NOTD (Nails of the Day) with Essie Mojito Madness

Καλησπέραααααα κορίτσια μου!!
Είχα μέρες να γράψω στο blogaki μου και μου έλειψε!!!!!!!

Πριν λίγες μέρες λοιπόν έβαψα τα νύχια μου με ένα αγαπημένο βερνίκι από την εταιρία Essie!!
Δεν είναι άλλο από το Mojito Madness! ♥
Ηταν δώρο στο Marie Claire Ιουνίου (αν θυμάμαι καλά) και εννοείται έπρεπε να το αποκτήσω!Ηθελα μόνο το συγκεκριμένο χρώμα και για να το βρω έψαξα σε 15 περίπτερα-ψιλικατζίδικα!Μετά από πολλές μέρες και πολύ περπάτημα..ήταν στα χερια μου!

Είναι τρομεράαααααααα εύκολο στην εφαρμογή...βασικά πρέπει να είναι το καλύτερο από θέμα εφαρμογής από όσα Essie έχω..(και έχω πολλά!).Επίσης,είχε πολύ καλή διάρκεια!Χάρηκα απίστευτα αυτή την φωτεινή και χαρούμενη απόχρωση!Οι κόποι μου,δεν ήταν μάταιοι!

Πώς σας φαίνεται??Το έχετε δοκιμάσει???
Τι χρώμα έχετε τώρα στα νυχάκια σας??



5 Gorgeous Lipsticks for Fall!♥

Helloooooooooo ladies!!!!!!!!!!!

Ηρθε και επίσημα το Φθινόπωρο...Αγαπημένη εποχή για κάποιους,ψιλοαδιάφορη για εμένα!Σίγουρα όμως πολύ καλύτερη από τον μισητό χειμώνα bbrrrr!!
Tι καλύτερο λοιπόν από το να το υποδεχτούμε με υπέροχα,έντονα αλλά βαθειά και "μουντά" χρώματα???
Ξέρετε την αδυναμία μου για τα κραγιόν...οπότε επιλέγω να δίνω χρώμα και ένταση στο φθινοπωρινό μου μακιγιάζ μέσω των κραγιόν,σε υπέροχες berry,plum και nude αποχρώσεις!
Θα μπορούσα άνετα να σας δείξω 10-15 αγαπημένα αλλά προτίμησα να επιλέξω τις 5 λατρείες μου!Πραγματικά όμως,ήταν πάρααα πολύ δύσκολο για εμένα να διαλέξω!Μπορεί μια μάνα να ξεχωρίσει κάποιο από τα παιδιά της?? :P

Πάμε να τα δούμε λοιπόν!


Για να δείτε reviews και Swatches στα χείλη μου..πατήστε τα παρακάτω links! ;)


+ 1 Lipgloss!!

Οπως μπορεί να γνωρίζετε,δεν φοράω σχεδόν ποτέ lipgloss γιατί δεν αντέχω να κολλάνε τα χείλη μου..να γυαλίζουν κλπ!Αλλά το συγκεκριμένο το υπεραγαπώ!!!!!!!!!♥
Οταν θέλω κάτι πολύ διακριτικό φοράω την δεξιά nude απόχρωση (είτε μόνο του είτε πάνω από κραγιόν)...ενώ όταν θέλω κατι πιο σκούρο,έντονο και ιδιαίτερο φοράω την αριστερή!Ειδικά η αριστερή απόχρωση είναι θεική!Οποια το έχει,νομίζω με καταλαβαίνει! ;)


Mac Kinda Sexy/Mac Cosmo/Mac Positively Dashing/Revlon Raspberry Pie/Mac Rebel/Estee Lauder Lipgloss

Πώς σας φάνηκαν οι επιλογές μου???Ποιό είναι το αγαπημένο σας φθινοπωρινό κραγιόν???


Summer Mystic Beauty Box ♥


Γεια σας κορίτσια!!!!!!!

Είμαι σίγουρη ότι όλες γνωρίζετε την Ελενα από το Elena's finds και τα Mystic beauty boxes της!
Το καλοκαιράκι λοιπόν,ετοίμασε ένα ακόμα υπέροχο κουτάκι με πολύ αγάπη και φροντίδα για όλες εμάς που την ακολουθούμε και διαβάζουμε "ευλαβικά".
Αποφάσισα λοιπόν να λάβω μέρος για πρώτη φορά..και η ΤΥΧΗ ήταν με το μέρος μου!!
ΝΑΙ...ναι...είμαι η νικήτρια του καλοκαιρινού κουτιού...Yeaaah!!!!!!!
Φαντάζομαι καταλαβαίνετε την χαρά μου!!!!!!!!!!! :D :D
Ηξερα πριν καν το δω...ότι θα είναι υπέροχο και πανέμορφο τόσο το εσωτερικό,όσο και το εξωτερικό!
Η "εμμονή" της Ελενας με την τελειότητα είναι παραπάνω από εμφανής κοιτάζοντας το μοναδικά καλαίσθητο κουτάκι!Δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο δέμα!!!Και μόνο το κουτάκι να λάμβανα θα ήμουν χαρούμενη!!

Μα δεν είναι πολύ γλυκούλι???

Μόλις το άνοιξα λοιπόν εξεπλάγην ευχάριστα γιατί αντίκρυσα 3 πολύ χρήσιμα και απαραίτητα προιόντα,ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες!!
Αφρόλουτρο,γαλάκτωμα σώματος και body spray της εταιρείας Avon,καθώς και ένα κατακόκκινο σφουγγαράκι!
Είναι από την σειρά Avon Naturals και μυρίζουν καταπληκτικά!!!Strawberry and Guava!

Η αλήθεια είναι ότι η μυρωδιά της φράουλας δεν με τρελαίνει...λατρεύω τις πιο βαρυές,αισθησιακές,γλυκές μυρωδιές..οπότε δεν ήμουν σίγουρη αν θα με ικανοποιήσουν απόλυτα από θέμα μυρωδιάς!Ολα αυτά...μέχρι την στιγμή που απλωσα στο σώμα μου το γαλάκτωμα και ψέκασα το body spray!Δεν μου μύριζε σαν καθαρή φράουλα..είχε μέσα και κάτι άλλο που δεν μπορούσα να εντοπίσω!Αυτό το κάτι που του δίνει μια πιο γλυκειά και ιδιαίτερη νότα είναι το φρούτο guava,το οποίο για κάποιο λόγο δεν είχα δει στην ετικέτα των προιόντων!(οπως βλέπεται η εικόνα του guava ειναι πολύ μικρή και κάτω από την φράουλα)..Anyway,σημασία έχει ότι μου άρεσε πολύ!!!!
Το Body Conditioning shower gel είναι ένα παχύρευστο ροζ gel που κάνει αφρό με πολύ μικρη ποσότητα.Καθαρίζει το δέρμα ιδανικά,χωρίς να το ξηραίνει αφήνοντας μια πολύ γλυκειά μυρωδια!Σειρά έχει το Body Conditioning body milk ...ένα ελαφρύ και λεπτόρευστο γαλάκτωμα σώματος που απορροφάται αμέσως και προσφέρει αρκετά καλή ενυδάτωση!
Και τέλος,το αγαπημένο μου Body Conditioning body spray,το οποίο χάρηκα τόσοοο πολύ!!Το ψέκαζα από τα μαλλιά μέχρι τα πόδια κάθε βράδυ μετά το ντουζ..αλλά και μετά την θάλασσα για να νιώθω δροσερή και ενυδατωμένη!♥
Οταν συνδυαστούν και τα 3 μαζί,το άρωμα διαρκεί ώρες!!

Ηταν η πρώτη φορά που δοκιμάζω προιόντα σώματος της Avon και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά!
Εσείς έχετε δοκιμάσει???Ποιο είναι το αγαπημένο σας???


Ευχαριστώ πολύ και πάλι την Ελενα για το υπέροχοοο δώρο της!!
♥♥♥



Dive in...Biomaris!

                      Υγεία & Ομορφιά από τη θάλασσα

Καλησπέρααα κορίτσια!! 
Οπως θα καταλάβατε,σήμερα θα σας μιλήσω για την Biomaris!
Πριν από περίπου 2 μήνες είχα την χαρά να παραλάβω αρκετά δείγματα από την Goumas Wellness...με σκοπό να γνωρίσω την εταιρεία BIOMARIS THALASSO!
Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ όπως καταλαβαίνετε,γιατί τρελαίνομαι να δοκιμάζω νέα προιόντα!Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος...Αγαπώ τις Ελληνικές εταιρείες και προσπαθώ να τις επιλέγω/στηρίζω όσο περισσότερο μπορώ!Οχι μόνο λόγω εθνικότητας...θεωρώ ότι όντως κάνουν εξαιρετική δουλειά και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από γνωστές πολυεθνικές!

Πάμε λοιπόν να βουτήξουμε στην ομορφιά και την περιποίηση??

Λίγα λόγια για την εταιρεία
Με πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο, η BIOMARIS THALASSO έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του. Τα προγράμματα της Biomaris περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Εννέα (9) στοιχεία, μαζί με νερό και νάτριο, σχηματίζουν κατά 99% το ανθρώπινο σώμα και το διατηρούν σε λειτουργία. Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολυάριθμα ακόμη στοιχεία και ιχνοστοιχεία, αναγκαία για τη δομή και λειτουργία του σώματος. Το εντυπωσιακό σε αυτά είναι ότι το θαλάσσιο νερό κι ο ανθρώπινος ορός αίματος μοιάζουν εκπληκτικά στη σύνθεσή τους. Αυτή η συμβίωση ανάμεσα στη θάλασσα και το πλάσμα του αίματος έδωσε στην Ιατρική απεριόριστες δυνατότητες. Για παράδειγμα, στη δερματολογία, το θαλασσινό νερό θεραπεύει το έκζεμα, την ψωρίαση, την ακμή και πολλές άλλες παθήσεις.
Γι’ αυτό το λόγο, πριν από 75 χρόνια ιδρύθηκε η Biomaris στη Βρέμη της Γερμανίας. Σκοπός της ήταν και είναι, να εκμεταλλευτεί όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας και τις θεραπευτικές της δυνατότητες, προς όφελος του ανθρώπου. Μέσα στην πορεία των 75 της χρόνων, η BIOMARIS έχει εξελιχθεί σε μία υπερσύγχρονη επιστημονική μονάδα, προσπαθώντας να είναι κοντά σας σε καθημερινές ανάγκες του δέρματος και του οργανισμού ειδικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.


Classic Line
Σειρά που προσφέρει εξαιρετική περιποίηση και προστασία από τις αρνητικές περιβαλλοντολογικές επιρροές, μέσω του σωστού καθαρισμού και την βοήθεια μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, ειδικό θαλασσινό αλάτι, θαλασσοσφαιρίδια, χαβιάρι, DNA από αυγά σολομού, αλόη, έλαιο από αβοκάντο, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, squalane, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, μέλι, eucerin, λιποσώματα, ελαιόλαδο, παπάγια, προβιταμίνη Β5, έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο.

Hydro intense cream spf10
Ενυδατική κρέμα για αφυδατωμένες επιδερμίδες που προσφέρει άμεση ενυδάτωση μαρκάς διάρκειας και προστασία UVA-UVB!Περιέχει θαλασσινό νερό, εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και θαλάσσιους ενυδατικούς παράγοντες.
Δυστυχώς δεν μου έκατσε καθόλου..Μου έβγαλε πολύ λιπαρότητα παρόλο που την εφάρμοζα βράδυ!Βέβαια αυτό είναι φυσικό γιατί το δέρμα μου είναι μεικτό!!Το περίμενα...Είναι παρόλα αυτά μια εκπληκτικά ενυδατική κρέμα που θα ταιριάξει σε πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες!


Collagen algae mask
Μετά το εξαιρετικό peeling της biomaris ακολουθεί η collagen algae mask...Λευκή αρκετά "αραιή" κρεμώδης μάσκα η οποία προσφέρει ενυδάτωση σε όλους τους τύπους δέρματος.Δεν τραβάει το δέρμα όταν την απλώνεις και δεν τσούζει!!(κάτι που με εκνευρίζει απίστευτα).Να φανταστείτε,την πρώτη φορά που την έβαλα,την ξέχασα μισή ώρα ενώ κανονικά την απλώνεις για 15-20 λεπτά!
Μου αρέσει πάραα πολύ γιατί διαφέρει αρκετά από όσες μάσκες έχω δοκιμάσει.Είναι τόσο απαλή και κρεμώδης,αλλά παρόλα αυτά κάνει εξαιρετική δουλειά!Επίσης,μυρίζει τέλεια!!

     
Sea salt peeling
Το αγάπησα!!!!!!!!Εξαιρετικό peeling από θαλάσσια άλατα και βότανα που καθαρίζει σε βάθος,απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα..αρκετά απαλό στο δέρμα,ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα.Με το μασάζ οι μικρόκοκκοι σιγά σιγά λιώνουν,αφήνοντας το πρόσωπο απίστευτα απαλό!Πραγματικά ενθουσιάστηκα!! 
 




Washing lotion
Τo χρησιμοποίησα στο ντουζ (όπου και πλένω συνήθως το πρόσωπό μου) και μου άρεσε αρκετά!Πρόκειται για ένα διάφανο gel καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος που κάνει επαρκή αφρό και καθαρίζει απαλά.Δεν νομίζω παρόλα αυτά να το αγοράσω γιατί δεν αλλάζω με τίποτα το πολυαγαπημένο μου Bioderma.

  





Young Line
Σειρά περιποίησης της νεανικής επιδερμίδας, που βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά και περιποιείται σε βάθος.
Δραστικά συστατικά: θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, έλαιο a-bisabolol, ψευδάργυρος, χαμομήλι, σαλικυλικό οξύ, σύμπλεγμα από άργιλο, μικρόκοκκοι από μπαμπού.



                                                                               24h anti-shine cream
Αλλη μία ενυδατική...αυτή την φορά για νεανικές επιδερμίδες με τάσης ακμής.Βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και υποστηρίζει ότι διατηρεί το δέρμα ματ για 24 ώρες!Δυστυχώς,ούτε αυτή η ενυδατική μου έκατσε στο δερμα...Είμαι αρκετά ιδιότροπη όσον αφορά τις ενυδατικές και αν μια με ικανοποιήσει,δύσκολα αλλάζω!


Aroma Thalasso line
Συνδυασμός αρωματοθεραπείας και θαλασσοθεραπείας.
Δραστικά συστατικά: φυσικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, θαλάσσια άλατα και εκχυλίσματα φυκιών, έλαιο jojoba και έλαιο avocado.


Aroma Thalasso body milk Fresh
 Φανταστικό λεπτόρευστο γαλάκτωμα σώματος με συσφιγκτική και τονωτική δράση και απίθανα δροσιστική μυρωδιά lime!!Λατρεύω την μυρωδιά του μοσχολέμονου,ειδικά το καλοκαίρι!
Κάθε φορά που την φόραγα,θυμόμουν το παγωτό Solero της Algida (για τις παλιές που μπορεί να το θυμούνται).Δροσερή,αναζωογονιτική ενυδάτωση!



Aroma Thalasso Shower Gel Vital
Shower gel με αναζωογονητικό άρωμα πορτοκαλιού που προσφέροει ζωτικότητα σε σώμα και πνεύμα.
Μυρίζει αρκετά έντονα..και με ξυπνάει!Ιδανικό για πρωινό ντουζάκι!!










~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~








Bath&body oil
Ενυδατικό λάδι σώματος με εκχύλισμα φυκιών.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν λάδι μασάζ αλλά και για ενυδάτωση μετά το ντουζ!Απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα.
Δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά του..τόσο που δεν μπόρεσα να    χρησιμοποιήσω όλα τα δείγματα.Μου μυρίζει σαν αντρικό άρωμα,και όχι ωραίο μάλιστα!


   

Shower Peeling  
Αρκετά παχύρευστο peeling,(όχι τόσο πηχτό όσο τα Body Shop πχ.) με μπλε μικρόκοκκους...αρκετά ήπιο για το δέρμα αλλά αποτελεσματικό!
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μυρωδιά του.Πολύ βαρυά. 

 

 

 

 

Rich Care Line 

 Super Rich body lotion
Η δράση της αφορά την ανάπλαση και τη σύσφιξη του σώματος. Με 2-3 δείγματα δεν μπόρεσα να διαπιστώσω την συσφυγκτική της δράση αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό γαλάκτωμα με απαλό άρωμα!



Εχετε δοκιμάσει προιόντα Biomaris???Πώς σας φάνηκαν???


Xoxo

Paris Haute Couture 2013 Street Style

Hello pretty ladies!!!! :D

Twice a year...all lights and eyes are on Paris Fashion Week!!!!!!!!!Not only on the runways...but also (if not ever more) on the streets!!
So are mine!! :)
The Street style during those fashion weeks (Paris-New York-Milan etc) is sooo amazing and inspirational!
Look at those wonderful photos!Ahhh,i wish i was part of this fashion madness!!

Ps..I know this may not be interesting to most of you..but i just loveeeeeee Fashion! :)
























Photos via Style.comVogue.comGrazia.it and thetrendreport.gr


Xoxo

Review | Avon Fall Collection 2013! (Part 1) ♥


 Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!

Σήμερα έχω για εσάς ένα πολύ ενδιαφέρον review!!
Ημουν μία από τις τυχερές blogger που κέρδισαν προιόντα της νέας φθινοπωρινής συλλογής της Avon σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η Avon με το Greek Beauty Bloggers!
Τα έχω αρκετό διάστημα στην κατοχή μου...και αφού τα τέσταρα από όλες τις απόψεις,είμαι έτοιμη να σας πω την άποψή μου!!

Θα χωρίσω το review σε 2 μέρη γιατί τα προιόντα ήταν αρκετά και δεν θέλω να σας κουράζω με τεράστια ποστ!Σήμερα θα ασχοληθούμε με προιόντα για τα χείλη!!

Ultra Glimmerstick lip liner in True Red
True red..όπως λέει και το όνομά του!Πολύ μαλακό,βαλούδινο μολύβι για τα χείλη με εξαιρετική απόδοση.Μ'αρέσει πολύ γιατί είναι πολύυυ σταθερό και διαρκεί ώρες..δεν φεύγει με τίποτα!!!!!!
Δεν χρειάζεται ξύσιμο..απλά περιστρέφετε την συσκευασία και βγάινει το προιόν!Αυτό βέβαια έχει και ένα αρνητικό...το γεγονός ότι δεν μπορείς να λεπτύνεις την μύτη,η οποία είναι λίγο χοντρή.

Rate : A


Ultra Colour lip crayon in Reddy for Me
Πρόκειται για ένα lip crayon στην πολύ γνωστή πλέον jumbo pencil συσκευασία που επιτρέπει ακριβή εφαρμογή χωρίς να χρειάζεσαι καθρέφτη.Παρόλα αυτά η υφή του ουδεμία σχέση έχει με τα αντίστοιχα clinique,bourjouis,MUA κλπ.Τα συγκεκριμένα έχουν πολύ έντονη χρωματική απόδοση αλλά δεν γλιστράνε πάνω στα χείλη.Περισσότερο μου θυμίζουν ματ κραγιόν..φαίνεται άλλωστε και από τα swatches!
Τέλειααα  έντονη κοκκινοφούξια-καρπουζί απόχρωση με χρυσό shimmer, με εξαιρετική διάρκεια και εύκολη εφαρμογή.Το μόνο που δεν μ'αρέσει είναι το "τελείωμά του"..δεν μ'αρέσουν καθόλου τα frost κραγιόν.Μακάρι να είχε λιγότερο shimmer ή να το ένιωθα λιγότερο στα χείλη μου.
Επίσης είναι αρκετά ξηρό οπότε ενυδατώστε πολύυυ καλά τα χείλη σας πριν το χρησιμοποιήσετε!
Rate : B +

Ultra colour lipstick in Fuchsia Fever
Μέτριας έντασης φούξια-ροζ με glitter.Η συσκευασία του είναι αρκετά όμορφη και ενδιαφέρουσα καθώς στο πάνω μέρος έχει τζαμάκι όπου σου επιτρέπει να βλέπεις το χρώμα του κραγιόν!
Δυστυχώς όμως...δεν μου άρεσε καθόλου το κραγιόν.Too much glitter for me!Πολύ frost και αυτό!
Η εφαρμογή δεν ήταν πολύ καλή,το ένιωθα αρκετά "χοντροκομμένο".Στην αδερφή μου όμως άρεσε...Γούστα είναι αυτά!

Rate: B-


Ultra Glazewear in Iced Pink
Γενικά δεν φοράω σχεδόν ποτέ lipgloss (αν εξαιρέσουμε μερικά αγαπημένα που φοράω σπάνια)...το συγκεκριμένο όμως μου άρεσε αρκετά.Εχει ενα πολύ γλυκό απαλό cool ροζ χρώμα με χρυσό shimmer!Θα το φοράω με το πολυαγαπημένο μου Mac Angel!Το θετικό είναι ότι δεν κολλάει πολύ τα χείλη,και διαρκεί αρκετές ώρες!
Rate: B


Εσείς κορίτσια έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω???Συμφωνείτε με την άποψή μου???
Υγ..Ακολουθεί σύντομα το part 2 με σκιές,μάσκαρα και πούδρα!!


Xoxo