτή την γνωστή υφή των gloss σε σωληνάριο.  :( Προτιμώ αντιηλιακό χειλιών σε ξηρή/stick μορφή!!

Korres Walnut & Coconut Suntan oil Spf4 (face&body) 
Το έιχα στο νεσεσσέρ μου με τα αντιηλιακά 2 χρόνια!!χχαχα!Οπότε έφτασε η ώρα να φάει πέταμα!!Δεν μου αρέσει τόσο όσο το Hawaiian Tropic..Παρόλα αυτά είναι ένα αρκετά καλό λάδι μαυρίσματος!Μυρίζει και υπέροχα..αλλά όχι εξωτικά/τροπικά!

Fructis Fresh Δυναμωτικό Σαμπουάν
Δεν ενθουσιάστηκα..Ενα απλό σαμπουάν που δεν έκανε κάποια διαφορά στο μαλλί μου και δεν σκοπεύω να το αγοράσω ξανά!

Fructis Θρέψη και Επανόρθωση 3
Απίστευτο!!Μου άρεσε πάρααα πολύ το συγκεκριμένο,παρόλο που γενικά η Fructis δεν μου "κάθεται" σαν μάρκα!Ενυδατώνει τα μαλλιά μου εξαιρετικά (ενδείκνυται για ξηρα ,αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά)και τα αφήνει πολύ απαλά!Φυσικά μυρίζει και πολύ δροσερά..φρουτένια!!Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά!♥

Σας έχω μιλήσει ξανά για το "Στιγμιαίο Θαύμα" που μόνο θαύμα δεν το λες!Επιτέλους τελείωσαν και τα 2 σωληνάρια!Δεν νομίζω να το ξαναπάρω!Δείτε το review..

Ξέρετε ήδη ότι είναι το αγαπημένο μου καθαριστικό προσώπου!Από την στιγμή που το αγόρασα,το ερωτεύτηκα και παρόλο που έχω δοκιμάσει κάποια ακόμα από δείγματα-travel sizes,δεν έχω απίστήσει!!!Το καλοκαίρι μου τελείωσαν 2 συσκευασίες..Θα μου πείτε,πώς έγινε αυτέ ε??Πολύ απλά,είχα το ένα στο εξοχικό μας!!Εννοείται ήδη έχω αγοράσει νέο μπουκαλάκι!!Είναι ή το 4ο ή το 5ο στην σειρά!Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το review..

Olay Gentle Cleansers Refreshing face wash
Το έχω από πέρσυ αλλά το χρησιμοποιώ σπάνια!Οταν ξεμένω από το πολυαγαπημένο μου Bioderma!Αρκετά καλό καθαριστικό,αποτελεσματικό και με ωραία μυρωδιά!Πολύ οικονομικό επίσης..αλλά για εμένα δεν συγκρίνεται με το Sebium gel.

Cils Demasq 2 in 1 demaquillage
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στην Ελλάδα.Μου το έφεραν από τον Καναδά...Δεν το χρησιμοποιώ συχνά γιατί δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το bioderma!Τώρα τελευταία το έβαζα που και που για να τελειώσει!Δεν το συνιστώ!

Pom Pon All Skin Types (pink) & Pom Pon eyes&face Soothing&Regenerating(green)
Απογοητεύθηκα ιδιαίτερα όταν γύρισα σπίτι μετά από 10-15 μέρες απουσίας μου και θέλοντας να ξεβαφτώ διαπίστωσα ότι όλαααα τα μαντηλάκια από το ροζ πακέτο είχαν ξεραθεί!ΣΟΚ!σοκ γιατί το πακετάκι ήταν καινούργιο..ανοιγμένο αλλά γεμάτο!Γενικά το ροζ pom pon μου αρέσει περισσότερο από το πράσινο λόγω αποτελεσματικότητας και αρώματος,αλλά μετά από αυτό που έγινε δεν νομίζω να τα ξαναπάρω.

Οσον αφορά τώρα τα πράσινα,να πω ότι τα θεωρώ επιεικώς χάλια!Καταρχάς μυρίζουν πάραα πολύ έντονα.Η μυρωδιά τους μου θυμίζει νυχτολούλουδο αλλά και κάτι (μην γελάσετε) μικρά πλαστικά κρεμαστά κοριτσάκια που είχα μικρή!Τι θυμηθηκα τώρα??? :P
Το συγκεκριμένο πακετάκι ήταν δώρο στο Cosmopolitan.Πάντως δεν έχω σκοπό να τα αγοράσω!

Baby Care Chamomille - Johnson's Baby gentle Cleansing
Τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για πολλούς σκοπούς γι αυτό τα καταναλώνω αρκετά γρήγορα!!Τα αγαπημένα μου είναι τα παραπάνω!Τα baby care είναι λίγο πιο στεγνά και λεπτά αλλά μ'αρέσουν πολύ γιατί δεν κάνουν "σαπουνάδα" αν τα τρίψεις,σε αντίθεση με τα johnson's!Τα Johnson's όμως ακριβώς λόγω της κρέμας που έχει είναι πολύυ απαλά για το δέρμα και ενυδατικά!!Τα χρειάζομαι και τα 2!Τα χρησιμοποιώ κυρίως για να σκουπίσω τα πινέλα,τα χέρια μου ή ακόμα και για ντεμακιγιάζ αν βρίσκομαι εκτός σπιτιού!
 
Το αγαπημένο μου αφρόλουτρο για φέτος το καλοκαίρι...Υπέροχο ζεστό άρωμα που συνδυάζει μοναδικά και αρμονικά την ζεστή μυρωδιά του κακάο με την δροσερή και εξωτική μυρωδιά της καρύδας!!Επιπλέον,ήταν απίστευτα ενυδατικό και η μυρωδιά κρατούσε για ώρες!Το αγαπώωωωω!!♥
Μακάρι να υπήρχε αυτή η μυρωδιά σε body lotion/butter!

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage 
Οταν έκανε πολύυ ζέστη και ήθελα κάτι πιο δροσερό ή κάτι να με κάνει να "ξυπνήσω" επέλεγα ένα ακόμη αγαπημένο αφρόλουτρο από την εταιρία Palmolive,το οποίο είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα aloe vera και αλάτι από την Νεκρά θάλασσα!Οπως ίσως διακρίνετε και στην φωτογραφία,περιείχε λεπτούς μπλε κόκκους όπου έκανα μια ελαφριά απολέπιση!Η μυρωδιά του δε...τόσοοο δροσερή!Οτι πρέπει για το καλοκαίρι!

Bic Soleil Lady
Τα αγαπημένα μου ξυραφάκια!τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια (από όταν πρωτοβγήκαν).Εχω χρησιμοποιήσει κι άλλα..αλλά πάντα γυρνάω σε αυτά!!

Bvlgari Omnia
Αχχχχ κορίτσια..είμαι τόσοοοο στεναχωρημένη!!Το αγαπημένο μου άρωμα..το "signature scent" μου καταργήθηκε!!!!!!!!!!!Βρε Bvlgari,μα είναι δυνατόν??????Πραγματικά..γιατί να καταργήσεις ένα άρωμα???????Ελεος!Μα είναι και χαζό όταν συνεχίζουν να παράγονται τα υπόλοιπα της σειράς..Το Omnia ήταν το αρχικό.
Πφφ..το χρησιμοποιώ τα τελευταία 9 χρόνια,όχι μόνο γιατί είναι από τα πιο ωραία και ιδιαίτερα αρώματα που έχω μυρίσει...όχι μόνο γιατί μου ταιριάζει και με ρωτάνει όλοι τι φοράω..αλλά και για συναισθηματικούς λόγους ♥
Το συγκεκριμένο είναι 65ml..και έχω προμηθευτεί και ενα 40αρι..Ελπίζω να συνεχίζω να το βρίσκω μέσω ebay!Είναι και πανάκριβο δυστυχώς :(
Το έχει μυρίσει κάποια???Εχετε βρει κάτι παρόμοιο??Είναι από τα λίγα αρώματα που δεν μου θυμίζουν κάτι άλλο..Λευκή σοκολάτα,τσάι Μασαλα,μανταρίνι,τζίντζερ,σαφράν...

http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-151.html


Garnier Repair Lip Care
Από τα αγαπημένα και πιο αποτελεσματικά ενυδατικά χειλιών,καθώς περιέχει shea butter και αλαντοίνη.Παρόλο που είναι αρκετά ελαφρύ,καθόλου γλιστερό και λιπαρό,αφήνει τα χείλη μου πολύ απαλά για πολλές ώρες!Η μυρωδιά του είναι πολύ γλυκειά..εμένα μου θυμίζει μέλι!Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά!

Lip Gloss
Δεν έχω ιδέα τι μάρκα είναι το gloss...Το έχω 150 χρόνια,οπότε ήρθε η ώρα να το πετάξω!!Γενικά πρέπει να κάνω μια εκκαθάριση!Κάτι μου λέει πάντως ότι είναι ή Manhattan ή Seventeen!Μπορεί και όχι!! :D :D
*Τελικά είναι Bourjois!!!Thankkkkkk you Μάχη!!!!!

Τέλος,κάποια μικροπράγματα: Τις λίμες τις αγόρασα από τα jumbo και ήταν μάπα!Το μετάνιωσα..δεν ήταν φυσικά ακριβές..αλλά με ένα € παραπάνω βρήκα πολύ καλύτερες!Τα σφουγγαράκια τος όμως είναι τέλεια!Τα χρησιμοποιώ μαζί με το καθαριστικό προσώπου μου και το αλλάζω κάθε μήνα!Η συσκευασία έχει 2 μέσα και κοστίζει ελάχιστα. :)


Αυτά ήταν λοιπόν τα Empties μου!!
Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω??Ποια η γνώμη σας??

September Glowbox (Review) ♥

Καλησπέραααααααα κορίτσια μου!!!!!!!

Θα μου πείτε...σε λίγες μέρες ξεκινούν οι αποστολές του Glowbox Οκτωβρίου!Μήπως άργησα λιγάκι για αυτό το ποστ???? :P
Ισως...Αλλά δεν ήθελα απλά να σας παρουσιάσω το περιεχόμενο του κουτιού,που ούτως ή άλλως διαρρέει στο Facebook από τα πρώτα λεπτά παραλαβής από συνδρομήτρια!
Ηθελα να δοκιμάσω επαρκώς τα προιόντα ώστε να σας κάνω και ένα mini review!! :)


Τα συναισθήματα μου για το κουτί Σεπτεμβρίου είναι ανάμεικτα!Ναι μεν περιέχει γνωστά και αγαπητά προιόντα από top εταιρίες,αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν περιείχε κάποιο full size προιόν!Κατανοώ ότι τα συγκεκριμένα,ακόμα και σε travel size είναι αρκετά ακριβά..αλλά κατά την γνώμη μου θα μπορούσαν να προσθέσουν 1 ακόμα προιόν (ήταν μόνο 5) σε full size!Οταν μάλιστα μπορείς άνετα να προμηθευτείς τα συγκεκριμένα δείγματα από πολυκαταστήματα..Θα σας εξηγήσω παρακάτω!

Πάμε όμως τώρα να δούμε τα προιόντα! 


Biotherm Aquasource 48h deep hydration replenishing gel

Το έχω ξαναπεί..σας έχω ζαλίσει,αλλά τι να κάνω???:P 
Αυτη την ενυδατική,την αγαπώ!!Είναι για εμένα η καλύτερη και δεν την αλλάζω με καμμία! Την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 6-7 χρόνια και έχω τελειώσει περίπου 3-4 βαζάκια!Είναι ιδανική για μικτό/λιπαρό δέρμα.Την χρησιμοποιώ κυρίως καλοκαίρι (τον χειμώνα το δέρμα μου χρειάζεται κάτι πιο βαρύ) καθώς λατρεύω την απίστευτη δροσερή gel υφή της,η οποία απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!Παρόλο που είναι πολύ ελαφριά,ενυδατώνει άψογα!Το δέρμα μου την αγαπάει!!Επιπλέον,λατρεύω την μυρωδιά της!
Χάρηκα ιδιαίτερα λοιπόν όταν είδα ότι ήταν στο Glowbox σε travel size 15ml!Βέβαια, την ίδια περίοδο την είχε δώρο και το περιοδικό Madame Figaro..Δεν με χάλασε βέβαια καθώς στόκαρα!!Η αρχική τιμή της ενυδατικής είναι αρκετά υψηλή,περίπου 45€..οπότε καταλαβαίνετε ότι τουλάχιστον θα γλιτώσω αυτά τα χρήματα όταν μου τελειώσει το full size που είχα ήδη!
Εδώ βλέπετε το Full Size που ήδη χρησιμοποιώ.

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate
Ενα πολύ μικρό δείγμα αλλά νομίζω επαρκές για να καταλάβω αν μου αρέσει ή όχι ο ορός!(7 ml)
Τον χρησιμοποιούσα σχεδόν κάθε βράδυ χωρίς να βάλω ενυδατική μετά...και δεν παρατήρησα καμμία μα καμμία διαφορά στο δέρμα μου!Οχι τίποτα παραπάνω τουλάχιστον από την ενυδάτωση που μου δίνει η ενυδατική μου!
Δεν σκοπεύω να τον αγοράσω σε full size!Είναι και αρκετά ακριβός!



Kiehl's Amino Acid Shampoo (30 ml)
Μόλις είδα ότι το κουτάκι περιείχε προιόντα Kiehl's χάρηκα πάραα πολύ!Δεν είχα μέχρι τώρα δοκιμάσει κάτι από την εταιρία!Το δειγματάκι βέβαια είναι εξαιρετικά μικρό και μου έφτασε μόνο για 2 λουσίματα!Τί να καταλάβεις από 2 λουσίματα??πφφ..Να σας πω σίγουρα ότι μ'αρέσει πολύ η μυρωδιά καρύδας που έχει,το γεγονός ότι δεν περιέχει σιλικόνες και parabens και ότι κάνει πλούσιο αφρό.Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ,όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα,είναι ότι κατά κάποιο τρόπο προετοιμάζει την τρίχα ώστε να δεχθεί στην συνέχεια την μάσκα και ότι τους δίνει μεταξένια απαλότητα!Δεν γνωρίζω αν η απαλότητα οφείλεται στο σαμπουάν...ή αν επιτρέπει η σύσταση του σαμπουάν να δράσει καλύτερα η μάσκα!Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ!! :D Δεν νομίζω πάντως να το αγοράσω σε μεγάλο μέγεθος!

Kiehl's Creme de Corps (30ml)
Φημισμένη ενυδατική κρέμα σώματος,που ανυπομονούσα να δοκιμάσω.Είναι από τα best sellers της εταιρίας...αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.Οκ,αρκετά ενυδατική,καθόλου λιπαρή...αλλά μου φάνηκε παρόμοια με πολλές body lotion ευρείας κυκολοφορίας!Η δε μυρωδιά,με άφησε αδιάφορη.Εχει πάντως πολύ ενδιαφέροντα συστατικά..αντιοξειδωτική Β-Καροτίνη,βούτυρο καρύδας,σησαμέλαιο!

Ps..Εμαθα από το blog της Σίσσυ ότι η εταιρία έχει μια πολύ γενναιόδωρη τακτική όσον αφορά την διανομή δειγμάτων!Οπότε τα ίδια δειγματάκια θα τα έπαιρνα δωρεάν,εάν απλά επισκεπτόμουν ένα από τα καταστήματά τους!

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils Babydoll
Είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες για την συγκεκριμένη μάσκαρα...Δυστυχώς,δεν μου άρεσε καθόλου!!Δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω το προιόν με το βουρτσάκι..για κάποιο λόγο ήταν ξεραμμένο ή κολλημένο!Παιδεύτηκα πάραααα πολύ για να καταφέρω να την χρησιμοποιήσω έστω και μία φορά.Πραγματικά απογοητεύτηκα.Είχε κάποια άλλη το ίδιο θέμα??

Αρχικά ενθουσιάστηκα πάραα πολύ όταν είδα το περιεχόμενο του κουτιου..αλλά δοκιμάζοντας τα προιόντα απογοητεύτηκα!Σίγουρα δεν φταίει το Glowbox που δεν μου ταίριαξαν τα προιόντα!Κατάλαβα για ακόμη μία φορά,ότι δεν μετράει μόνο η μάρκα του προιόντος,η τιμή και η φήμη του!


Εσάς κορίτσια πως σας φάνηκε το Glowbox Σεπτεμβρίου????

Insta-September!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Ηδη βρισκόμαστε στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου,οπότε ήρθε η ώρα να σας δείξω τον Σεπτέμβριό μου σε εικόνες!!Εικόνες από το πολυαγαπημένο μου Instagram!!!!
Ps..Δεν θα κάνω "Αγαπημένα Σεπτεμβρίου" γιατί δεν χρησιμοποίησα πολλά νέα προιόντα και δεν θέλω να σας δείξω πάλι τα ίδια! :D :D

Αυτό τον μήνα θα δείτε πολύυυυ φαί!!Για κάποιο λόγο πόσταρα συνεχώς φωτογραφίες με φαγητά!!Είπαμε όμως,είμαι...food beast! :P
Οπως βλέπετε αγαπώ το φαγητό!!!Μ'αρέσει πάρααα πολύ να μαγειρεύω (και να τρώω φυσικά)..με χαλαρώνει απίστευτα!!♥

China Glaze Flip Flop Fantasy
Orly Harmonious Mess
Essie Mojito Madness


Ο Σεπτέμβριος μου φάνηκε ότι πέρασε δυστυχώς πολύ πολύ γρήγορα..:(
Το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι πλησιάζουν πολλές και σημαντικές ημερομηνίες για εμένα!! :) ♥

Follow me on Instagram!